Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Tamaryllis e stapana.
Si cred ca executat deja completarea. E tare draguta si prompta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mara, ce mai faci? Am recitit la topicul sarcina si bolile autoimune niste postari ale tale. Nu te-am mai "vazut" pe forum.

Fetelor, eu sunt aproape in depresie, sunt si in concediu si ma gandesc tot timpul la ASC-US-ul gasit la papanicolau. Dr Kovacs mi-a spus ca mai bn amanam intalnirea stabilita pe 11 decembrie pana rezolv problema cu pap-ul. Mi-a recomandat sa imi fac si testul hpv si eu sunt terminata, in sensul ca mi-e f frica sa il fac.
Ma tot gandesc ca poate a iesit asa din cauza unei infectii. Vineri voi merge la un ginecolog si in functie de ce imi spune si el ma voi decide daca imi fac sau nu testul hpv. Ideea e ca am citit ca tratamentul dureaza intre 6luni si 2 ani daca se constata ca sunt pozitiva la testul hpv.
Dr K spune ca pot face fiv si cu hpv, dar cu un rezultat papanicolau bun.
Mi-am mai facut si o programare la o dr la Micomi. Daca ginecologul de vineri nu ma "lamureste", voi merge si la ea.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamaryllis multumesc de intrebare, nici eu nu stiu exact ce fac, am asa o perioada in care sunt cam debusolata. Da va citesc zilnic asa ca sunt la curent cu toate.Eu am inceput de vreo 2 luni sa iau seleniu sa vad ce efect va avea asupra ATPO, am vazut ca la unele fete au scazut dupa administrarea de seleniu. Eu ii am pe la 600 (limita normala fiind 34).Luna asta as fi vrut sa fac si o parte din analizele de trombofile dar au intervenit o gramada de probleme de natura financiara, sunt cam la limita cu banutii si cred ca o sa amin analizele pentru luna februarie. Si ma gindesc sa ma duc dupa omuletii de zapada prin februarie, daca or rezista decongelarii. Dar eu cred ca invingatorul e printre cei doi, asa simt eu
Nici eu nu stau foarte bine, psihic vorbind, am asa o lehamite in mine de nu imi vine sa fac nimic, m-am saturat de doctori analize si investigatii de nu mai pot da ma imbarbatez singura sa merg mai departe.
Imi pare rau pentru problemele pe care le ai, dar eu zic sa nu disperi ca se rezolva pina la urma. Si nu, sa nu cazi in depresie, las ca vine soarele si pe straduta noastra ai sa vezi
pup toate hidrosalpingoasele

Mergi la inceput

Mara, imi pare bine ca esti pe aici, chair daca esti tacuta!
Inainte de a face FET, te rog sa iei in calcul sa-ti faci si analizele imunologice, gen imunofenotipare limfocitara, FAN si celelalte, daca nu cumva deja le-ai facut.

Despre mine, singurul lucru cu care ma mai incurajez este ca bn ca nu mi-au iesit alte teste pozitive (gen hiv, hepatite), ca atunci clar nu mai aveam ce face! Deci e loc de mai rau si nu trebuie sa ma plang!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Dragele mele dragi
OFFFFFFFFF ce dor mi-a fost de voi........Gata mia trecut depresia, am uitat, sunt pregatita sa o iau de la capat.Asta seara merg la primul control de dupa nereusita din iunie....Nam avut putere pana acum, am muncit , mam zvarcolit , am plans si cand si cand incercam sa va citesc.Fiecare esec imi readucea in minte durerea din ziua testului si....inchideam. La anul voi reusi, pentru ca.. in 2010 va fi un an de nota 10 pentru fiecare dintre noi.Va imbratisez pe toate, strans cat pentru 6 luni de dor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

miruna bine ai revenit hai, sterge-ti lacrimile si mergi mai departe.
tamarillys da, ma gindeam si la analizele imunologice, eu nu am facut decit ATPO dar o sa le fac si pe celelalte, macar sa stiu o treaba, ca le-am facut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

TAMY IMI PARE RAU CA TRECI PRIN STRESUL ASTA,DAR O SA FIE BINE
MARA LASA DEPRESIILE SI VA FI BINE, IN CURAND O SA TE SARBATORIM.
MIRUNA

iana

31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Fete dragi, nu trebuie sa ne lasam doborate. Cadem, ne prabusim dar trebuie sa fim puternice, sa ne ridicam, sa nu renuntam la lupta!

Mergi la inceput

Fete dragi, nu stiu ce m-as fi facut fara voi si alte fetele pe care le-am cunoscut pe forumul asta! Cred ca as fi luat-o din loc. E cert, nici nu m-as fi analizat atata.
Iana, ce mari sunteti! Mai aveti un pic. Dupa ce nasti nu mai scapi fara sa ne arati pozici! Ai fost si tu la intalnire?
toate fetele!

MTHFR C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata
Gata consultat, vorbit cu doctorul , luat o hotarare.
Pe scurt, hidrosalpinxul s-a refacut, bilateral dragutul de el sa nu cumva sa avem dubii ca ar fi doar pe o parte, fibroamele mele , care de fapt nu sunt fibroame ci ADENOMIOZA.Este singurul doctor care s-a uitat si peste RMN facut in urma cu vreo 2 ani.Nu ma mai mira nimic, mai am putin si am aratat ......la un sfert din Romania, cu analize stranse in timp de 10 ani si nici unul nu a vazut asta.In sfarsit ma voi documenta si eu despre "sansele mele la FIV cu aceasta adenomioza".Am stabilit sa scot trompele la sfarsitul lui Ianuarie, inceputul lui Februarie.Care dintre voi ma poate ajuta cu un site despre aceasta noua descoperire a mea si un forum despre asta.Nu vreau sa cred ca sansele la o reusita FIV din cauza asta mi se diminuiaza.

Mergi la inceput