Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Giuli, eu te-as sfatui sa pozezi bijuteriile pe un model uman. Ia-ti o prietena sa-ti faca tie poze cu bijuteriile. Faci un crop la poza dupa aceea sa pui in valoare numai bijuteria. Gindeste-te ca aceste bijuterii vrei sa le vinzi de pe net, deci cine cumpara nu le poate proba, asa ca daca potentialul client vede ceva ce-i place cum arata la gitul, mina cuiva, atunci va fi mult mai convins sa cumpere. Parerea mea. Sa stii ca pe mine inelele cara sint pozate pe mina m-au convins mai mult decit celelalte. poate sint eu mai ciudata...

L.E. poti sa faci mici coliere pt fetite. Se stie ca mamicile cumpara tot felul de chestii pt fetitele lor . Uite un model aici http://www.lacabaneaperles.fr/nos_modeles_de_bijoux.aspx?bijoux=200811510334 (fetita din poza e nepotica mea)
hai ca te las ca te-am zapacit, pup!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

GIULI la ce pagina ai ps modelele??? vreau si eu sa le vad.....te roooooogg

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Sorina
Radu
Luca
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
le: uite o bucata din ce am inceput eu sa lucrez
www.myshutterspace.com/photo/photo/listForContributor?screenName=30498ww2t1wx4" target="_blank">galeria mea
Sunt la inceput dar e superb si cred ca am toata viata de invatat si progresat. Ma bucur ca gasesc multa, enorma incurajare in jur si e tot ce conteaza. Eu, una, te sustin.

Foarte reusite!

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Giuli, mi-au placut mult bijiteriile tale! Chiar ai talent!
Creatile voastre imi dau ghes sa dezlantui si eu artista din mine . Stiti ca eu cand eram mica vroiam sa ma fac pictorita? Numai timp sa am...

Pai ce mai astepti? Eu ii admir enorm pe pictori, mai ales pe portretisti...nu am talent... de aceea imi focalizez energia si creativitatea pe franturi de realitate surprinse prin obiectiv...

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
Eva, ma surprinde preocuparea ta, ma surprinde placut! interesante fotografiile. ce e drept nu ma pricep, dar mi-au bucurat ochiul
ma bucur sa aflu vesti despre Noah, mai ales ca sunt bune!

Sa iti mai spun ca imi place si sa cos sau tricotez/crosetez????No kidding! Na, fiecare cu pasiunile lui...mai mult sau mai putin surprinzatoare.
Poezii sigur nu scriu...nu le am, nu de alta...desi am facut atatia ani de studii umaniste si am ingerat kilograme de literatura volens nolens nu s-a lipit vreun talent deosebit de mine...
Nu stiu nici sa cant la pian, din pacate, sunt asa multe lucruri pe care as mai vrea sa le invat...si cica can't teach an old dog new tricks, huh?
Te pup.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Babymom, inca una si ma duc. Ca tot ne-ai marturisit visul tau de mica, eu de copil visez sa imi deschid o scoale de balet. Sa fiu un fel de iubita a lui Benjamin Button, in traducere libera. Frumoasa ocupatie avea ea, nu?
Dar sunt vise, cel putin acum...Cred ca fiecare are asa un vis undeva, mai putin realist asa...
Pana atunci o sa invat sa stapanesc arta fotografica asa cum trebuie si sa le fotografiez pe micutele si gratioasele balerine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Giuli, eu te-as sfatui sa pozezi bijuteriile pe un model uman. Ia-ti o prietena sa-ti faca tie poze cu bijuteriile. Faci un crop la poza dupa aceea sa pui in valoare numai bijuteria. Gindeste-te ca aceste bijuterii vrei sa le vinzi de pe net, deci cine cumpara nu le poate proba, asa ca daca potentialul client vede ceva ce-i place cum arata la gitul, mina cuiva, atunci va fi mult mai convins sa cumpere. Parerea mea. Sa stii ca pe mine inelele cara sint pozate pe mina m-au convins mai mult decit celelalte. poate sint eu mai ciudata...

L.E. poti sa faci mici coliere pt fetite. Se stie ca mamicile cumpara tot felul de chestii pt fetitele lor . Uite un model aici http://www.lacabaneaperles.fr/nos_modeles_de_bijoux.aspx?bijoux=200811510334 (fetita din poza e nepotica mea)
hai ca te las ca te-am zapacit, pup!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Da, ai foarte mare dreptate. M-am gandit si eu la asta, chiar am facut cateva poze pe mine dar nu-mi place, am gatul gros si orice as poza, colier sau cercei nu ies tocmai cum as vrea eu. Tre' sa gasesc pe cineva care sa ma ajute, din pacate aici unde stam acum nu mi-am facut multe cunostinte iar prietenele stau departe... Vad, ma gandesc eu la o solutie.
Iti multumesc pentru sfaturi, acum la inceput orice ajuta! Poti sa-mi spui ce-ti place si ce nu, sa stiu la ce sa mai umblu. Chiar ar fi binevenite parerile voastre fetelor, m-ati ajuta mult!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am chemat salvarea!!!3 ore de plans in continu, m-au adus in stare de disperare.Intai m-am urcat in masina si m-am dus la spitalul budimex, unde cred ca erau vreo 15 copii, care tuseau unul mi tare ca altul, dna de ca registratura mi-a vorbit intr-o scarba de nedescris...si am plecat, nici nu stiu ce am cautat acolo si singura...nu stiu poate disperarea de mama...de neputintza...
Au venit cei de la salvare...foarte draguti ...rino faringita...fundul gatului Karinei e plin ochi de muci, ii curg si din gura mucii, nu mai vorbesc de nas...de la servetele am trecut la bodyuri moi de stres toate mucozitatile.
Ciudat mi s a parut ca mi-a zis ca nu stie exact dc e de tip viral sau bacterian.Cica dc e virus nu este foarte indicat sa dai antibiotic si dc e bacterian da.
Mi-a prescris antibiotic si mi-a zis sa incerc de maine...poate vad o imbunatatire si sa nu-i dau..care o fii aia nu am inteles!!!
Am intrebat cu iesitul afara dc e ok...mi-a zis nu, copilul are imunitatea scazuta si nu trebuie sa ne mai facem cu alte bacterii...am scris ca poate ajuta informatia tuturor.
Eu ma simt naspa...imi explodeaza capatzana rau...cred ca ma duc sa-mi dau cu gun-ul in cap sa o rezolv.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fetelor ma confrunt cu o oarescare problema, daca o pot numi asa. amalia a inceput sa faca crize de afect (temper tantrum), adica se tavaleste pe jos si urla, fara lacrimi. eu cum ar trebui sa reactionez in cazul asta? de ignorat n-o pot face, pentru ca-mi face creierii varza. daca o iau in brate si-i explic ca nu-mi place cum se manifesta, se pune si mai tare pe urlat.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Tocmai am terminat de facut sirop de catina, de fapt nu e sirop ca am pus fructele cu tot cu coaja, zdrobite. Acum e sezonul ei si va recomand sa luati, sa faceti si voi. Am blenduit catina si am amestecat-o cu miere. In fiecare dimineata o sa-i dau lui Edi cate o lingurita. Daca vreti sa cititi mai multe, gasiti www.formula-as.ro/2005/698/forma-maxima-19/secretul-iernii-usoare-catina-6617" target="_blank">aici. Este excelenta!

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

GIULI la ce pagina ai ps modelele??? vreau si eu sa le vad.....te roooooogg

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Sunt la semnatura

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput