Hidrosalpinx 7
Raspunsuri - Pagina 4
guzelnico spune:
Pogonici, de ce trebuie sa-ti faci in fiecare luna analizele hormonale, nu-i suficient in ziua 3 a CM anterior celui in care se va face FIV?
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
tamaryllis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Pogonici, de ce trebuie sa-ti faci in fiecare luna analizele hormonale, nu-i suficient in ziua 3 a CM anterior celui in care se va face FIV? |
Trebuie sa se vada "dinamica" hormonala daca exista asa ceva. Mie de ex luna asta mi-a iesit fsh-ul f bun, ceea ce in realitate nu e chair asa. Si mie mi-a zis sa-mi masor hormonii pana in luna in care fac fiv.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
pogonici1977 spune:
deci bafta la injectat hormonale pana mergeti la FIV....
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
cristal1995 spune:
Tamaryllis are dreptate: si mie imi iese fsh bun o luna, luna urmatoare nu prea. Cred ca are importanta ovarul "dominant" (daca pot sa-i spun asa) din luna respectiva, adica ovarul cu care ovulezi in acea luna. Eu stiu din atatea stimulari
ca unul este mai lenes...
Pupici si bafta multa
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
tamaryllis spune:
Claudia, ce mai faci? Nu te-am mai vazut pe forum. Te rog, daca citesi, sa imi spui si mie ce schema ti-a dat hematologul pt PAI. Mie hematologul mi-a dat o schema ciudatica pt MTHFR C677T!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
pogonici1977 spune:
dar aici nu mai posteaza nimeni??
am o nelamurire si cine imi poate da un sfat
eu de vreo 5 luni nu mai am menstra la fel de abudenta..si inainte ma tine 4 zile..acum e in catitate mica si am max 3 zile..iar 3 zi parca nici nu e??
crezi ca acest hiro e de vina???????
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
guzelnico spune:
Pogonici, io de la 16 ani am menstra doar 3 zile si nu foarte abundenta. Sincer, nu te pot ajuta cu un raspuns pertinent. 
Tamaryllis, ma pui si pe mine la gazeta? 
Guzelnico- hidrosalpinx pe trompa stanga, laparoscopie in nov. 2009 cu clemarea in proximitate a trompei afectate; urmeaza FIV3-cel norocos in ian. 2010
guzelnico spune:

Mos Nicolae sa va aduca multa sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

http://www.actualitateamureseana.eu/upload/article/vine_mos_nicolaesmall_783.jpg
pogonici1977 spune:
guzelnico..nu ma pui si pe mine la gazeta??
pogonici1977- IUI In 2008-nereusit, decembrie 2008-celioscopie cu hidrosalpinx lateral si aderente traompa stanga, curatate, ian 2009-stimulare cu clomifen-nereusit, urmeaza febr 2010 scoaterea trompelor, si apoi FIV budapesta-care v fi primul si ultimul reusit