Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, pup you too back

Inca nu am primit pozele, sunt in lucru, ni le va da si in varianta electronica si printate. Abia astept!
Pana atunci avem un filmulet de la 'eveniment':

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Da asa e scuze, nu prea sunt coerenta la ora asta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Nu-i bai!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ultima perla a lui Teo...

s-a taiat la un deget, intr-o masinuta. Cat trebaluiam eu prin bucatarie, el striga la gard... ai o buba mica, ai o buba mica.... are si sange, rosu...

(SANGEEEE???!?!?!) percutez eu in sfarsit si ma reped sa vad ce are.... Pe aratator, cam pe un centimetru lungime, o pata de sange uscat (deja?!?!)
Il pup, ma apuc s-o sterg, si el scoate perla "e o mica voma... ca o picatura..."
Ha?! "da, da e o mica voma. CA o mica voma..."

In fine, ce sa mai zicem, ne-am chinuit, si eu si buni sa-i explicam ca atare exprimare nu e prea placuta... el a tinut-o pe a lui...

Mai pe seara, vine TL acasa cu un set de magneti, forme cu care se poate "desena" o fata: ochi, ochelari, urechi, nasuri, guri, sprancene, par... si i-l prezinta lui Teo.
Se apuca impreuna sa mestereasca. Si aud: "vrei sa pui voma asta de ochi pe fata asta roz..."

VOMA?!

"Da, asta in voma de ochi albastru..."

AAAA (bec scurtcircuitat, fericit...) FORMA!!!! Teo, FORMA!!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

piolica, 70 de euro :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Inca nu am primit pozele, sunt in lucru, ni le va da si in varianta electronica si printate. Abia astept!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Super. Ce studio mare are tipa!
Noi am fost intr-o chestie mica, cam inghesuiti, nu prea ne-am putut desfasura, e clar, data viitoare o sa facem in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Nerantula, am vazut filmuletul! bravo! ce frumosi sunteti

poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

este mortal sunteti mortali toti trei
Sunteti niste frumosimai ales Gruia
(tati din fundal il linistea cu tzitzi, treaba-i asta?, el vroia un Gruia calm, satul de tzitzi, tztzzt, barbatii astia, cum aleg ei calea usoara, ntzzzntzzz)
Sa nu ma uiti cu albumul profi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula sunteti adorabili

Ada e super tare Teo

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

piolica, 70 de euro :-)

poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Exista pe la noi huse pentru carucioare sport? Eu am unul de la Primii pasi, oare gasesc sa cumpar numai husa pentru picioare?

Cam asa http://www. mother care.com/Chicco-Lite-way-Topazio/dp/B001139Z74/sr=1-14/qid=1256144602/ref=sr_1_14/280-5081697-8950716?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

eu am carucior de la Primi Pasi, am husa, Dar nu am pus-o niciodata, nici asta iarna , nici pana acum. Are doua cleme de plastic cu care se prinde. De ce o vrei? Pe vreme rea, ploaie, eu nu-l scot ca se uda la piele cine il impinge, daca este ger ii pun un pled. Concluzie: Ti-o cedez pe a mea, hai sa facem o proba daca iti "vine" pe carucior, ok? Sunt sigura ca nu o "pun" nici acum, poate voi umblati mai mult pe afara

Feli, saru'mana! Ne vedem, facem proba si daca "imi vine" o vreau. Ies frate afara ca nu poci sa stau in casa in urletele astea, mai mai ca nu ne batem ca in rest... Le-am luat pe toate la rand, jocuri, jucarii, oale...niciuna nu mai tine.
Astazi pe la 13 am iesit afara ca facea clabuci. S-a trezit de dimineata pe la 9 si pe la 14 - 14:30 trebuia sa doarma (adica asa facea pana acum). Am zis hai sa ies o ora sa doarma dupa aia bine. N-am mers 15 min ca a adormit. Ptiuuuu ce sa fac io acum?!? Daca ma intorc in casa se trezeste...hai sa ma plimb. M-am dus si am platit vreo 2 facturi, mi-am luat o shaorma si am mancat-o stand pe o banca, m-am mai uitat pe la magazine...toate astea cam intr-o ora jumate. Intr-un final s-a trezit si el si am intrat in casa pentru masa ca de dormit...dormise . Dupa vreo ora, iar s-a plictisit dar norocul meu ca a venit sotul si s-au jucat putin impreuna. Bine, asta vreo 15 min ca dupa aia iar s-a plictisit.
Deci, tre' sa ma inarmez cu haine groase si...la pas!
A, ma gandeam sa iau o husa pentru ca paturica n-o vrea. Trage de ea pana o adun de pe jos. Am incercat si sa-l infasor, nici asa nu sta cu ea, poate cu husa merge.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

te inteleg perfect. dupa ziua de ieri, io nu credeam ca mai vine D-na Vio la servici: cand a intrat in casa ieri la 17, 30, puloverul ei era apa, i-am dat unul de-al meu sa mearga acasa, piticul a vrut doar in picioare pe afara (in casa se aseaza in fund dupa doi pasi), sa linga rotile de la carut asezat pe iarba, iar caciula lui din cap, fara siret sub barbie, a fost recuperata de pe malul lacului. Iar daca incerca sa-i vorbeasca ca: nu se poate, nu-i voie, nu-i permis, Omuletul meu ii zicea: SSSStttt sau o plesnea peste fata daca era in apropierea lui
SSStttt il are de mine: vocifereaza, face scanndal, bolboroseste si eu i-am zis ssstttt, gata cu scandalul, el tace doua secunde si apoi o ia de la capat, io de unde era sa stiu ca el, nu numai a inteles ca trebuie sa lase ciocul mic macar un pic, ba mai mult o si aplica cu D-na Vio cand ii convine?
Asta nu stia cum sa ne spuna: Doamna, eu nu i-am spus niciodata sstttt, nu stiu de unde stie, se gandea ca ramane cu noi acasa si ne reduce la tacere si o sa o acuzam pe ea, Al meu barbat radea pe sub mustati, ce macho de barbat are el

cedez husa fara probleme, mai ales ca am primit deja doua salopete de fas cu geaca (cum spuneam eu ca vreau mai demult) si nici macar nu i-am serbat ziua inca Am facut ieri dimineatza, cam dupa ploaie, proba la una: l-am pus in body maieu, tricou si ciorapei si l-a luat cam transpirat D-na Vio, deci sunt super la iarna.
Haii sa vb cum ne vedem,

Mergi la inceput