Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

floric, pupicuti pentru Raru curajos. ia zi-mi, nu era decalotat absolut deloc? eu o sa am verdictul clar luni, cand mergem la vaccin... ca surioara zice ca daca am reusit sa-l decalotez cam o treime, o sa mearga in continuare tot asa, facut cu spor de mine, decat sa-l duc sa-l kilareasca; la voi cum era? si eu cand l-am decalotat prima data m-am crucit ce am scos de acolo, si acum nu pare sa mai aiba mare lucru pe dedesupt.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

salut fetele
sunt capiata, abia vad ce scriu; sper din tot sufletul sa fie dintisorii, ca altfel raman fara explicatii; mutzu e super plangacios si marait, azinoapte m-a tinut "de garda" din ora-n ora cel putin,nu cred ca a prins mai mult de 40 min de somnic continuu, plus ca nu mai voia sa adoarma dupa ce papa.... si singura mea problema e plangaceala asta care nu-i trece; pe cuvantul meu, nu ma vait de mine cand e vorba de el, orice ar fi.... dar nu suport sa-l vad asa marait; mi se rupe sufletul cand ii dau niste lacrimi imense si se uita la mine cu ochisorii aia mari parca ma roaga sa-i fac ceva sa-i treaca; si culmea e ca nu mi se pare neaparat ca s-ar vedea ceva la gingiute; din nou refuza complet orice alta mancare, si abia ajunsesem si noi din nou pe la 10 lingurite.... si se musca de buza de jos tot timpul... de fapt sta numai cu ea in gurita si suge la ea si plange cu gurita stransa in timp ce se musca... e de la dintisori nu?????? hai incurajati-ma ca e de la dintisori, ca nu mai stiu ce sa-i fac
si ca sa fie tacamul complet nu mi-a luat nimic in greutate luna asta, decat vreo 100 de grame, si evident ca la ce falcute are tot se vad usoare urme de rahitism, adica i-au iesit putinel coastele... surioara zice ca e normal, sa nu-mi fac griji, pe la 6 luni consuma tot ce era de consumat si de aia se da calciu cu fier.... dar cum puii mei sa nu-mi smulg eu parul din cap pentru zilele alea cand am mai uitat de vigantol?????????
e clar, o dau iar in depresie, ca oricum imi vine sa plang rau de tot

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Dyana eu m-am chinuit asa cca 3 saptamani.Vinerea trecuta ia iesit un dintisor iar duminica al doilea....iar de 3 zile si-a revenit.
De ieri zice clar si foarte des "ma-ma;ba-ba;pa-pa"nu va inchipuiti cat sunt ...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Dodo felicitari pt noile achizitii ale IsabeleiO astept si eu pe Natalia sa ma strige (deocamdata zice "pai")
Dyana,Florinela trec ele si zilele astea or sa vina altele

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

am facut sedinta foto azi, deci priviti facem si flotari da?

http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=1

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Scumpa foc!!! Vad ca avem 2 fetite cu mot pana acum ( Luana )...si eu abia astept sa-i fac Giuliei codite !

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Pai da,noi avem mot de la nastere dar ne cam tragem de par si cade cam mult in ultima vreme.
Chiar mai are cineva pb asta la bebe?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Pai da,noi avem mot de la nastere dar ne cam tragem de par si cade cam mult in ultima vreme.
Chiar mai are cineva pb asta la bebe?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Noi avem aceia si problema, desi nu avem asa mult par ca voi ..a mea cand e obosita sau nervoasa, neinteleasa se trage de par si d
se zgarie!!! Nu stiu ce sa ii fac!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dyana eu m-am chinuit asa cca 3 saptamani.Vinerea trecuta ia iesit un dintisor iar duminica al doilea....iar de 3 zile si-a revenit.
De ieri zice clar si foarte des "ma-ma;ba-ba;pa-pa"nu va inchipuiti cat sunt ...

aoleu, sper sa nu-l tina 3 saptamani asa ; si al meu de cand se vaita asa rau striga "mama" dupa mine... uneori doar "ama" sau maa... dar stie clar ca eu raspund la strigarea asta; nu va imaginati ca stie ce e aia mama, dar asociaza ceva sunete cu mine.... deci cat pot sa fiu de mandra???????
si azi a papat ceva iaurt, i-a placut chiar foarte mult; singurul pe care l-am gasit fara lapte praf in el a fost unul produs de "profi", distribuit doar in magazinele lor; ziceti ca sunt iaurturi humana pentru bebi? simple??? sau alte iaurturi simple fara lapte praf in ele??????

mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
Unt zici? Ca si eu tot cochetez cu ideea de fiecare data cand ii pregatesc cate un piure/orez etc....

Iaurt - eu ii dau Humana. Este de la 6 luni incolo. Numai cel care are capsuni se da de la 8. Ii place de nu mai poate , sunt mai multe sortimente si ii poti da variat de la o zi la alta.

Eu ti-am ramas datoare cu o poza cu popandaii , te-a lamurit cineva intre timp? Aris eventual, ca spunea ca are si ea...

Eu ziceam ca ii dau azi... dar am zis ca mai bine "introduc" azi ficatelul si aman untul... Proasta idee am avut! Nu-sh ce se intampla cu untul, dar ficatelul a fost un fiasco. Abia mi-a luat cateve lingurite...

Iaurt Humana zici!? Studiez problema.

Nu m-am lamurit cu popandaii, dar ii identific eu we asta, ca il tarasc pe motan in ikea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor voi ce saltele aveti la bebe ?

noi avem la patutul de lemn una care miroase a fan uscat , dar vreau sa-i iau una cum avem noi la pat, ortopedica sau cum o fi ; voi ce aveti ?

Asta de-acasa e din cocos, dar ce-a "de calatorie" (daca ti-l amintesti pe Costin la munte trecand cu patutul si salteaua Adelei in brate )e tot din iarba nu-sh de care, adik tot "fan uscat". Clientul pare la fel de multumit de amandoua.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!
DIANA si FLORINELA in aceeasi situatie sunt si eu, mai rau, eu am cazut si din picioare de oboseala si nedormit.
De doua sapt nu am mai intrat pe forum, ma culcam pe la 9-9.30 ca sa prind si eu cateva ore(vreo 2_3) de somn. Plangeam toata ziua si din orice, si copilul la fel. Intr-o seara pe la 11 am clacat, am inchis usa la el, usa la mine, si mi-am pus perna pe cap ca sa nu mai aud nimic. Incercasem tot posibilul cu el: alaptat , plimbat, jucat, cantat, poezii etc. O tinea o gura... Simteam ca daca mai stau inca o secunda langa el o iau razna si nu de alta dar mai mult ma temeam sa nu-i fac rau. Asa ca l-am lasat acolo si am plecat. A fost cea mai buna metoda caci l-a auzit sotul si s-a dus la el. A doua zi am aterizat la doctor. Mi-a prescris ceva dar cu conditia sa intrerup alaptatul, ceea ce binenteles nu am facut.
Am gasit o solutie mai buna: VIN IN ROMANIA pentru o luna. O sa fie maica-mea si taica-miu si stiu ca pe ei ma pot baza.
Va doresc numai bine.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput