Hidrosalpinx 7
Raspunsuri - Pagina 6
tamaryllis spune:
Miruma, imi pare rau pt diagnostic. Imi imaginez ca e greu, dar nu trebuie s te descurajezi. E aici o fata pe forum, Aris, cu acelasi diagnostic care a ramas insarcinata si acum are un baietel frumos si sanatos. Imi mai aduc aminte de cineva care spunea ca a primit acelasi diagnostic si acum are copilasi sanatosi, dar pt ca nu sunt sigura pe mine nu o sa-i dau numele. Trebuie sa citesti la endometrioza si sa mai intrebi acolo. Pe prima pagina gasesti o definitie a adenomiozei, mod de diagnosticare si mesajul Arisicai.
Intra acolos si vb cu fetele, caci sunt tare dragute si informate.
Cateva link-uri pe care le-am gasit pe prima pagina la Endometrioza:
http://www.medicinenet.com/uterine_growths/page6.htm
http://www.alternativesurgery.com/education/adenomyosis.php
http://www.adenomyosis.org/
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Miruma38 spune:
tamaryllis multumesc din suflet pentru informatii. Voi intra la subiectul endometrioza si voi vorbi cu fetele de acolo. Voi continua sa sper, voi face alt FIV
, mai intai scot trompele si dupa refecare repede un nou FIV.
Ma simnt deja atat de aprope de a-mi atinge visul..............

Pup
tamaryllis spune:
F bine! Ma bucur ca esti optimista.
Un link despre ce inseamna virgin: http://blog.gardianul.ro/2009/08/05/«mami-ce-inseamna-virgin»-vezi-video/![]()
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
iana_mari spune:
TAMMY MAINE MERG SA MA INTALNESC CU BEBECII.

MIRUNA NU DISPERA D-ZEU ARE GRIJA DE TINE,SI EU AM AVUT TOT FELUL DE INTERVENTII PE LANGA HIDRO. SI AM REUSIT.
TOATE VETI REUSI!!
iana
31+
si
pogonici1977 spune:
nici eu nu stau foarte bine, psihic vorbind, m-am saturat de doctori analize si investigatii de nu mai pot dar ma rog la ddsingura sa merg mai departe si uite ca reusesc
ar fi treb sa fac azi analiza de ziua 3 dar bugetul acum e mai subtire..in ian voi face analiza de ziua 3 sigurrrrrrrrrrr
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pogonici1977 spune:
dar ma uit la iana mari si zic..la anul voi fi ca ea
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
Blanche25 spune:
Pup si eu fetele!
Tamary eu cred ca acea analiza e gresita, poate daca o repeti iese totul ok. Nu iti face mii de ganduri pana cand nu esti pe deplin convinsa.
Si sigur Dr. K te lasa gravi
. Tin pumnii!
Miruma, bine ai revenit cu forte proaspete.Din pacate adenomioaza e f pacatoasa, si trat e la fel ca la endometrioza, deci cateva luni fara cm si apoi FIV iemdiat. E cam unica solutie. Imi pare rau de diagnostic, parca hidro nu era destul....

Pogonici imi pare rau de diagnostic, dar se rezolva..Capul sus!

Iana ai o semnatura superba!!!!!

tamaryllis spune:
Blanche, ce mai zici? Ce ai mai facut?
O sa repet testul, dar dupa un tratament. Asta o sa se intample prin ianuarie sau februarie, cred. Pana atunci, ma rog sa fie un rezultat gresit!
Tu ai facut ceva analize imunologice? Ti-ai facut anticorpii antifosfolipidici, ANA etc?
fericita!
MTHFR C677T heterozigot