Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
cum sa ma duc eu?????cu copilul dupa mine??????

Actele le poate depune altcineva, trebuie sa mergi tu atunci cand ridici banii. Asta o sa fie peste ceva vreme (vreo 2luni a fost la mine).

A! Uitam! Vorbeam aseara de banii pe CIC, au intrat in sfarsit si la mine, kiar fara sa fi sosit decizia. Ce sa zic... multumitor...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna seara dragelor!
Azi am avut o zi...tare obositoare, dar am multe vesti bune.
Bebe e bine, are 6,5 cm, are tot ce-i trebuie pt varsta asa, si i-am auzit inimioara batand.
Am fost cu Clau la medic de dimineata, ne-a dat aerosoli, am cumparat aparat... deja e mult mai bine. Ma pusese la somn cu ei, ca au adormit amandoi, si s-a trezit ca a zis ca vomita. Deja a eliminat mucozitatile din gat.
Alex inca se lupta cu reactiile adverse ale perfuziilor, dar vestea buna e ca pe la sfaristul luni poate pleca acasa, si sa continue acasa kineto.
Partea rea este ca intepaturile mele sunt de la ovarul stang inflamat, am primit niste pastile naturiste, deja dupa prima ma simteam mai bine, si acum seara m-a luat cu intepaturi in dreapta.
La Luana i-am dat preventiv oscillococinum, pana acum e totul ok cu ea.
Incepusem sa scriu mesajul acum vreo ora...
Somn usor!

luptatorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Am uitat sa multumesc fetelor care mi-au citit povestea si mi-au raspuns. Multumesc si.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Eu am intrat in concediu pe 4 august si inca nu mi-au venit banii,,, De fapt, cred ca ar fi timpul sa ma mai uit si eu pe card. Eu asteptam sa vina intai "decizia", ca asa intelesesem ca se intampla. Ce vine acum in octombrie tre sa fie banii pe septembrie si parte de august, cei din octombrie vin in nov., ca la salarii,
Nah, ca ma facusi curioasa, imi vine sa ies la un bancomat sa vaz daa a intrat. Da'rezist, ca mi-e leneeeeeeeee. ...tot tre sa plimb catzelul.

eu zic ca o sa ai o surpriza placuta pe card

Ihi... am avut-o de dimineata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Imi iertati disperarea, ...dar cred ca e cel mai urat si greu an din viata mea, si cum toate pe lume trec....ma gandesc ca poate va trece si asta.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Si pisik mea se incapatzaneaza sa nu ia in greutate, dar nici nu-mi trece prin cap sa spun ca e un moment urat din viata mea... greu poate, dar tare frumos. La masa trecuta mi-a mancat 20ml de piure de cartof cu ficatel... am incercat cu piure de dovlecel+morcov+cartof+galbenus+ulei de porumb - din asta n-a vrut DELOC. De supt=0. Din biberon=40ml. De obicei mamanca si nu creste, d-apai cand mai face si mofturi... Am lasat-o in pace si am pus-o la joaca. A inceput sa zdrangane jucariile strigand: "ma(c)maaaaaaaaaaaaa(c)ma(c)ma(c)ma(c)ma(c)maaaaaaaaaaaaaaaa(c)" Mi-au trecut toate necazurile!

Asta e, au ritmul lor de crestere. Akizitiile sunt OK, daca apar boli, le tratam (din fericire pana acum nu a fost cazul la noi). Dar suntem fericiti! Recunosc ca am si eu momente... "de indoiala", dar "puiul ciorii" e cel mai frumos, nu?

mamik suparata si platinatul cu oki frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Mary si eu eram chiauna dupa nastere. Pur si simplu mi se incetosa vederea, eram ametita ma balanganeam pe langa pereti si crede-ma ca si atunci si acum ma incadrez cu felicitari la sumo., nu am fost niciodata vreo sfrijita. Cu toate astea dr de fam dar si med gineco mi-a recomandat sa iau in continuare Elevit si Maltofer. Recunosc ca am luat vreo 3 sapt max si apoi cand am vazut ca mi-au revenit simturile, inclusiv pofta de mancare, m-am lasat de ele. Asa ca poti continua cu vitaminele ce le-ai luat in sarcina. Dr gine mi-a zis sa iau 2 luni dupa nastere.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Si mie mi-a zis doc sa iau elevit si maltofer da am uitat punga cu medicamente in maternitate si nici sotului nu i-am zis sa m-i le cumpere. Cu kg nu am probleme , am mai putine decat aveam innainte de sarcina. ameteli nu am...n-am nimic, ma simt perfect

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

salut fetele
sunt capiata, abia vad ce scriu; sper din tot sufletul sa fie dintisorii, ca altfel raman fara explicatii; mutzu e super plangacios si marait, azinoapte m-a tinut "de garda" din ora-n ora cel putin,nu cred ca a prins mai mult de 40 min de somnic continuu, plus ca nu mai voia sa adoarma dupa ce papa.... si singura mea problema e plangaceala asta care nu-i trece; pe cuvantul meu, nu ma vait de mine cand e vorba de el, orice ar fi.... dar nu suport sa-l vad asa marait;

si pe mine ma tine fimea ponton.A plans aseara si s-a scremut de nu stiam ce sa-i mai fac

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Imi iertati disperarea, ...dar cred ca e cel mai urat si greu an din viata mea, si cum toate pe lume trec....ma gandesc ca poate va trece si asta.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Da tu esti puternica si ai sa reusesti!!

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea

Mergi la inceput

Dodo LA MULTI ANI !!! SA AJUNGETI CU BINE SI FERICITI LA NUNTA DE AUR!!!!

Azi am fost si noi la pediatru.
Prima gafa a mea...am infofolit fata prea mult si cand am dezbracat-o acolo avea numai bubite pe ea.Nu-mi dau seama cand este suficient de imbracata, nici in casa nu stiu cum s-o tin...am mai auzit varianta ca tre sa aiba un rand de haine in plus fata de mine..pe drak..dc eu ma invelesc cu o pilota, ei ai pun doua??

Mi-a cantarit-o si nu mi-a venit sa cred, luni am iesit din spital cu 2.300 iar azi avea 2.650, da totusi m-i se pare prea mult 350gr in 4 zile...cred ca difera cantarele.
In schimb toate sunt bune
Acum, am niste probleme , si nu prea stiu dc sa fac cum zice ea sau nu:
1. sa-i dau vigantol incepand cu luna a 2-a, (da eu am iesit din mater cu vigantolul)
2. sa-i dau 6 mese/zi la interval de 2ore jum, iar noaptea doar una pe la 3jum-4...in rest ceai(baby calm)
3. s-o limpezesc la baie cu ceai de musetel(ala mai este limpezit????)
4.Mi-a zis sa iau Brocriptin ca sa intrerup lactatia, ca fata oricum nu mananca.La concluzia asta am ajuns eu dupa ce am tinut-o la san de nenumarate ori...nu trage suficient de tare si se plictiseste ff repede, si tot moarta de foame este!

Am zis ca mai astept ceva timp, o sa-mi impun sa beau apa mai multa, si toate cele, poate mi-o veni si mie laptaria, ca nu as vrea sa renunt asa usor.
5.sa-i dau sab-simplex cate 2-3 pic innainte de fiecare masa (asta-i buna, da parca nu corespund picaturile)

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

DODO-PUI , LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA !!!!

Dyana, Florinela si celelalte mamici cu bebelusi plangaciosi si in greva foamei va si va dorim sa fiti sanatosi

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput