Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Blanche25, tamaryllis, iana_mari multumesc pentru sustinere .Ce-mi mai ramane?????Speranta.Nu vreau sa cred ca nu se poate face nimic, mereu se poate.Ma voi opera la inceputul lui februarie, scot trompele, trebuia sa o fi facut inainte de FIV, dar oricum nu discoperisem inca cea dea 2 cauza a infertilitatii " adenomioza"..asa ca ma scutur , ma ridic si plec la un nou drum, cu alte asteptari si cu convingerea ca se poate.Cat de repede a trecut timpul....Iana "inimioarele " sunt mari de acum, mai este putin si le vei tine in brate.....
Va pup si va doresc weekend linistit, placut si cu multa dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iana mari..vreau sa mi zici daca tu ai ramas vreodata insarcinata inainte de a face FIV..te intreb acest lucru..ptr uitanduma la semnatura ta imi da multe sperante..ca se poate

eu nu am vazut in viata un test cu II liniute...la mine infertiliatatea se datoreaza din cauza acetui hidro...dar nici nu mam pazit vreodata..timp de 15 ani..deci domnul stie care o mai fi cauza mea....

din investigatiile care leam facut ptr IUI apare doar de tip tubar..in rest e ok....
tu tiai facut si analizele de trombofilie inainte de FIV

zimi te rog ce analize ai facut inainte de FIV..credema vreau sa stiu si sa cred ca te voi ajunge din urma si sa fiu ca tine cu 2

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mara si eu te pup si sunt cu gandul la tine.

Tamary eu nu fac nimic, astept sa treaca timpul sa repet fiv-ul. In ianuarie vreau sa fac scoala de soferi si in primavara fiv.
Eu am vb cu dr. referitor la analize de trombo si mi-a zis ca in cazul meu nu vede de ce deocamdata, ca nu din cauza asta nu s.a dezvoltat sarcina....acum eu inca nu stiu ce sa fac, mai am o pb, adica am partea de jos a abdomenului umflata de aprope un an...parca sunt gravi...si am inceput sa ma cam sperii....sapt viitoare as vrea sa ma duc la dr sa vedem...

Azi e ziua mea si va invit virtual la papica si un pahar de sampanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR AM APARUT SI EU MAI TARZIU CU VESTILE DE IERI DE LA ECO:
FETITA 1,7OO
BAIETEL 1,800 CELELALTE MASURATORI SUNT IN GRAFIC.
AM FACUT SI CUMPARATURILE ,A FOST FOARTE EMOTIONANT,DAR SI COSTISITOR
CU GREUTATEA STAU FOARTE BINE AM LUAT CA LA CARTE PANA ACUM 16 KG.,2 KG DE LA ULTIMUL CONTROL.
PE 5 IANUARIE AM URMAT. ECO SI POATE FIXAM CEZARIANA.
TREBUIE SA REZISTAM PANA PE 15 IANUARIE,CAND INTRU IN 9 LUNI.

BLANHE LA MULTI ANI!!!!!!!!SI SA DEA D-L SA NE ANUNTI IN CURAND CA ESTI GRAVIDUTA.

POGONICI EU SUNT LA A DOUA CASATORIE SI AM UN BAIETEL DE 16 ANI CARE ESTE FOARTE MANDRU DE FRATIORII LUI.
PT. MINE A FOST UN SOC ACUM 5-6 ANI IN URMA CAND MI-AU ZIS MEDICII CA NU POT AVEA COPII DECAT PRIN FIV.NU PUTEAM ACCEPTA SIT.EU AVAND DEJA UN BAIETEL CREDEAM CA SOTUL MEU E PROBLEMA.
DAR CU RABDARE SI CREDINTA IN D-ZEU AM REUSIT.(si am avut multe probleme,inclusiv endometrioza cica,si m-au pus 6 luni in menopauza)
CAT DESPRE ANALIZE AM FACUT TOT CE AM CITIT PE NET:HORMONALE,SECRETII,HEPATITELE,TROMBOFILIE ,SANGE,URINA.
CRED CA LA SUBIECTUL FIV ESTE LISTA COMPLETA,TOT CE CITEAM PE FORUMFACEAM ,INCLUSIV CELE DE ANEMIE.
DAR EU CRED IN CONTINUARE CA OPERATIA INAINTE DE FIV M-A AJUTAT CEL MAI MULT.

ITI DORESC SA MA ANUNTI ANUL VIITOR CA AI SEMNATURA MEA ,DE FAPT O SA TE URMARESC

iana

31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iana mari...sigur te voi tine la curent cu investigatiile mele..uite am sa te bag la lista de priteni...abi astept sa fiu ca tine cu gemeni..chiar asta imi doresc 2 copii gemeni sa pot recupera timpul din urama..

vei cea mai fericita mama cu 2 gemeni si un baiat mai mare..bravo mamico...felicitari ptr bebei mici care abia asteapta sa va cunoscca pe toti 3

eu in ian la primul ciclu incep sami analiza de ziua 3 ..vreau 3 luni la rand sa le fac...caci sunt f importante

stii ce nelamurire am eu...desi nu stiu ce sa cred...cam de vreo 4 luni am ciclul f scurt respectiv 3 zile, iar 3 zi e ff slab..doar prima zi e mai abudent...oare de la acest hidrosalpinx mi se trage???? daca ai idee zimi si mie ......

sau care o fi oare motivul acest CM scurt????

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

POGONICI nu stiu ce sa zic ,eu de obicei aveam mult 5-6 zile,cateodata abundent altadata nu.Sa vedem acu fara trompe dupa ce termin cu alaptatul cum va fi.

fetelor unde sunteti

iana

31+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Blanche, cu intarziere iti spun La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ne anunti II in curand!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

off topic:
ANALIZA CHIMICA ELEMENT: Femeia;
SIMBOL: Fe;
DESCOPERITOR: Adam;
MASA ATOMICA: Acceptata cu 55kg, dar variaza intre 45kg si 225kg
PROPRIETATI FIZICE:1) suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra
2) fierbe din senin, ingheata aparent fara motiv
3) se topeste daca primeste tratament special
4) devine amara daca este folosita incorect
PROPIETATI CHIMICE:1) afinitate pt aur, argint, platina si toate pietrele pretioase
2) absoarbe cantitati mari de substante pretioase
3) explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare
4) cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

BLANCHE, LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, IUBIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Iana_mari, multumim ca iti mai fatai burtica pe aici. Ne dai speranta ca, intr-o zi, vom putea povesti si noi despre minunile din burtica. Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput