Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 5
piolica spune:
| Citat: |
da, se da CD-ul dar poti scana pozele de pe hartie si gata nu stiu daca ies la aceeasi calitate, dar e ok, zic eu, in situatia data www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg blog cu basca mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
nu e aceeasi calitate. iti spun ca noi la nunta am avut un album intreg cu poze din care sa alegem ce vrem si cumnatul meu a zis ca le scaneaza, ca daca le luam pe toate, am fi dat o gaura mare-mare de tot in buget. Este o diferenta foarte mare intre cele alese sa le printeze fotograful si cele scanate.
iar acum nici nu se pune problema de scanat, pt ca ne-a dat numai desfasuratorul cu poze mici, mici ca sa ne alegem ce vrem sa printam. poate s-au prins ca unii scanau pozele.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
de curiozitate, cam cit costa in Romania sa faci 10-15 poze in studio? banuiesc ca se plateste timpul + pozele, nu?
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Exista pe la noi huse pentru carucioare sport? Eu am unul de la Primii pasi, oare gasesc sa cumpar numai husa pentru picioare? Cam asa http://www. mother care.com/Chicco-Lite-way-Topazio/dp/B001139Z74/sr=1-14/qid=1256144602/ref=sr_1_14/280-5081697-8950716?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
eu am carucior de la Primi Pasi, am husa, Dar nu am pus-o niciodata, nici asta iarna , nici pana acum. Are doua cleme de plastic cu care se prinde. De ce o vrei? Pe vreme rea, ploaie, eu nu-l scot ca se uda la piele cine il impinge, daca este ger ii pun un pled. Concluzie: Ti-o cedez pe a mea, hai sa facem o proba daca iti "vine" pe carucior, ok? Sunt sigura ca nu o "pun" nici acum, poate voi umblati mai mult pe afara
angelynna82 spune:
Babytza ma bucur ca totusi nu a intervenit dr azi, speram sa nu intervina deloc 
Fce e asa de scumpa Erica 
Claudinna nu mai face febra in schimb tuseste foarte mult 
Dya asa zic si eu, dar totusi imi tremura ceva
,
ici multi, Tedi a mai baut si Crina
Andy_galro
ici se pare ca plimbarea i-a facut bine. Doarme de la 18.00
, la noapte sigur avem disco
Lumi ma tot uitam sa vad cat ati scris….insa ma uitam degeaba ![]()
Codruta ma bucur ca aveti un nou loc de joaca, aici e mini parc pt copii, foarte mini.. multi
ici florii intre flori 
Ada
ce dejuneala aveti 
Feli super tare, si eu am aruncat pana acum cateva ![]()
Babymom hai priveste viata cu alti ochi, las’ ca avem timp de plangeri 
Mimihoo multa sanatate
si drum bun
Piolica eu nu am scos nicio poza de cand s-a nascut Crina
…dar daca scoti mai multe am vazut oferte cu 0.05bani per poza intru-un hipermarket precum Carrefour, nu stiu intr-un studio 
Azi am platit factura zapp iar de pe la ora 3 am spalat pana la 7….sunt cobza de racita, Crina a stat cu sor-mea iar acum doarme de la 6…veniti la noapte la disco
?
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui piolica de curiozitate, cam cit costa in Romania sa faci 10-15 poze in studio? banuiesc ca se plateste timpul + pozele, nu? Mamica fericita de bebelina Elsa |
Am fost noi in we la sedinta foto cu Gruia, costa 60 euro cam 20 poze
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Am fost noi in we la sedinta foto cu Gruia, costa 60 euro cam 20 poze www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
WOW, ce diferenta de pret. Cred ca data viitoare o sa facem poze in Romania. Ti-au dat pozele pe CD + printate pe hirtie?
felicic76 spune:
citat din mesajul lui Nerantula
Am fost noi in we la sedinta foto cu Gruia, costa 60 euro cam 20 poze www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
si nu ne-o arati (sedinta) si noua?
mi-era dor de voi
muaaaahhpiolica: baga, rogu-te, si mie link-ul cu pozele Lizucai, macar pe Pm, nu m mai vazut-o de cand avea nasucul rosu de la raceala , era hlizita, in colanti rosii, asortati cu nasuucul

piolica spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Piolica eu nu am scos nicio poza de cand s-a nascut Crina …dar daca scoti mai multe am vazut oferte cu 0.05bani per poza intru-un hipermarket precum Carrefour, nu stiu intr-un studio ![]() |
asta e pt poze facute de tine. ca alea facute in studio, e cam alata mincare de peste.
angelynna82 spune:
Da asa e scuze, nu prea sunt coerenta la ora asta
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui felicic76
eu am carucior de la Primi Pasi, am husa, Dar nu am pus-o niciodata, nici asta iarna , nici pana acum. Are doua cleme de plastic cu care se prinde. De ce o vrei? Pe vreme rea, ploaie, eu nu-l scot ca se uda la piele cine il impinge, daca este ger ii pun un pled. Concluzie: Ti-o cedez pe a mea, hai sa facem o proba daca iti "vine" pe carucior, ok? Sunt sigura ca nu o "pun" nici acum, poate voi umblati mai mult pe afara ![]() |
Feli, saru'mana! Ne vedem, facem proba si daca "imi vine" o vreau. Ies frate afara ca nu poci sa stau in casa in urletele astea, mai mai ca nu ne batem ca in rest... Le-am luat pe toate la rand, jocuri, jucarii, oale...niciuna nu mai tine.
Astazi pe la 13 am iesit afara ca facea clabuci. S-a trezit de dimineata pe la 9 si pe la 14 - 14:30 trebuia sa doarma (adica asa facea pana acum). Am zis hai sa ies o ora sa doarma dupa aia bine. N-am mers 15 min ca a adormit. Ptiuuuu ce sa fac io acum?!? Daca ma intorc in casa se trezeste...hai sa ma plimb. M-am dus si am platit vreo 2 facturi, mi-am luat o shaorma si am mancat-o stand pe o banca, m-am mai uitat pe la magazine...toate astea cam intr-o ora jumate. Intr-un final s-a trezit si el si am intrat in casa pentru masa ca de dormit...dormise
. Dupa vreo ora, iar s-a plictisit dar norocul meu ca a venit sotul si s-au jucat putin impreuna. Bine, asta vreo 15 min ca dupa aia iar s-a plictisit.Deci, tre' sa ma inarmez cu haine groase si...la pas!
A, ma gandeam sa iau o husa pentru ca paturica n-o vrea. Trage de ea pana o adun de pe jos. Am incercat si sa-l infasor, nici asa nu sta cu ea, poate cu husa merge.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)