Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:

da, se da CD-ul

dar poti scana pozele de pe hartie si gata!! apoi iti poti scoate tu cate vrei
nu stiu daca ies la aceeasi calitate, dar e ok, zic eu, in situatia data

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

nu e aceeasi calitate. iti spun ca noi la nunta am avut un album intreg cu poze din care sa alegem ce vrem si cumnatul meu a zis ca le scaneaza, ca daca le luam pe toate, am fi dat o gaura mare-mare de tot in buget. Este o diferenta foarte mare intre cele alese sa le printeze fotograful si cele scanate.

iar acum nici nu se pune problema de scanat, pt ca ne-a dat numai desfasuratorul cu poze mici, mici ca sa ne alegem ce vrem sa printam. poate s-au prins ca unii scanau pozele.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

de curiozitate, cam cit costa in Romania sa faci 10-15 poze in studio? banuiesc ca se plateste timpul + pozele, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Exista pe la noi huse pentru carucioare sport? Eu am unul de la Primii pasi, oare gasesc sa cumpar numai husa pentru picioare?

Cam asa http://www. mother care.com/Chicco-Lite-way-Topazio/dp/B001139Z74/sr=1-14/qid=1256144602/ref=sr_1_14/280-5081697-8950716?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

eu am carucior de la Primi Pasi, am husa, Dar nu am pus-o niciodata, nici asta iarna , nici pana acum. Are doua cleme de plastic cu care se prinde. De ce o vrei? Pe vreme rea, ploaie, eu nu-l scot ca se uda la piele cine il impinge, daca este ger ii pun un pled. Concluzie: Ti-o cedez pe a mea, hai sa facem o proba daca iti "vine" pe carucior, ok? Sunt sigura ca nu o "pun" nici acum, poate voi umblati mai mult pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza ma bucur ca totusi nu a intervenit dr azi, speram sa nu intervina deloc

Fce e asa de scumpa Erica

Claudinna nu mai face febra in schimb tuseste foarte mult

Dya asa zic si eu, dar totusi imi tremura ceva , ici multi, Tedi a mai baut si Crina

Andy_galro ici se pare ca plimbarea i-a facut bine. Doarme de la 18.00 , la noapte sigur avem disco

Lumi ma tot uitam sa vad cat ati scris….insa ma uitam degeaba

Codruta ma bucur ca aveti un nou loc de joaca, aici e mini parc pt copii, foarte mini.. multi ici florii intre flori

Ada ce dejuneala aveti

Feli super tare, si eu am aruncat pana acum cateva

Babymom hai priveste viata cu alti ochi, las’ ca avem timp de plangeri

Mimihoo multa sanatate si drum bun

Piolica eu nu am scos nicio poza de cand s-a nascut Crina …dar daca scoti mai multe am vazut oferte cu 0.05bani per poza intru-un hipermarket precum Carrefour, nu stiu intr-un studio

Azi am platit factura zapp iar de pe la ora 3 am spalat pana la 7….sunt cobza de racita, Crina a stat cu sor-mea iar acum doarme de la 6…veniti la noapte la disco ?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

de curiozitate, cam cit costa in Romania sa faci 10-15 poze in studio? banuiesc ca se plateste timpul + pozele, nu?

Am fost noi in we la sedinta foto cu Gruia, costa 60 euro cam 20 poze

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

WOW, ce diferenta de pret. Cred ca data viitoare o sa facem poze in Romania. Ti-au dat pozele pe CD + printate pe hirtie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:

si nu ne-o arati (sedinta) si noua?

mi-era dor de voi muaaaahh

piolica: baga, rogu-te, si mie link-ul cu pozele Lizucai, macar pe Pm, nu m mai vazut-o de cand avea nasucul rosu de la raceala , era hlizita, in colanti rosii, asortati cu nasuucul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Piolica eu nu am scos nicio poza de cand s-a nascut Crina …dar daca scoti mai multe am vazut oferte cu 0.05bani per poza intru-un hipermarket precum Carrefour, nu stiu intr-un studio

asta e pt poze facute de tine. ca alea facute in studio, e cam alata mincare de peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Da asa e scuze, nu prea sunt coerenta la ora asta

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Exista pe la noi huse pentru carucioare sport? Eu am unul de la Primii pasi, oare gasesc sa cumpar numai husa pentru picioare?

Cam asa http://www. mother care.com/Chicco-Lite-way-Topazio/dp/B001139Z74/sr=1-14/qid=1256144602/ref=sr_1_14/280-5081697-8950716?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core

eu am carucior de la Primi Pasi, am husa, Dar nu am pus-o niciodata, nici asta iarna , nici pana acum. Are doua cleme de plastic cu care se prinde. De ce o vrei? Pe vreme rea, ploaie, eu nu-l scot ca se uda la piele cine il impinge, daca este ger ii pun un pled. Concluzie: Ti-o cedez pe a mea, hai sa facem o proba daca iti "vine" pe carucior, ok? Sunt sigura ca nu o "pun" nici acum, poate voi umblati mai mult pe afara

Feli, saru'mana! Ne vedem, facem proba si daca "imi vine" o vreau. Ies frate afara ca nu poci sa stau in casa in urletele astea, mai mai ca nu ne batem ca in rest... Le-am luat pe toate la rand, jocuri, jucarii, oale...niciuna nu mai tine.
Astazi pe la 13 am iesit afara ca facea clabuci. S-a trezit de dimineata pe la 9 si pe la 14 - 14:30 trebuia sa doarma (adica asa facea pana acum). Am zis hai sa ies o ora sa doarma dupa aia bine. N-am mers 15 min ca a adormit. Ptiuuuu ce sa fac io acum?!? Daca ma intorc in casa se trezeste...hai sa ma plimb. M-am dus si am platit vreo 2 facturi, mi-am luat o shaorma si am mancat-o stand pe o banca, m-am mai uitat pe la magazine...toate astea cam intr-o ora jumate. Intr-un final s-a trezit si el si am intrat in casa pentru masa ca de dormit...dormise . Dupa vreo ora, iar s-a plictisit dar norocul meu ca a venit sotul si s-au jucat putin impreuna. Bine, asta vreo 15 min ca dupa aia iar s-a plictisit.
Deci, tre' sa ma inarmez cu haine groase si...la pas!
A, ma gandeam sa iau o husa pentru ca paturica n-o vrea. Trage de ea pana o adun de pe jos. Am incercat si sa-l infasor, nici asa nu sta cu ea, poate cu husa merge.

Mergi la inceput