Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BOBOCEILOR care au facut 1 anisor zilele astea cat am lipsit noi
Suntem mai bine, cred...doar ca avem un nou obicei facem caca noaptea si il doare burta rau asa ca luam o gramada de siropuri si prafuri sau ar trebui sa luam (debridat, sab simplex, cedax-antibiotic, hydrasec, enterol, biotics)
In rest, am trecut printr-o criza conjugala, sotul a ajuns la concluzia ca el e "prostu' care trebuie sa munceasca sa aduca bani in casa" cred ca a avut o revelatie i-am propus sa stea acasa sa merg eu la munca si a zis ca e destul de mare copilul, nu trebuie sa stea nimeni cu el dar pana la urma s-a calmat
asa ca acum pot sa stau sa povestesc cu voi, iar Mikul nu va fi lasat singur in casa, oricum nici macar n-avea replici haioase de cearta
Mami de Mikul Robert Constantin
CD27 spune:
Giuli si mie mi s-a intamplat ieri sa adoarma de cum am iesit afara, noroc ca era mama acasa si am chemat-o cu o patura sa-l invelesc, dar eu am cam tremurat pe langa el
Oare e bine sa-i lasam sa doarma afara cand e mai racoare asa?!
Mami de Mikul Robert Constantin
felicic76 spune:
,piolica: sunt super zen, am vazut pozele Daca o pierzi pe Elsa in Romania, tie ti-o aduc la usa, seamana si cu tati dar este a ta, toata
Mi-au placut mult, mult pozele, domneste o stare de relaxare, bazata pe distractia celei/celor mici. Suuuper! Si daca ajung in zona ta la vara, sa stii ca ma invit cu nesimtire la tine sa ma bucur macar 10 minute de atmosfera surprinsa in foto!
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia ultima perla a lui Teo... s-a taiat la un deget, intr-o masinuta. Cat trebaluiam eu prin bucatarie, el striga la gard... ai o buba mica, ai o buba mica.... are si sange, rosu... (SANGEEEE???!?!?!) percutez eu in sfarsit si ma reped sa vad ce are.... Pe aratator, cam pe un centimetru lungime, o pata de sange uscat (deja?!?!) Il pup, ma apuc s-o sterg, si el scoate perla "e o mica voma... ca o picatura..." Ha?! "da, da e o mica voma. CA o mica voma..." In fine, ce sa mai zicem, ne-am chinuit, si eu si buni sa-i explicam ca atare exprimare nu e prea placuta... el a tinut-o pe a lui... Mai pe seara, vine TL acasa cu un set de magneti, forme cu care se poate "desena" o fata: ochi, ochelari, urechi, nasuri, guri, sprancene, par... si i-l prezinta lui Teo. Se apuca impreuna sa mestereasca. Si aud: "vrei sa pui voma asta de ochi pe fata asta roz..." VOMA?! "Da, asta in voma de ochi albastru..." AAAA (bec scurtcircuitat, fericit...) FORMA!!!! Teo, FORMA!!!! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Traiasca voma
babytza spune:
Seara buna duamnelor
Am ajuns si noi acasa cu una bucata putzoi decalotat . Nu am ramas la Grigore Alexandrescu pentru ca era jale acolo. Foarte multa lume astepta la unicul chirurg care era de garda si care era in operatie.... Il cunosteam , era cel care a operat-o pe Tina de apendicita acum 2 ani. Imi placea de el, dar nu prea erau sanse in urmatoarele ore sa il vedem la fata. Asa ca am plecat de acolo si m-am pus pe telefoane sa vad unde am putea merge sa il vada cineva.
DUpa lungi dezbateri cu sotul am hotarat sa mergem la Culcer. Citisem deja de la Musette , am vorbit si cu ea la telefon si am hotarat sa mergem la ea.
Buna decizie am luat ! Femeia are o tehnica extraordinara. Nu ma gandeam la asta. Nu pot sa explic in cuvinte cum face, e greu de explicat. Dar a durat doar un minut toata treaba, nu trage cu japca si nu taie. L-a dat cu Lidocaina spray inainte de interventie. piciul a stat foarte cuminte, nu parea sa il doara, mai mult l-a enervat ca il tineam pe spate. Ce era acolo nu va mai spun....muuuulta mizerie...
A plans tare la primul pisu facut cam la 15 minute dupa interventie. Asta a fost tot. Nu a costat nici foarte mult, 100 ron. Oricum si la spital as fi dat 50, deci merge...
Acum doarme linistit, vedem daca mai ustura rau la urmatorul pisulica. Ne-a pus ea un supozitor cu Novocalmin pentru la noapte . Ne mai asteapta vineri la spital sa il vada si sa ii mai dea ea cu cremuta.
Cam asta cu decalotarea. Pentru cele care sunt nevoite sa mai faca acest lucru, o recomand din tot sufletul.
Ma bag la recuperat, ca ati avut limbarnita
Babytza si puiiValentina David
babytza spune:
Dya da, alea sunt cerealele cu bucatele. Dar alea cu musli nu le-am mai vazut prin farmacie. Dar asa scria pe ele , ceva cu musli. Nu mai tin minte exact tot numele, imi pare rau.
Borcanasele cu spaghete sunt trimise de soacra din Suedia. Firma se cheama Semper, nu stiu daca sunt pe la noi.
Lavinia nu stiu daca sunt si in alta parte decat in Bucuresti, cred ca doar aici au reprezentanta. Direct de pe site nu merge sa faci comanda ?
Feli esti mortalaaaa
Ada ai un stil unic si de belea sa povestesti Ete hal de exprimare
piolica bafta !!!!!!!!!!!!!!!
Mimihoo multa sanate si distractie maxima !!!!!!!!!!!!!!!!
Revin, ca ii e foame sotului Ma duc sa arunc niste carnaciori la prajit
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 ,piolica: sunt super zen, am vazut pozele Daca o pierzi pe Elsa in Romania, tie ti-o aduc la usa, seamana si cu tati dar este a ta, toata Mi-au placut mult, mult pozele, domneste o stare de relaxare, bazata pe distractia celei/celor mici. Suuuper! Si daca ajung in zona ta la vara, sa stii ca ma invit cu nesimtire la tine sa ma bucur macar 10 minute de atmosfera surprinsa in foto! |
saru'mina, esti tare draguta.
te primesc cu mare, mare drag, de fapt va primesc, ca vii cu falkone si cu tati lui falkone!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
CD, bine ai revenit. Ma bucur ca Mikul e mai bine.
babytza, felicitari pt decalotare. Bravo soricelule, viteaz mai esti!
Mamica fericita de bebelina Elsa
Muuh spune:
Multumim de complimente.
pentru cine vrea sa stie: Copilul Dimitri trebuie dar trebuie sa semene cu mama lui pentru ca dupa cum se vede seamana si el ca si copilul Alexei cu tatal lui si nu e drept.
CD sotul meu a marait o singura data, pe cand il aveam doar pe Alexei ceva de genul ca eu o frec toata ziua acasa. Eu nu am zis nimic si cu proxima ocazie am acceptat un job in afara orasului (am lipsit doua zile) cand am venit a venit si replica lui: e mai obositor cu copilul acasa decat la birou, sunt frant, nu stiu cum rezisti. Eu te sfatuiesc sa faci cumva sa il lasi pe onor sot o zi cu Mikul, doar ei doi, cu orice risc.
Mimihoo spune:
babytzaaa, multzam
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr