Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragele mele, va multumesc de urari!
Va multumesc ca-mi sunteti alaturi, de un an, si va doresc si voua LA MULTI ANI fericiti alaturi de copiii vostri minunati!

Am dormit in noaptea asta fix atata cat in noaptea dinainte de nasterea lui Radu... pe care mi-am petrecut-o numarand contractii...

Deci, pentru toata lumea, prajituri si ciocolata!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monyca cum sunteti ?

Dau eu cafeaua in dimineata asta si niste pepsic

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Laura, pitica sa-si revina mintenas! Sa ne mai spui cum e...
Imi pare rau de noaptea ta alba...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai fetelor, intrebari:
de cand se poate da cacao la copilasi? zic in lapte, in prajituri...
ati dat ciocolata??
cico aia pt copii de la kinder credeti ca e safe?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Andy_p fix acelasi lucru ni s-a intamplat si noua..de doua ori..prima data eram in Bruxelles si ne-am speriat GROAZNIC !!! (nu stiu dc mai tineti minte, chiar m-am plans aici pe forum) culmea ca era alaptata exclusiv..mi-a vomat fff mult in jet de vreo 10 ori cred, pana nu a mai avut ce..am ajuns la spital cu ea..au controlat-o, pipait-o, analizat-o..am stat cred ca vreo 5 ore cu ea in spital sa-i vada reactiile de ce...nu au reusit sa-si dea seama..poate asa cum zicea si Nerantula, oboseala, mancat lacom, agitatie..cine poate sti..remedii..mi-au dat un siropel ptr voma..si laptic putinel..adica..nu o lasam sa traga decat cateva gurite..apoi dupa 15 min iar ii dateam..s.a.m.d.
mai am patit o data si in tara..tot la fel am procedat..e intradevar ingrozitor..tremuram toata
da-i laptic sa pape dar cate putinel..
pup sa fie totul bine !!!

Babytza suntem bine, nu am mai facut febra, o urmarim in continuare..am emotii ptr urmatoarele zile..in schimb e fffff maraita si agitata..m-a rontait aproape TOATA NOAPTEA !!! pus la san..pus pe picioare....pe la 5 eram cu ea pe picioare si ma gandeam sa ma ridic..ce sa mai dorm o ora, nu avea sens..daaarr...AM ADORMIT !!! si m-am trezit pe la 7.30 cand trebuia sa fiu pe drum..am inghetat..sa ma fi vazut cum alergam prin casa..si fie'mea sforaia la greu..

vazut poze si filmulete cu bobocei super super scumpi !!!

aaa inca ceva ...ieri a facut kakita de 3 ori cam moale..e normal dupa vaccin ? e o reactie adversa ?

pup

fericita 13+ cu Nicolas
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Radu,Luca,Sorina

Andy cum e gaza acum?Sper ca sunteti bine.

Paula multa sanatate si voua si sa nu fie nimic grav.

Intrebare: cand trebuie sa primim factura de la celulele stem pt taxa de depozitare?Nu trebuia sa vina in luna in care s-a nascut copilul?A primit-o cineva?

de Luca

Mergi la inceput

Claudinna eu i-am mai dat..ii place la greu, i-am dat kinder tip pandispan cu laptic la mijloc..de astea ar papa 2-3 o data cred..fix ce nu pot sa-i dau !!! normal..
si i-am mai dat si prajiturici facute in casa de mine cu cacao..

fericita 13+ cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monyca noi am facut doar Infanrix si mi-a zis pediatra ca poate face diaree de la el.Dar poate fi si de la dinti asa cum am experimentat eu cu Luca.

de Luca

Mergi la inceput

Musette
m-am gandit la vaccin si la dintisori..are gingiile supe umflate..

P.S. bag la cap discutiile voastre cu privire la decalotare..
incepe sa ma intereseze...

fericita 13+ cu Nicolas

Mergi la inceput

Nu am dat ciocolata / cacao pana acum copiilor.

O singura data a scapat Teo intr-un Barni pudrat cu cacao, si s-a umplut de bube a doua zi. Habar nu am daca de la cacao sau nu...dar better safe than sorry.

Ma bucur ca am reusit pana la aceasta varsta, si mai incercam macar pana face Teo 3 ani...
Desi, nu prea vad cum o sa-l tin pe Radu departe de ceva ce mananca Teo... daca as putea, nu le-as da pana face Radu 3 ani

Oricum... la primavara, cand face Teo 3 ani, vor merge amandoi la gradi. Tot citesc meniuri de o vreme... si vad "cacao cu lapte" si alte minuni... so...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput