Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)
Raspunsuri - Pagina 3
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Biaz, nu s-a umflat, nu s-a invinetit dar a adormit relativ repede pt ca inainte il chinuia burtica si el cand se linsteste adoarme repede la loc. Dupa aceea a inceput sa maraie si a stat un timp la tati in brate dar nu am observat nimic in neregula. Multumesc de sfaturi. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Ideea e sa nu fie neobisnuit de somnoros. Oricum, la varsta asta creierul lor e de o adaptabilitate fantastica. Sunt mai putin fragili decat par. Sper ca totul sa fie bine cu puiutii tai. Si data viitoare te poti gandi sa-i obligi sa poarte casca de protectie.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
miha74 spune:
Neatza fetelor!
multumesc din suflet pentru urari. Nici nu imi vine sa cred ca am facut 35 de ani....dar sunt cu folos (zic eu)
Va invit si eu astazi la o bucatica de , un suculet ,
m-am intalnit ieri cu modeala Cristina si cu fata ei, care a dormit nonstop si nu am putut sa ii vad ochii verzi
elle- pai ar fi fain sa ne mai vedem , dar sa tina vremea buna.
Ieri m-am dus cu Matei in parc OK, si ne-am intors cu mucisorii...care astazi s-au inmultit
alex- te asteptam in parc.
i eu sunt deplasabila cu masina, deci daca se decide in alt parc vin cu drag
diamar, roxxy, elle-- ma bag si eu in grupul vostru, cu nazdravan in casa.
Voi puteti sa tineti jucarii pentru bb mic???? gen carusel??? Matei nici sa nu il vada pe patutul lui Iris, ca face crize. De altfel aproape l-a stricat
Danutzu spune:
Neatza again :)
Am reusit sa mai dormim totusi azi noapte, cu ajutorul suzetei, ce-i drept (traisca suzeta ca tare a tinut!). Multumim Nela pentru site-ul cu povesti, il voi tine aproape pentru ca daca nu are efect acum, cu siguranta va avea peste cateva luni
Bravos David pentru greutatea castigata, baiat scump si papacios ce esti tu!
Pupici de la Dana si BB Carol (08.09.2009)
Danutzu spune:
Va trimit si link catre cateva poze cu BB Carol. Sper sa imi iasa pentru ca trimit link pentru prima data.
Pupici
http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=365240849&ownerId=85317999
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana super plimbare, felicitari, abia astept sa o vad pe Ana la mare Am fost la cantarit ieri si sunt foarte fericita: are 5,2 kg ceea ce in traducere inseamna 1150 gr in 6 saptamani fara 2 zile. In prima luna nu a luat dar cred ca acum si-a intrat si el in mana....pardon, in gura. Ana cand afla marile vesti cu greutatea ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
A luat bine in greutate David, ma bucur mult pentru voi. Sper ca te-ai mai linistit si tu acum.
Pe Ana, cum ii ziceam si lui Anomis, cel mai probabil o sa o cantarim in o saptamana jumate, cand mergem sa o vaccinam de 6 saptamani. De fapt mergem pentru vaccinare, aici nu se pune chiar asa de mare pret pe luatul in greutate, dar eu o sa incerc sa programam un control general, sa vedem cum mai stam. Pana mai ieri luase 900gr, daca ritmul acesta se mentine, eu sunt fericita.
Am pus pozici cu familia mea cea mica la plaja ce le-am facut de dimineata.
Nela, mamica Anei (19.09.09)
lutoniana spune:
neata danutzu eu nu ma descurc cu pozele...sa-l cad pe Carol...dar te-am vazut mireasa deci ceva tot am vazut
Mai insist
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
cristina_ana spune:
Buna dimineata!!!!
In primul rand, vreau sa-i spun Aidei ca am ras rau de tot la bancurile ei, sunt bestiale, ea si sotzul Lilianei mi-au facut dimineata mai frumoasa!
Lucia, exact asta ma pregateam si eu sa spun: sotz de Liliana, fa-ti cont pe DC si mai stai de vorba cu noi, ca esti super de gasca!!!! (sper sa nu ne alerge Liliana cand o aparea pe forum, ca ne dam la sotul ei )
Alex, eu m-as bucura mult sa ne intalnim cat mai multe prin parc. Tu pe unde stai? In parcul Carol ati putea veni, sau e prea departe?
Astazi nu pot eu, dar maine daca e frumos afara va invit la o plimbare prin parc, unde vreti voi!!
Miha, sper sa nu se agrveze la Mateiutul raceala. SI Andrei al meu are muci non-stop de cand l-am dus la cresa, fara alte simptome.
Nela, tu ne-ai luat pe toate!!! Ai dus-o pe Ana la mare!!! De-abia astept sa vad poze!
Ellenuta, si Emma mea a luat cam 1700 kg intr-o luna. F.f.f mult!!!! SI o alaptez exclusiv. E adevarat ca eu ii dau la cerere, nu am nici un fel de program, dar totusi, nu mi se pare ca suge chiar atit de mult. Probabil am eu laptele gras de la cate dulciuri mananc!!! Mama nebuna ce sunt, am ingrasat copilul!
Sa stiti fetelor, ca eu alaptez fara probleme si in public. Nici nu ma mai gandesc la rusine. Plange fata, scot tzitzi afara si gata, e rezolvata problema. Asa ca eu as putea veni in parc la orice ora, ca nu depind de nici un program al fetei.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
lutoniana spune:
nela
1. cat par are Ana ...imediat ii pui fundite
2. plaja senzationala, vara, valuri...mi-am amintit de toate datoriile si in afara de ele de faptul ca anul asta nu am fost in concediu nicaieri
Dar ne scoatem parleala la anu'
3. Tu arati minunat si sa nu te mai aud cu vaicareli....
4. este evident cum i-a priit Anei plimbarica....a dormit de-a rupt caruciorul
5. am alaptat si eu in public, am pus copilul la san si pana sa fac marea acoperire asa ca tine a trecut unul...dar nu s-a uitat la mine si eu m-am facut ca ploua. Eu deja m-am hotarat sa-mi scot laptic cu pompa si sa iau intr-un biberon cu mine la fiecare plimbare ca sa nu mai avem spectacol.
Intr-una din zile a venit o politista sa se uite la copil sa vada ce are ca racnea de foame .....si mai aveam 5 minute pana acasa.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
biaz29 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Am revenit cu vesti...noi! Am fost indus in eroare...Ala micu de urla din greu are paru cret cum am eu piscina-n chiuveta!Auzi, dom'le; cica i se paru consoartei ca-i cret cand il scoase pe bb de unde iese de obicei... Asa ca: n-are paru cret da' are falcute, ii fac ochii in cap ca margelele, chit ca vede ca musca tze-tze si urla frate de zici ca are de-alea alcaline! E frumusel tot ca deh, seamana cu tat'su! Tot binele si ceva in plus si pentru voi si bb-iivostri! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Mi8 se pare mie sau avem una bucata sot care a urmarit odiseea si s-a molipsit de microbul DC?
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
NelaM spune:
citat din mesajul lui Danutzu Va trimit si link catre cateva poze cu BB Carol. Sper sa imi iasa pentru ca trimit link pentru prima data. Pupici http://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=365240849&ownerId=85317999 |
Danutzu, ce poze frumoase am vazut. Si tu esti draguta foc. . "Dirijorul familiei" nu pot sa ma pronunt inca cu cine seamana, ca e prea micut, insa este frumusel foc.
Sunteti o familie tare reusita!
Nela, mamica Anei (19.09.09)