Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
1.nu am livret 2. cum sa ma duc eu?????cu copilul dupa mine?????? ![]() ![]() ![]()
am o pofta..da nu zic ca mi-e rusine ![]() am plecat ...s-a trezit maya ![]() ![]() Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
eu l-am trimis pe sot cu actele si a fost ok...dei nu trebuie sa mergi tu neaparat
![](pupic.gif)
Mami fericita!!!
![](al9leacer.gif)
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alina.n spune:
Am papat si no azi dovlea cop+mar si biscuit, a fost yammmy
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
![](images/user_woman.png)
florinela79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciresica5 Hello mamici, Credeam ca sunt singura care ma gandesc deja la ![]() Perioada sarbatorilor este pentru mine cea mai minunata si mai asteptata din an. Cu fiecare an ce trece parca devin tot mai nerabdatoare si mai emotionata de sosirea sarbatorilor, dar nu stiu de ce... Cu atat mai mult anul asta, cand, parca nici nu-mi vine sa cred ca imi voi strange minunea in brate sub bradutul impodobit cu atata dragoste! ![]() Hai ca eu am cazut in butoiul cu melancolie... ![]() Florinela, un gastro pediatru bun este la Spitalul Marie Curie (fost Budimex), dr. Mihai Munteanu, este si sef de sectie. Pupam pe Victoras (fost Albert ![]() ![]() Karina, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos! ![]() ![]() ![]() |
Multumesc de raspuns!, Dr, Mihai Munteanu am gasit referinte si se pare ca e si la Medicover la pediatrie, dca in urmatoarea saptamana tot 6 kg avem
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Intradevar bebe Albert a fost in burtica, si in jurnal si in filmarile de la ecografie se vorbeste de Albert.....si uite ca s-a ajuns la Victor, o sa zica saracul copil ca nu era vb. de el
![](icon_smile_big.gif)
Bine o singura ecografie ne-a zis ca-i fetita si vorbeam de Miruna, o sa fie total bulversat....dar in jurnal am scris cum am ajuns la Victor
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
florinela79 spune:
Asa ma oftic ca Victoras tb. sa manance de regim de numai pot, cand va aud pe voi de dovleac cu carne, spanac, gutui, pere, prune si alte bunatati de sezon.....
Victor saracu tb sa manace obligatotriu: 100gr glucoza, 90gr piept de pui, supa de morcov cu albitura si dovlecel,la care sa adaug fulgi de orez;
Dar vreau sa zic ca cele 100gr de glucoza pe care tb sa le portionez in mancare...o fac atat de dulce, iahhhhhhhh; cumplit.
Ne-a dat voie si ou si de sapt viitoare ulei in supa.
florinela79 spune:
Vroim sa intreb daca vreuna din fete ati folosit vreodata sterilet.
Eu am avut dintodeauna o menstruatie neregulata, la 3-4 luni (am luat microginon 9 ani - de la care am facut o hiperplazie mamara la sanul stang), acum nu cred ca mai am voie anticonceptionale, ma gandeam la varinta sterilet?!?!
Mare mirare sa mi se regleze menstra, dupa nastere (de o saptamna am crezut ca-mi vine ciclul, deorece am ceva scurgei maronii, nu sunt zilnice)- dar cred ca tb sa merg la edocrinolog si la ginecolog.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Azi las
...implinim 8 ani de casatorie
Multa sanatate si numai bine.
Aris cand pui la posta sa-mi dai semn...caci posta romana....
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/petrean/petrean.jpg)
petrean spune:
La cat mai multi ani fericiti si sanatosi impreuna Dodo
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() ![]() Azi las ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...implinim 8 ani de casatorie ![]() Multa sanatate si numai bine. Aris ![]() Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
LMA!!!
![](floare.gif)
Mami fericita!!!
![](al9leacer.gif)
Crestem mari!!!
dyana27 spune:
salut fetele
sunt capiata, abia vad ce scriu; sper din tot sufletul sa fie dintisorii, ca altfel raman fara explicatii; mutzu e super plangacios si marait, azinoapte m-a tinut "de garda" din ora-n ora cel putin,nu cred ca a prins mai mult de 40 min de somnic continuu, plus ca nu mai voia sa adoarma dupa ce papa.... si singura mea problema e plangaceala asta care nu-i trece; pe cuvantul meu, nu ma vait de mine cand e vorba de el, orice ar fi.... dar nu suport sa-l vad asa marait
; mi se rupe sufletul cand ii dau niste lacrimi imense si se uita la mine cu ochisorii aia mari parca ma roaga sa-i fac ceva sa-i treaca
; si culmea e ca nu mi se pare neaparat ca s-ar vedea ceva la gingiute
; din nou refuza complet orice alta mancare, si abia ajunsesem si noi din nou pe la 10 lingurite
.... si se musca de buza de jos tot timpul... de fapt sta numai cu ea in gurita si suge la ea si plange cu gurita stransa in timp ce se musca... e de la dintisori nu?????? hai incurajati-ma ca e de la dintisori, ca nu mai stiu ce sa-i fac
si ca sa fie tacamul complet nu mi-a luat nimic in greutate luna asta, decat vreo 100 de grame, si evident ca la ce falcute are tot se vad usoare urme de rahitism, adica i-au iesit putinel coastele
... surioara zice ca e normal, sa nu-mi fac griji, pe la 6 luni consuma tot ce era de consumat si de aia se da calciu cu fier.... dar cum puii mei sa nu-mi smulg eu parul din cap pentru zilele alea cand am mai uitat de vigantol?????????
e clar, o dau iar in depresie, ca oricum imi vine sa plang rau de tot
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume