Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
dyana27 spune:
floric, pupicuti pentru Raru curajos. ia zi-mi, nu era decalotat absolut deloc? eu o sa am verdictul clar luni, cand mergem la vaccin... ca surioara zice ca daca am reusit sa-l decalotez cam o treime, o sa mearga in continuare tot asa, facut cu spor de mine, decat sa-l duc sa-l kilareasca
; la voi cum era? si eu cand l-am decalotat prima data m-am crucit ce am scos de acolo
, si acum nu pare sa mai aiba mare lucru pe dedesupt
.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 salut fetele sunt capiata, abia vad ce scriu; sper din tot sufletul sa fie dintisorii, ca altfel raman fara explicatii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si ca sa fie tacamul complet nu mi-a luat nimic in greutate luna asta, decat vreo 100 de grame ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e clar, o dau iar in depresie, ca oricum imi vine sa plang rau de tot ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni ![]() cum am venit pe lume |
Dyana
![](pupic.gif)
De ieri zice clar si foarte des "ma-ma;ba-ba;pa-pa"nu va inchipuiti cat sunt ...
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Dodo felicitari pt noile achizitii ale IsabeleiO astept si eu pe Natalia sa ma strige
(deocamdata zice "pai
")
Dyana,Florinela trec ele si zilele astea or sa vina altele
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgyiuly
Scumpa foc!!! Vad ca avem 2 fetite cu mot pana acum ( Luana ![]() ![]() georgiana mamica de Giulia poze Giulia nunta noastra |
Pai da,noi avem mot de la nastere
![](icon_smile_big.gif)
Chiar mai are cineva pb asta la bebe?
Mami fericita!!!
![](al9leacer.gif)
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui alina.n Pai da,noi avem mot de la nastere ![]() Chiar mai are cineva pb asta la bebe? Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Noi avem aceia si problema, desi nu avem asa mult par ca voi
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
se zgarie!!! Nu stiu ce sa ii fac!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Dyana ![]() De ieri zice clar si foarte des "ma-ma;ba-ba;pa-pa"nu va inchipuiti cat sunt ... |
aoleu, sper sa nu-l tina 3 saptamani asa
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
si azi a papat ceva iaurt, i-a placut chiar foarte mult; singurul pe care l-am gasit fara lapte praf in el a fost unul produs de "profi", distribuit doar in magazinele lor; ziceti ca sunt iaurturi humana pentru bebi? simple??? sau alte iaurturi simple fara lapte praf in ele??????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
![](cool.gif)
cum am venit pe lume
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/denisamada/denisamada.jpg)
denisamada spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Unt zici? Ca si eu tot cochetez cu ideea de fiecare data cand ii pregatesc cate un piure/orez etc.... Iaurt - eu ii dau Humana. Este de la 6 luni incolo. Numai cel care are capsuni se da de la 8. Ii place de nu mai poate ![]() Eu ti-am ramas datoare cu o poza cu popandaii ![]() ![]() |
Eu ziceam ca ii dau azi... dar am zis ca mai bine "introduc" azi ficatelul si aman untul... Proasta idee am avut! Nu-sh ce se intampla cu untul, dar ficatelul a fost un fiasco.
![](bang.gif)
Iaurt Humana zici!? Studiez problema.
Nu m-am lamurit cu popandaii, dar ii identific eu we asta, ca il tarasc pe motan in ikea.
![](icon_smile_big.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/denisamada/denisamada.jpg)
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor voi ce saltele aveti la bebe ? noi avem la patutul de lemn una care miroase a fan uscat ![]() |
Asta de-acasa e din cocos, dar ce-a "de calatorie" (daca ti-l amintesti pe Costin la munte trecand cu patutul si salteaua Adelei in brate
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/magdyi2001/magdyi2001.jpg)
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
DIANA si FLORINELA in aceeasi situatie sunt si eu, mai rau, eu am cazut si din picioare de oboseala si nedormit.
De doua sapt nu am mai intrat pe forum, ma culcam pe la 9-9.30 ca sa prind si eu cateva ore(vreo 2_3) de somn. Plangeam toata ziua si din orice, si copilul la fel. Intr-o seara pe la 11 am clacat, am inchis usa la el, usa la mine, si mi-am pus perna pe cap ca sa nu mai aud nimic. Incercasem tot posibilul cu el: alaptat , plimbat, jucat, cantat, poezii etc. O tinea o gura... Simteam ca daca mai stau inca o secunda langa el o iau razna si nu de alta dar mai mult ma temeam sa nu-i fac rau
. Asa ca l-am lasat acolo si am plecat. A fost cea mai buna metoda caci l-a auzit sotul si s-a dus la el. A doua zi am aterizat la doctor. Mi-a prescris ceva dar cu conditia sa intrerup alaptatul, ceea ce binenteles nu am facut.
Am gasit o solutie mai buna: VIN IN ROMANIA pentru o luna. O sa fie maica-mea si taica-miu si stiu ca pe ei ma pot baza.
Va doresc numai bine.
Magdy, de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri