Hidrosalpinx 7
Raspunsuri - Pagina 3
iana_mari spune:
LA FEL S-A INTAMPLAT SI CU HUSKI
(SCUZE CA VORBESC IN NUMELE TAU).
LAPARO SI FIV REUSIT IN ACEEASI LUNA.Noi am facut in aceeasi perioada,doar d-rii au fost diferiti.
iana
28+
si
guzelnico spune:
Iana
, am citit si povestea ei, dar am inteles i-au fost scoase trompele in martie si a facut FIV in mai. Oricum la scurt timp dupa laparo.
Doamne, parca intrevad si io o licarire de speranta.
Maine sunt gramada pe dr. Desi cred ca e cam problema sa demarez procedura FIV pt ca saptamana viitoare e Bayram aici si n-as vrea sa le stric io mot programul.
Si apoi, pot fi sigura ca menstra imi va veni tot la 25 de zile (sunt Z21CM) dupa laparo?!
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
cami_antonia spune:
fetele
am intrat sa va multumesc celor care ne-ati fost si ne sunteti alaturi
celor care ati daruit putin de la voi pentru alina
a plecat spre germania
dimineata la ora 8 a inceput operatia
si inca nu s-a terminat
cred ca sunt multe puncte de tumora
daca dureaza atat
plus ca unele sunt situate chiar la baza creierului si e zona grea de operat
sa vedem
doamne ajuta!
i-a dat si la stirile de la 12
de pe kanal d
offffffff
pentru cei care vor sa o vada la plecarea din tara
accesati
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU
si daca nu stiti povestea cititi pe
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
mii de multumiri
mai e nevoie de bani
dar deocamdata asteptam iesirea din operatie
va asteptam si la umanitare
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
pogonici1977 spune:
iam scris email lui Kovacs la budapesta si mia raspuns...sami scot trompetele si dupa operatie sai scriu din nou iar cam la 6-8 saptamani sa vin la el.ptr inceperea tratam ptr FIV.acum va treb sa vad de unde fac rost de bani om vedea
treb sai scriu si lui onofriescu la iasi si sai zic ca in ianuarie vreau sa vin la operatie
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
guzelnico spune:
Pogonici, din pacate, asa e, niciun medic nu se apuca de FIV daca ai hidrosalpinx. Putere si curaj!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
cristal1995 spune:
guzelnico: trebuie sa te corectez: "nici un medic NORMAL LA CAP nu incepe fiv cu hidrosalpinx". Ca mie mi s-au facut chiar 4 fiv-uri cu diagnosticul asta 
Pupici si bafta multa 
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET
guzelnico spune:
Cristal
, sunt TOTAL de acord cu tine pt ca am impresia ca FIV2 la mine s-a facut cam la noroc (cu "banuiala" hidrosalpinx), fapt pt care nu s-a prins deloc. In urma primului FIV, sarcina a rezistat 4 sapt.
Acum am schimbat dr, clinica, mi-a fost clemata trompa stanga cu hidro. Pot doar sa sper ca ian 2010 imi va aduce de la DD FIV3-cel norocos.
Mult succes si sa dea DD sa iesi invingatoare in lupta pt bb! 
_
pogonici1977 spune:
mie Kovacs mia zic NU CLISAREA TROMPELOR CI SCOATERO LOR...cai clipsarea poate duce uneori si la rateuri..deci...afara cu ele..ca si asa nu mai fac nimic bun
..o sa facem si noi apoi dragoste de amorul artei si nu la program..asa cum am facuto ultimii 2 ani
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
guzelnico spune:
Pogonici, de cativa anisori, sunt perioade cand o facem, ca trebuie, fara sa ne mai gandim la placerea personala.
Mie mi-au clemat doar trompa stanga pt ca, in urma laparoscopiei, au constatat ca doar aceasta prezenta "otrava" si doar partial (mi se pare ca se numeste "clemare in proximitate").
Mi-a inspirat incredere dr nou pt ca mi-a spus ca nu-mi face FIV daca suspecteaza prezenta hidrosalpinx (este ceea ce a subliniat si Cristal).
Maine merg la control (sunt la 2 sapt dupa laparo) si voi afla detalii despre planul de bataie.
_
pogonici1977 spune:
si pana atunci treb sa imi fac in fiecare analizele hormonale de ziua 3...caci in functie de acestea imi va da tratamnet ptr FIV....
abia stept sa facem rost de bani si sa ma programez la operatie apoi FIV