Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 12
ratonelu spune:
neata!
imi pare rau pt asa noapte...nu prea stiu sa-ti raspund la intrebare...nu prea stiu nici de ce vomita(noi cu sasha n-avem probl asta)....poate, obosita fiind, a baut repede.....
habar n-am.
sper sa fiti bine!
ratonelu spune:
aaaaa.......si mai lucrez pana pe 4.11.2009 si gata! sasha o sa aiba doi parinti someri!
sa nu ma intrebati ce-o sa facem...ca aud numa' intrebarea asta....si n-am raspuns!
oricum....8ani juma am fost cea mai tare din parcare...evaluari peste evaluari etc...si-acum..ce mi-au auzit urechile in astea doua zile..
dupa ce plec, daca vreti va dau numele firmei....sa va feriti, sa fugiti cati puteti!
buna dimineata!
SORINA, RADU SI LUCA!

andreutac spune:
Neata,
Sergiu, Elena, Sorina, Radu, Luca
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi si norocosi!
Laura, imi pare rau de pataniile de azi-noapte. Daca n-a avut si scaune moi, sau altceva care sa indice ceva la burtica, eu i-as da laptic dimineata daca accepta. Daca nu, poate cereale.
ici multi
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
claudinna spune:
Laura, poate ca ar fi bine sa nu-i dai lape cand se trezeste
fa-i un ceai de menta
kaka a facut??
fuguta la dr!
ce a mancat ieri??
sanatate multa!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nerantula spune:
Carla, imi pare rau tare de voi 
Nu te intreb, dar recunosc ca m-am intrebat ... retoric
, sunt vremuri grele, si cu un copil .. uof. Pe noi ne-au ajuns vremurile astea cu multe credite, suntem aproape de limita de la care mai jos ne-ar fi chiar destul de greu, nici nu vreau sa-mi inchipui cum e la voi. Dar poate acest sut in fund se va dovedi un salt inainte, nu neaparat profesional .. poate isi va gasi sotul un job si tu vei ramane langa sasha ... va urez numai bine, sa treceti greul asta cat mai repede si sa se intoarca zilele frumoase! 
Laura, imi pare rau ca noaptea a fost atat de grea, as zice si eu ca voma e de la oboseala, agitatie si mancat lacom .. sa incerci sa ii dai laptic, dar sa nu o lasi sa mai manance lacom, sa o pui sa ragaie cum facea cand era mica-mica ... Curaj, mami, si rezistenta! Ce departe esti, ca daca erai mai aici, ne organizam noi cumva si-ti faceam rost de un somn bun si o baie linistitoare ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
claudinna spune:
acum ma gandesc ca e posibil sa fie de la gat?? stiu ca rosu in gat da voma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
tzitziri spune:

Radu!Multa sanatate si sa iti bucuri parintii si fratiorul cu toate nazbatiile tale!
Sorina si Luca!Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata lunga inainte!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Muuh spune:
andy iesirea din butoi. Stiu cum te lasa nervii cu doi copii si nu mai vezi lumina de la capatul tunelului. Dar dupa aia vezi familii cu trei copii si zici ca se poate si iti spui ca doi sunt floare la ureche.
ratonelu unul dintre parinti o sa fie in CIC nu somer.
Paula eu stiu ca niciodata nu se face 39 de la dinti. Tot ce sare de 38 nu mai este de la dinti. Ati facut ROR/Prirox? ca ala da ca reactie l saptamana sau doua chiar bolile pe care le contine si alea debuteaza cu febra.
Nerantula super cuminte Gruia. Dimitri ar fi zguduit de luminile alea ce sa mai stea si pe scaunel.
babytza spune:
Neata si de la noi 
Laura imi pare rau, nu stiu de la ce sa zic
As suna dr daca e prea departe sa dau o fuga ...
Multa sanatate, poate a fost doar oboseala 

Carla spor la treaba pana pe 4
Si muuulti pupici 

Miruna baietelul nasei lui David a ajuns la febra 40 de la o maseluta
Din pacate , se poate febra asa mare si de la dinti. Am fost la un pas de convulsii pana am ajuns cu el la urgenta...
Noi am avut o noapte linistita. A facut un pisu la 3 cu o runda scurta de plans. L-a usturat dupa cum a plans. Dimineata a facut iar si iar l-a usturat, dar nu a mai plans, doar a scancit putin . La schimbul de dimineata cand il curatam si il dadeam cu rivanol, el tragea de dansa ca de modelino...
Acum e bine se joaca si trage de mine ![]()
Babytza si puii
Valentina
David