Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 16
dyanira spune:
ia uitati ce mi-a adus tati ieri
fara nici macar sa banuiasca ca s-a vb de forum despre asa ceva si...dar nu vreau sa va oftic
l-a luat si la un super pret.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Giuli, ce zorzonele frumoase faci tu! Felicitari. Eu vroiam sa ma lansez intr-o chestie de genul asta, insa franciza la care ma gindisem initial e 150.000 euro
, asa ca am zis pas, mai ales acum pe timp de criza.
Multa bafta la expo! As fi venit si eu daca eram in Bucuresti.
Uite niste modele aici ca sa te mai inspiri http://www.lacabaneaperles.fr/nos_modeles_de_bijoux.aspx?liste=Collier
(asta era franciza la care ma gindisem eu). Aici ai colierele, insa poti selecta la categorii si alte chestii.
Fetele, cum putem sa-i facem reclama lui Giuli? Exista vreo modalitate pe forum?
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
Fi-miu e ca somnorici
Kllemi, uite eu am gasit-o aici, de ex, www.babyandcompany.co.za/p-313-kiddieland-play-n-learn-activity-box.aspx" target="_blank">box activitati educative
Cauta marca Kiddieland: Play'n'learn Activity Box , trebuie sa fie si in Ro. E f faina, invata ceasul, notele muzicale pe pian, cum fac animalele, cum pune un cd, si astea sunt ok oriunde, fara cuvinte, universal.![]()
Laura, esti ok? Cheer up! Ai unde lasa copiii? Poate iti trebuie o evadare in 2, doar cu sotul.
Cred ca e mai greu cu 2 copii dar Andy e mare, te poti baza pe el, nu?
Sau starea ta e asa un spleen pur simplu, fara leg cu copiii?
Eu defulez abandonandu-ma unor proiecte-hobby- la care lucrez, in care ma investesc si stau mai mult noaptea sa lucrez. Asa simt ca am timp numai pt mine si pt ce imi place si imi incarc bateriile astfel.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira ia uitati ce mi-a adus tati ieri fara nici macar sa banuiasca ca s-a vb de forum despre asa ceva si...dar nu vreau sa va oftic Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Hehe, tot rosu avem si noi. S
Sa-l stapaneasca sanatos si sa se joace cu el!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui piolica Giuli, ce zorzonele frumoase faci tu! Felicitari. Eu vroiam sa ma lansez intr-o chestie de genul asta, insa franciza la care ma gindisem initial e 150.000 euro , asa ca am zis pas, mai ales acum pe timp de criza. Multa bafta la expo! As fi venit si eu daca eram in Bucuresti. Uite niste modele aici ca sa te mai inspiri http://www.lacabaneaperles.fr/nos_modeles_de_bijoux.aspx?liste=Collier (asta era franciza la care ma gindisem eu). Aici ai colierele, insa poti selecta la categorii si alte chestii. Fetele, cum putem sa-i facem reclama lui Giuli? Exista vreo modalitate pe forum? Mamica fericita de bebelina Elsa |
Saru'mana si pentru aprecieri si pentru intentie! Misto site-ul recomandat de tine.

Fac si eu ce ma taie capu', ma mai inspir de pe net si din magazine...
Am pus link-ul la semnatura desi nu cred ca-i voie, o sa pun si la anunturi.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Saru'mana si pentru aprecieri si pentru intentie! Misto site-ul recomandat de tine. ![]() Fac si eu ce ma taie capu', ma mai inspir de pe net si din magazine... Am pus link-ul la semnatura desi nu cred ca-i voie, o sa pun si la anunturi. Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ale mele zorzonele |
ar fi bine daca am gasi o modalitate sa-ti facem reclama fara sa contravina regulamentului site-ului. Mai ales ca vin sarbatorile de iarna si mai mult ca sigur multe fete vor cumpara bijuterii.
Hai sa vedem ce zic si celelalte fete. Eu iti doresc mult succes, ca talent ai!

Mamica fericita de bebelina Elsa
elly_16 spune:
LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii care astazi implinesc 1 anisor - Sorina Gabriela
, Radu
si Luca Daniel
. Sa cresti mari, sanatosi, norocosi, iar viata toata sa va fie plina de iubire si clipe de bucurie!!!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
EvaF spune:
citat din mesajul lui ratonelu aaaaa.......si mai lucrez pana pe 4.11.2009 si gata! sasha o sa aiba doi parinti someri!sa nu ma intrebati ce-o sa facem...ca aud numa' intrebarea asta....si n-am raspuns! oricum....8ani juma am fost cea mai tare din parcare...evaluari peste evaluari etc...si-acum..ce mi-au auzit urechile in astea doua zile.. ![]() SORINA, RADU SI LUCA! ![]() ![]() carla,mami de putoiu sasha |
Imi pare f rau, dar look at the bright side, ai mai mult timp pt Sasha, cel putin o vreme pana gasesti altceva. Eu cred ca absolut dar absolut totul in viata se intampla cu un motiv-chiar daca la prima vedere e ocult- si ca totul se intampla spre binele nostru. Asa sigur vei vedea ca e mai bine pt tine in alta parte.********************
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
elly_16 spune:
Eu sunt putin cam racita, imi cam curge nasul si mi s-a infundat. Sper sa nu-i dau si Biencutei, incerc sa stau cat mai departe de ea, insa nu prea pot... Si mai am si o afurisita de masea de minte care nu poate sa iasa, mi s-a umflat toata gingia si ma doare, nici nu prea mai pot sa inghit... cred ca maine ma duc sa o scot... si mi-e o frica de mor... 

E vreo problema daca ii dau copilului mai des miere? Ca vad ca mananca piureul de fructe facut de mine daca ii pun si putina miere in el.
Nici eu nu am de gand sa-i dau ciocolata pana pe la vreo 2-3 ani. Iar prajituri ii voi face eu... nu prea ma pricep, dar invat... la urma urmei totul are un inceput...![]()
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca

aaaaa.......si mai lucrez pana pe 4.11.2009 si gata! sasha o sa aiba doi parinti someri!