Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bun, am pus in listuta, deci pot preda stafeta. Shasa hai.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Hai ca sunteti de pominaPai cred ca deja sunt cam previzibilaCred ca voi intra in timpul zilei sa va surprindEh, as vrea eu dar nu am cum. Abia dupa ce culc gasca reusesc sa intru pe net.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Hello mamici,

Credeam ca sunt singura care ma gandesc deja la
Perioada sarbatorilor este pentru mine cea mai minunata si mai asteptata din an. Cu fiecare an ce trece parca devin tot mai nerabdatoare si mai emotionata de sosirea sarbatorilor, dar nu stiu de ce... Cu atat mai mult anul asta, cand, parca nici nu-mi vine sa cred ca imi voi strange minunea in brate sub bradutul impodobit cu atata dragoste! Va dati seama ce norocoase suntem?
Hai ca eu am cazut in butoiul cu melancolie...

Florinela, un gastro pediatru bun este la Spitalul Marie Curie (fost Budimex), dr. Mihai Munteanu, este si sef de sectie. Pupam pe Victoras (fost Albert )

Karina, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mary de-acum nu ai treaba decat cu primaria din 3. Tre' sa te duci tu cu CN, BIul tau, certif de casatorie si parca mai era ceva (parca livretul de familie) si faci cerere pt alocatie si pt trusou. Prima alocatie va fi 230 lei si trusoul 150, iti vor zice ei cand sa vii sa le ridici (tre' sa te duci PERSONAL). Prima de nastere tine de angajator, dar sunt slabe sanse sa o primesti. Tre' sa faci o cerere la munca si sa atasezi o copie dupa CN-ul Mayei. E un salariu mediu pe unitate, vezi articolul 50 sau 51 din CCMN litera c. Io am depus da' degeaba si, avand in vedere ca s-au facut disponibilizari, n-am insistat.

1.nu am livret
2. cum sa ma duc eu?????cu copilul dupa mine??????

Citat:

Cand o sa suga Maya mai bine de la san o sa ai si tu pofta de de toate.

am o pofta..da nu zic ca mi-e rusine

am plecat ...s-a trezit maya

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Cat despre craciun mai fetelor...chiar daca nu ma gandesc eu zilnic are cine sa imi aduca aminte Cam la 3-4 ori pe zi imi vorbesc despre craciun cand Iri cand Teo si peste vreo 2 ani si PetruPacat ca atunci Iri va sti deja cine este mosu'Anul asta vad ca inca mai tine dar acum fiind la scoala cu siguranta nu va mai tine prea mult pana sa afle secretul

ARIS m-a surprins ca ai recunoscut cat de mult seamana zambetul lui Petru cu al lui Iri. Doar noi cei din casa am remarcat asta pana acum. Pentru asta iti dau inca un

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

AYLA ce face Claudiu cum se simte? Sper ca nu a luat si Luana. Stiu ce inseamna sa te panichezi la cel mai mic semn de boala. La fel sunt si eu Si ma enerveaza ca sunt asa dar nu am ce face. Nu pot decat sa lupt cu "crocobaurii" mei de pe neuron. Sa ne dai si noua de stire.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Mai aveam ceva de spus si am uitat. Cred ca ma duc si eu la somn. Va pup fetelor!!!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna seara dragelor!
Azi am avut o zi...tare obositoare, dar am multe vesti bune.
Bebe e bine, are 6,5 cm, are tot ce-i trebuie pt varsta asa, si i-am auzit inimioara batand.
Am fost cu Clau la medic de dimineata, ne-a dat aerosoli, am cumparat aparat... deja e mult mai bine. Ma pusese la somn cu ei, ca au adormit amandoi, si s-a trezit ca a zis ca vomita. Deja a eliminat mucozitatile din gat.
Alex inca se lupta cu reactiile adverse ale perfuziilor, dar vestea buna e ca pe la sfaristul luni poate pleca acasa, si sa continue acasa kineto.
Partea rea este ca intepaturile mele sunt de la ovarul stang inflamat, am primit niste pastile naturiste, deja dupa prima ma simteam mai bine, si acum seara m-a luat cu intepaturi in dreapta.
La Luana i-am dat preventiv oscillococinum, pana acum e totul ok cu ea.
Incepusem sa scriu mesajul acum vreo ora...
Somn usor!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Neata fetele!

I-am promis lui Kea ca imi scriu povestea. A durat ceva si mi-a luat cam mult timp. In caz ca vreti ca o cititi o gasiti pe forum la NASTEREA UNEI STELE.

Va, noapte buna!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Magdy, am plans citind povestea ta. Off, prin cate ai trecut si tu.

Chiar ca in fata unor astfel de experiente de viata nu prea sunt cuvinte. Acum inteleg de ce uneori fetele...nu stiu ce sa-mi spuna.
Si tot acum inteleg mai bine si tot ce-mi spuneai la inceput...sa cred.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Monnvas - multumesc Ce bine arata!
Da, a fost o intamplare fericita nu credeam ca se implineste luna asta.Am zis ca daca nu se "intampla" mai avem o luna la dispozitie.Daca nu era nici atunci......renuntam ptr la anul viitor, sau viitor sau viitor.
Eu cu Bia am avut o sarcina perfecta adica nici o problema.Dar simptomele din primele 4 luni aproape m-au terminat. Stateam pe la baie trei sferturi din zi.Plus ameteli....eram zombi.Si la serviciu nu puteam sa plec sa ma duc la baie cand vruiam sau era necesar asa ca a fost groaznic.Plus ca stateam in picioare, cand veneam acasa aveam zile cand imi venea sa plang.
Asta a fost motivul de am fost asa "rapizi".
Concediul de maternitate este 1 an.Din momentul in care anunti oficial plecarea.Deci daca intrii la 34 de saptamani cum ai intrat am exact 1 an de la 34 de saptamani.Si eu am fost un caz norocos.Depinde de serviciu.
Tocmai de aceea aveam 2 posibilati.Ma gandeam sa plec pe picioarele mele sau sa ma duc sa mai fac niste studii.Eu am terminat fac de fizica matematica dar as fi vrut sa ma orientez pe contabilitate.

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput