Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Bogdana, multumim pentru pontul cu sfecla rosie, am tot intentionat sa-ti spun. Chiar am sa-i dau, sa stii. Cruda, right?

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

cruda..da

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor voi ce saltele aveti la bebe ?

noi avem la patutul de lemn una care miroase a fan uscat , dar vreau sa-i iau una cum avem noi la pat, ortopedica sau cum o fi ; voi ce aveti ?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

deci..ai din iarba de munte..asa am si eu

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

exact asa am patit si eu. pediatra m-a sfatuit sa manac calitativ. adica sa am grija zilnic sa mananc un ou, o bucata de branza, un pahar de iaurt si o feliuta de carne. cu lichidele a fost greu. eun sarcina bea si 6 litri de apa plata+diverse si dupa nashtere nu mai puteam duce nici un litru. trebuie sa te fortezi.

pt acte, trimite pe cineva sa iti ia toate formularele de la sect 3, le completezi cum scrie acolo, faci dosare separate cu copii si tot ce trebuie si de abia apoi te duci sa le depui. dosarul pt concediu de ingrijire copil se depune doar cand ai implinit minim alea 42 de zile de concediu post natal, sau depinde cate ai tu. eu am facut doua drumuri pt ca nu am stiut. daca iti e greu sa te duci la ei atunci mai bine depui totul o data atunci cand iesi din postnatal. ai grija sa iti notezi clar programul de lucru. evita sa te duci cu puiul dupa tine...e plin de copii mici si nu iti trebuie vreun virus

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Mai am o intrebare ( acu trebuie sa ma suportati, ca am intrebari o groaza):

Eu nu am pofta de mancare de cand am nascut, nu pot baga mancare in gura, nu am nici-o pofta, nici macar un pahar cu apa nu pot sa beau (si ma mai plang ca nu am lapte). singurul produs pe care-l consum toata ziua este lapte zuzu (beau cate o cutie pe zi).
Voi ati patit asa ceva????

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

asa ma gandeam si eu, daca nu reushim de revelion macar un pic inainte de craciun ca sa vad si eu viena decorata. nu am cautat oferte pt ca nu sunt sigura ca rezista puiul la atata drum. noi de obicei plecam fara cazare aranjata si ne oprim la pensionuri. ultima data am gasit fix pe mariahilfe la un super pret. o sa discut si cu sotul cand se intoarce. ar fi o solutie sa conducem noaptea...ma tot gandesc

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor, eu nu stiu ce ati gasit voi pt revelion dar pe mine ma ia cu rau cand vad oferta localaatata nesimtire ca in tara asta eu pe bune nu am mai vazut. mai ieftin iesi la paris. problema e ca nu cred ca imi fac curaj sa plecam din tara cu piticul si in cazul asta ar fi al 3-lea an in care stam acasa si nu facem nimic. in primul trebuia sa nasca cateaua, in al doilea trebuia sa nasc eu,acum avem un pitic mic

e cineva curajos care pleaca cu masina peste 800km??? tare ash vrea un revelion la viena

25 martie 2009

la Viena as vrea si eu !! sa vad cum e vremea, m-as duce inainte de Craciun ca tare imi place atmosfera pe acolo de sarbatori, plus ca ma simt aproape ca acasa unde noi vorbim in familie cu mama in germana

de noi e mai aproape

ai gasit ceva oferte faine de rev in Viena?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput

ha! buna ideea. eu ma gandeam unde pun bradul si cum il inconjor cu un gard ceva ca sa nu il darame zapacila de 10 ori pe zi

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

aaaaa si m-a mai pocnit o revelatie

anul asta este primul in care o sa impodobesc bradul pt copilul meu

25 martie 2009

Io-l bat la cap pe "tati" ca tre' sa cautam Mosh Craciun (nu de-ala de-mi veni mie), ca pe la 10 ani deja o sa aiba dubii in legatura cu existenta lui si practic raman atat de putine Craciunuri cu Mosh...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Intrebare despre salariul de 85%:

eu am intrat in CIC pe 22 august, si cand am depus dosarul mi-a zis ca in octombrie va veni, pe card. OK, pe 20 octombrie mi-au intrat pe card niste bani, insa nu stiu daca ei inseamna sal pt septembrie+zilele din august sau e inclusa si luna octombrie. Pt ca: eu sal in medie am cam 40 mil, deci 85% va fi cam un 33 mil, si pe card vad 49 mil... orice sume si combinatii fac, nu imi dau seama pt ce luni/zile am primit banii, vreau si eu sa stiu exact cat voi lua in urmatoarele luni, pt fix cate 1 luna. Voi cum ati primit/calculat primul cic?

Eu am intrat in concediu pe 4 august si inca nu mi-au venit banii,,, De fapt, cred ca ar fi timpul sa ma mai uit si eu pe card. Eu asteptam sa vina intai "decizia", ca asa intelesesem ca se intampla. Ce vine acum in octombrie tre sa fie banii pe septembrie si parte de august, cei din octombrie vin in nov., ca la salarii,
Nah, ca ma facusi curioasa, imi vine sa ies la un bancomat sa vaz daa a intrat. Da'rezist, ca mi-e leneeeeeeeee. ...tot tre sa plimb catzelul.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

eu zic ca o sa ai o surpriza placuta pe card

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Citat:

Nush ce-are piciul meu... de cateva zile doaaarrrmmeeeeeee... Azi nush daca a stat treaz mai mult de 8 ore (in total). Adica am fost mamica full-time

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Asa s-a intamplat si la noi ieri dar cu o zi inainte nu prea dormise...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Denisa cred ca Adela va lua in greutate cand ii vei introduce si carnita,ou,iaurt(apropo noua pedi ne-a zis ca lui bb tre sa-i dam iaurtul cel mai gras-ei asa au nevoie pt ca consuma f.multa energie cu miscarea acum)
,eu i-am dat si unt.

Introdus carnitza, ou, branzik. Unt nu i-am dat inca, dar o sa incerc. Cu iaurtul... inca nu m-am hotarat de care...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Iaurt"zdravan" nu stiu exact de la ce firma e covalact sau napolact...

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

vrei sa imi sara inima de sperietura?

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:

Bun, am pus in listuta, deci pot preda stafeta. Shasa hai.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Hai ca sunteti de pominaPai cred ca deja sunt cam previzibilaCred ca voi intra in timpul zilei sa va surprindEh, as vrea eu dar nu am cum. Abia dupa ce culc gasca reusesc sa intru pe net.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

am facut sedinta foto azi, deci priviti facem si flotari da?

http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=1

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

multumim

Dar ce s-a schimbat. Este si mai frumoasa!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput