Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
Neata,
La multi ani
RADU, SORINA, LUCA!
Elsa iar e cu muci, fir-ar, o sa ma duc la farmacie sa-i iau remediul de la Felicic. Eu tot cred ca e de la dinti.
babymom, in CV-urile eng (cel putin cel pe care l-am facut eu) trebuie sa treci achievements, ideea e ca toti avem responsabilitati, insa ce te deosebeste de coleg sint realizarile tale. Daca vrei iti trimit CV-ul meu, insa nu stiu daca se pupa customer service cu medicina, cu toate ca si medicina e o alta forma de customer service.
Cauta pe google.co.uk - doctors CV, o sa ai o sumedenie de rezultate.
uite un exemplu aici http://www.aspirationsresume.com/Samples/MedicalDoctorCVSample.html
sau aici
http://www.get-uk-jobs.com/medical-cv.html
Vad ca in modelele astea nu sint achievements, insa au Publications.
Mult succes!
daca te mai pot ajuta cu ceva, zi-mi.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Ratonelu, imi pare rau sa aud asta. Mult curaj! Nu te mai supara, pastreaza-ti energia pentru chestii mai bune.
Si eu sint trista si putin revoltata ca nu mai am jobul meu, dar a fost alegerea mea, eu am ales sa plec din Ungaria. Daca era un birou aici (firma unde am lucrat eu are birouri mai in toate tarile, inclusiv in Romania, dar nu in Franta), nu ar fi fost nicio problema. Dar asa nu se leaga la cap, ar trebui sa fiu freelance si pt ei nu este ok. Asta e. Eu incerc sa gindesc pozitiv, sper sa gasesc aici o firma unde sa pot lucra in engleza... vise, vise!!!
Hai capul sus! Totul se va termina cu bine. Asa o sa ai timp pentru Sasha, iar sotul tau va avea timp pentru el sa-si caute un job. Pup
Mamica fericita de bebelina Elsa
dyanira spune:

LA MULTI ANI RADU!!!!ADA SA ITI TRAISCA BAIATUL SA FIE SANATOS, CUMINTE SI SA ITI ADUCA O NORA BUNA!!
LA MULTI ANI SORINA!!!SA CRESTI MARE SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!! 
LA MULTI ANI LUCA!!!!SA FII SANATOS, CUMINTE SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI!!! 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
EvaF spune:
Yellow din Parisul vesel.
Pup mamici si bobocei, la multi ani sarbatoritilor de azi si celor proapat deveniti toddlers.
Scuze dar eu nu mai pot intra pe aici mai deloc, banuiesc ca ati remarcat si voi ca nu mai tine atunci cand ai un toddler sa te bucuri de asa mult timp liber si ala pe care il ai nu stii cum sa ti-l imparti...Poate voi reusiti sa va gestionati timpul liber mai bine, in cazul acesta chapeau...
Sper ca sunteti bine, cum mai e pe acasa?
Noi suntem bine, Noah are 13 luni jumatate si la 13 luni am facut vizita la pediatru, avea 81 cm si 11950 gr, ceea ce ne-a uimit. vreme de 3 luni nu a luat nimic in greutate, stagna, si intr-o luna, de la 12 luni-cand avea 11kg fix- la 13 luni a luat aproape un kg si 3 cm. E in plin puseu. Papa ca un pofticios, putin si des, asta ii e stilul, nu vrea o masa completa ca tot omul, rontaie toata ziua cate ceva, iar tztaza cere ca la cateva luni, din jumatate in jumatate de ora, macar sa ia o gurita asa. E pisicher mare.
Am facut si Prevenarul, nu s-a lasat nici acesta cu reactii. Doamne ajuta! In decembrie facem doza 2 si luna viitoare facem Priorix, am refuzat sa le facem impreuna.
E adorabil sa il aud cum ma striga MAMA si cum vine din cand in cand de la joaca si imi da un pupic sau pune capul pe genunchii mei. E un copil f tandru.
Ultimele poze cu fi-miu, daca doriti sa il vedeti, le-am pus aici
Weekendul acesta au fost socrii pe la noi si i-au adus printre cadouri si aceasta jucarie, v-o recomand, e f utila. Are pe fiecare fateta un joc diferit, ceas cu melodii, pian, CD player de jucarie, animale cantatoare, si cate si mai cate, plus ca are maner si poate fi carata prin casa.
Noi pe 11 noiembrie venim in Romania, stam 6 zile, sa ii vedem pe parintii mei-abia asteapta si ei sa il vada pe fi-miu- si prietenii, suntem nerabdatori. Le-am promis ca venim la 4 luni acasa si se vor face deja 3 luni jumate, e cazul...Cum vom sta prin cartier-Titan/Decebal- poate zaresc vreun bobocel prin parc langa ai mei, in IOR.
Cam asta din Parisul vesel. Va las ca trebuie sa iesim in parc, sa profitam de vremea insorita.
Ancule
, nici pe mess nu am mai reusit sa intru, sunteti bine? What's up?
Am apucat sa ma intersectez cu Moni pe mess, vai ce ma bucur pt ea si ce frumos e Dragos, sunt minunati si ea e o mare scumpa. 
Pupicei apasati tuturor.
edit: Monyca, sarcina usoara in continuare! Ce mai faci tu? Dar tiza mea? 
le: vroiam sa va intreb daca se mai anunta vreo burtica...sunt in urma cu vestile...
Asa prind si eu curaj pt o noua burtica la anul...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
kllemi spune:
buna fetele noi azi am fost la piatza fara carucior....mare curaj pe capu' meu
...dar mai bine..vb. romaneasca.."imi bagam ceva".... piatza noastra e la o statie de masina, evident ca am mers pe jos
nu pot sa va spun, ca am facut 2 ore pina acolo si-napoi..
mai luat in brate mai stat 20 de min intr-un loc sa vedem ce cumpararturi am facut.....ca uitam
si ne gandeam sa mai revizuim cele trei pungi cu rosii,ceapa si niste mere
.....nu mai zic vrem in brate, vrem pe jos, vrem in brate.......si tot asa pina am ajuns acasa cu mainile pina la glezne
......deh asa imi trebuie daca am iesit cu copilul la plimbare...
ratoneluleeeee ce patzisi bre..
nu am timp sa citesc din urma.....
eva si de unde putem sa cumparam si noi jucaria aia???
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Laura
imi pare tare rau pt noaptea pe care ati avut-o.Sper ca nu e nimic grav si Andrei aseara a plans tare s-a zvarcolit vreo ora pana a adormit nu stiu ce a fost cu el ca niciodata nu a facut asa.Despre cealalta parte s astii ca te inteleg tare tare bine si eu ma simt uneori asa ca nimic nu are sens ca sotu nu apreciaza nimic din ce fac i se pare ca e mult prea simplu sa stai acasa etc cred ca asa sunt barbatii nu avem ce face vorba ai ,,rau cu rau dar mai rau fara rau"
Babytza ma bucur ca a mers bine cu soricelul.Nici Andrei nu e decalotat complet mai asteptam sa vedem si apoi intrebam si noi dr ce sa facem.
Ange cum e Crinuta?
Carla 
o sa fie bine doamne doamne va ajuta ca aveti un sufletel mic si nevinovat de crescut.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
musette, ai fost gand la gand cu mine! de cand ma gandesc sa intreb acelasi lucru despre celulele stem
nici eu nu am primit nimci pentru anul asta
adevarul este ca n-am citit contractul, insa cred ca tr sa trimita ei ceva factura
mai asteptam raspunsuri!!
multumesc pentru raspunsurile despre cacao/ciocolata
parerea mea este ca ar trebui ferit copilul cat mai mult timp cu putinta, mai ales de cicolata si mai ales de prajiturele cumparate, sucuri...
cred ca obiceiurile alimentare le formam noi acum si am de gand sa-l obisnuiesc pe mancare facuta in casa, prajituri, sucuri proaspete, facute de mine, atat cat este posibil...ca deh, te mai duci intr-o vizita, copilul mai vede la joaca alt copil mancad si cere...ma rog, sunt diverse situatii pe care nu le poti controla
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
kllemi spune:

RADU

LUCA

SORINA
SA CRESTE-TI MARI, SANATOSI, FRUMOSI SA VA DE DD TOT BINELE DIN LUME SI SA VA IUBITI PARINTII
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Claudinna eu la Andrei i-am mai dat din cand in cand un ursulet Barni cu lapte sau o kinder felie de lapte iar sucuri ii iau ori Hipp ori de la un magazin bio o marca ungureasca ca alea facute in casa nu ii plac asa mult prefera fructul si eu vreau sa il invat cu mancare gatita acasa ca si eu asa am crescut dar din cand in cand o sa ii mai dau si altceva.Eu cred ca si ceea ce gatim noi acasa nu e 100% sanatos pt ca tot ce cumparam din magazin e plin de ce nu trebuie dar asta e ce sa facem.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR