Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Saru'mana si pentru aprecieri si pentru intentie! Misto site-ul recomandat de tine.
Fac si eu ce ma taie capu', ma mai inspir de pe net si din magazine...
Am pus link-ul la semnatura desi nu cred ca-i voie, o sa pun si la anunturi.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mult succes. Ai f mult talent.Mi-au placut inelele Verde si Planete rosii, fff frumoase.
E superb sa faci ce iti place si sa incepi si o afacere din asta. Iti spun din proprie experienta.
Multa bafta la expo.

Eu zic sa intri pe "etsy.com", e un site unde poti vinde o groaza de chestii online. Si mai sunt, cand mai gasesc cate unul iti spun. Eu vand fotografii.

le: uite o bucata din ce am inceput eu sa lucrez
www.myshutterspace.com/photo/photo/listForContributor?screenName=30498ww2t1wx4" target="_blank">galeria mea
Sunt la inceput dar e superb si cred ca am toata viata de invatat si progresat. Ma bucur ca gasesc multa, enorma incurajare in jur si e tot ce conteaza. Eu, una, te sustin.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Multa sanatate boboceilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare!
andy_p un buchet mare de si lasa butoiul, ai doi copii minunati care au nevoie de o mama puternica... Sper ca Alexia e mai bine.
ratonelu priveste partea buna a lucrurilor - vei avea mai mult timp pentru Sasha

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Saru'mana si pentru aprecieri si pentru intentie! Misto site-ul recomandat de tine.
Fac si eu ce ma taie capu', ma mai inspir de pe net si din magazine...
Am pus link-ul la semnatura desi nu cred ca-i voie, o sa pun si la anunturi.

Ale mele zorzonele

Mult succes. Ai f mult talent.Mi-au placut inelele Verde si Planete rosii, fff frumoase.
E superb sa faci ce iti place si sa incepi si o afacere din asta. Iti spun din proprie experienta.
Multa bafta la expo.

Eu zic sa intri pe "etsy.com", e un site unde poti vinde o groaza de chestii online. Si mai sunt, cand mai gasesc cate unul iti spun. Eu vand fotografii.

www.myshutterspace.com/photo/photo/listForContributor?screenName=30498ww2t1wx4" target="_blank">galeria mea
Sunt la inceput dar e superb si cred ca am toata viata de invatat si progresat. Ma bucur ca gasesc multa, enorma incurajare in jur si e tot ce conteaza. Eu, una, te sustin.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

A, ce misto e etsy.com Sunt muuullte chestii acolo!
Am intrat si am vazut galeria ta, super tare! Eu la poze sunt varza, modelele sunt mai frumoase in realitate pacat ca nu prea stiu eu sa le pozez.
Da-i bataie cu pozatu' ca e de bine!

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Foarte reusite!

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Elly, acum ca te vad mi-am amintit ca intrebai ieri de miere.
Depinde ce cantitate ii pui, ca zilnic o lingurita de miere nu e prea mult. Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca ii formezi o obisnuinta pt. dulce-dulce, adaugandu-i mierea in piureurile de fructe, care si ele sunt oricum dulci.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Babymom multumesc mult pentru raspuns. Ii pun miere tocmai fiindca fructele din care ii fac piureuri nu sunt prea dulci... nu stiu, ca nu mai nimeresc deloc niste fructe bune, cand le gust par dulci, dar dupa ce le zdrobesc sunt cam acrisoare... singurele dulci sunt numai bananele... Am observat ca cele de la borcan sunt dulci toate si m-am gandit ca de-aia ii plac... si nici n-as vrea sa se obisnuiasca cu un gust fff. dulce...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Giuli, mi-au placut mult bijiteriile tale! Chiar ai talent!
Creatile voastre imi dau ghes sa dezlantui si eu artista din mine . Stiti ca eu cand eram mica vroiam sa ma fac pictorita? Numai timp sa am...

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Elly, solutia ar fi sa combini fructele mai acrisoare cu putina banana. Eu asa fac, ca si Dragos are o preferinta clara pt. dulce.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura cum mai e Alexia????

nikole, Karinuta, elly, Dragos, sanatate multa!!
sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Ange, voi ce faceti azi???

am admirat bijuteriile lui giuli si chiar i-am spus ca mis e par foarte frumoase!!
Eva, ma surprinde preocuparea ta, ma surprinde placut! interesante fotografiile. ce e drept nu ma pricep, dar mi-au bucurat ochiul
ma bucur sa aflu vesti despre Noah, mai ales ca sunt bune!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

dya, ai dreptate! eu am avantajul ca locuiesc la curte, am gradina, livada...are cine sa le munceasca, deci foarte rar cumpar cate ceva de mancare...pentru Razvan, ca pt noi cumparam la greu, mai ales produse din carne si lactate
important este sa ne straduim si sa facem ce consideram ca e safe pt copiii nostri
Andrei sa stapaneasca sanatos calutul!!
ii place?
ce a zis cand l-a vazut?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput