Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza2008 spune:
Neata!
Radu,Luca,Sorina
O viata plina de bucurii!
Andy.p 
cum mai e printesa? 
Ratonelule
esti o luptatoare si o curajoasa!
Monyca Lucas a facut diaree la dinti,dupa Infarix nu.Ce face micul Nicolas?Loveste?
Babytza,Nerantula,Giulianna care imi puteti spune si mie...decalotare la dr pt ca s-au adunat mizerii acolo sau pt ca nu e decalotat complet? Lucas nu e decalotat complet,n-are mizerii iar dr mea a zis ca vedem la 18 luni.

Babytza
curajosul.
Claudinna eu i-am dat ieri o napolitana cu umplutura de cioco si...i-a placut taaare.Vreau sa evit ciocolata cel putin acum cat nu pricepe.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
luminita2008 spune:
hello,
am avut o super noapte, au dormit hunii snur, o singura trezire la Edi de papa pe la 04.30, si aia de 5 minutele... s-au trezit la 07.45! asa da! cu mancarea stam mai bine, nu la cotele la care ma obisnuisera, dar ceva mai bine, sa vedem azi cum se comporta...
mimihoo, drum bun si sa ne reauzim sanatoase!
ffff frumoase pozele!
nerantula, sunteti niste frumosi! imi place tare de Gruia, ca e cuminte peste tot unde-l duci! bravos.
babytza, ma bucur mult ca a fost totul ok la decalotare!!!
laura
, si eu am momente in care simt ca nu mai pot, ca depun efort mult si degeaba, nu vad rezultate in nicio parte, in special in relatia cu sotul, atatea discutii fara niciun rost si tot singura raman, desi el nu pleaca pe nicaieri, tot vorbesc la pereti, tot singura ma agit degeaba si caut sa fie cat mai bine pentru huni... daca ma asculta, o face mecanic, intra pe o ureche si iese pe cealalta, si de regula nu ma asculta, e prea capitvat de orice altceva mai putin de ce-i spun eu. si culmea, vorbim de copii, ma gandesc c-ar putea sa-l intereseze cat de cat... pe moment e jale, dar ma linistesc si ma uit la copii, care mi-s sanatosi si veseli si asta e tot ce conteaza! nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca nici eu n-am solutii pentru mine, dar'mite sa-i invat pe altii...
uff, imi pare rau de noaptea avuta, sper sa nu fie nimic grav cu puiul. eu zic s-o incerci cu laptic, totusi, poate o cantitate mai mica.... sanatate!
paula, cum mai sunteti azi? a scazut febra?
ratonel, nu mai pune la suflet, imi imaginez ca e greu, dar lasa-i... acum gandeste-te la viitor, la Sasha.... ai atatea lucruri bune, importante cu adevarat, cu care sa-ti umpli timpul si mintea!
bitza

claudinna, inca nu le-am dat niciunul din produsele mentionate de tine. cu ciocolata vreau sa astept cel putin pana la 2 ani, sper sa reusim.
LA MULTI ANI, RADUCU!!!!!!
Sa fii sanatos, vesel si generos, sa ai parte de noroc si bucurii imense, multe, nenumaratae, sa fii implinit si intelept o viata luuuunga si frumoasa!!! Ada, sa-ti traiasca, sa fiti cu totii sanatosi, impreuna, si fericiti!!!
LA MULTI ANI FERICITI, SORINA!!!!
Sa fii sanatoasa, iubita, vesela si voioasa, sa ai o viata plina prin care sa treci razand si mereu cu fruntea sus!!! Preety, sa-ti traiasca gogosharul!!! Mai treci pe la noi cu vesti, ne lipsiti!!
LA MULTI ANI, LUCA!!!
Sa fii sanatos, darnic si iubitor, sa ai o viata cu noroc si voie buna!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
Nocom spune:
Neata,
daca vreti cu adevarat asta, se poate ca copiii sa nu guste ciocolata pana la o varsta destul de maricica. matei nu a gustat ciocolata pana la 4 ani, si atunci cand a gustat-o nu i-a placut..
Si acum cand mai vine cineva la noi si ii aduce o ciocolata, se uita asa cu tristete
, sau daca tortul vreunui sarbatorit este de ciocolata, plange!!! El vrea frisca sau vanilie...
Deci, se poate....
Sunt tare pe fuga, va pup pe toate si ne auzm diseara!!!
Aaaaaa, sa nu plec pana nu urez cum se cuvine pentru dragii nostri!!!!!

SORINA, RADU, LUCA

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Mimihoo spune:
hello,
am intrat sa-l urez pe Radu de Ada, LA multi ani pui frumos, sa fii sanatos si tot ce-ti doresc ai tai pentru tine sa ti se indeplineasca!!!
La multi ani Luca, la multi ani Sorina!!!! Numai bine sa fie si la voi si sa cresteti mari si frumosi!
eu sunt cheauna! bagajul? eu pun, Sofia scoate! pana aseara la 12 ne-a cheaunit de cap pe amandoi! s-a trezit la 8 si abia acum juma' de ora a adormit rapusa!
slava domnului ink nu are febra, doar muci si o mai aspir din cand in cand si bag oricum in fiecare zi Viusid, vigantol, calciu cu vit C, si penk e racita panadol. Noi am inceput tratamenul antiraceala si-i dau si ei bobitele pe care le luam noi.
andy.p, imi pare rau ca ai pui bolnav! sa-si revina repede!
luminita, multumesc! ma bucur ca-ti plac 
pupam hunii! am vazut pozele cu masinutele si langa erau alte jucarii, normal, la dublu! vai de capul vostru, cu banii ...
monyca, sarcina usoara! sa fii sanatoasa!
ratonelu, succes!!!!!!
Florina, am intrat pe site-ul cu pozele si sunt interesante (e de bine). Abia astept sa va vad pe voi :-) dar peste 1 luna sau cand oi reveni, pana atunci pupam familia fericita si pe mama ta dragutza!
fug sa mai pun un pantof, un fard in bagaj ... ca ma duc si la o nunta acolo ...
va pup! sa va gasesc sanatoase si cu puii sanatosi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
nikolici spune:
RADUCU; SORINA LA MULTI ANI FERICITI CU SANATATE SI BUCURII!!!MAMICILOR SA VA TRAISACA COPII SI SA VA BUCURATI DE EI NSPEE MII DE ANI!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Noi din pacate suntem racite amandoua...ieri mai ales eu, stare deplorabila...pt prima data de cand am nascut-o nu am putut sa am grija de ea.Am avut frisoane puternice, nu mi puteam tzine ochii deschisi, pt. care am lasat-o pe Karina pe jos si eu am stat in pat sub plapuma dardaind.Saracutza ea era cu mucii in gura dar cu tonus foarte bun, mai venea la pat la mine se ridica si imi mai trantea cate o jucarie in cap dupa ce se plictisea de ea.Minunat...si soatza cica nu a putut sa plece de la munca si sa chem salvarea...m-am ofticat tare, ma rog, acum ma simt ceva mai bine, doar gatul si capul si K tot cu mucii, se mai ineaca cu ei din cand in cand, in special noaptea cand se trezeste plangand.Bine ca sunt eu putin mai sanatoasa
.
nikolici spune:
nerantula foarte misto studioul si noi vrem candva undeva, pretul a fost cel de pe site???Gruia baiat de baiat cu caracter!Cum mai sunteti cu papica?
tatonelule baga cicul rapid...eu asa as face....si sa i lasi putin cu mutra in soare, adika sa nu termini acusica cu ei...sa fie obligati sa te reprimeasca chiar dc tu nu o sa mai vrei![]()
nikolici spune:
laura cum mai butoi???Dar din casa ta vine curcubeul!!!Ia deschide geamul si ia o gura de aer rece caldisor!!!
Si bine a zis babymom, am spart noi butoiul acum ceva saptamani...dar stii cum l-am facut... zob.SI GATA!!!
babymom75 spune:
Laura, imi pare rau sa aud ca si voi ati avut o nopate de cosmar. Se pare ca astia mici ai nostri s-au solidarizat in suferinta
. Si Dragos a fost tare bolnavior azi-noapte, cu febra si varsaturi in jet - n-am dormit decat vreo ora.
Lapticul poate fi contraindicat in aceste momente, pt. ca varsaturile pot fi primul semn al unei gastro-enterocolite. Daca nu i se opresc varsaturile, du-o la spital. Daca vrei vorbesc cu prietena mea, dr. Berechi - e de garda azi.
Eu i-am dat lui Dragos remediu homeopat Ipeca. Deocamdata e mai bine. Asteptam...
si sanatate Alexiei, iar tie putere!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Codruta27 spune:
Salutare bobocime,
La Multi si Fericiti Ani, Sorina, Radu si Luca! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, norocosi! Sa aveti parte de tot binele din lume!
Multumim pentru complimentele voastre! Claudinna, este vorba despre un parc amenajat in Lunca Jiului. Nu e departe de Parcul Romanescu. M-as bucura nespus daca v-ati hotari sa tregeti o fuga pana la Craiova!
Oricand puteti, noi va asteptam!
Laura, Nikolici, Babymom, sanatate multa!
Babytza, ce bine ca nu a suferit prea mult soricelul. M-am gandit ieri la voi! 
Nerantula, de abia astept sa vad pozele. Gruia e un frumos si un cuminte!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici