Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 11
CD27 spune:
LA MULTI ANI SORINA!
LA MULTI ANI LUCA!
sa fiti sanatosi si norocosi, sa ii bucurati pe parinti
Mami de Mikul Robert Constantin

babytza spune:

La multi ani Sorina !!!!!!!!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa , sanatoasa si voioasa , norocoasa si iubita !!!!! Andreea sa iti traiasca printesa !!!! Sa va lumineze viata , sa umple casa de bucurie si veselie !!!!! 
La multi ani Luca !!! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos !!!!! Valy sa iti traiasca puiul !!!! Sa va bucure o viata !!!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
andy.p spune:
Roxana sunt de acord
.
Mie in ultimul timp nu prea imi iese chestia cu detasatul,dar m-as muta la Bucuresti numa sa fiu mai aproape de voi fetelor
LA MULTI ANI SORINA!!!!
LA MULTI ANI LUCA!!!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Chiar voiam sa va intreb:Voi simtiti cateodata ca nu mai puteti?Ca nimic nu prea mai are sens?Sunt eu singura asa??Am zile in care pur si simplu simt ca tot ce fac e inutil si fara sens...ma uit la copii si apoi ma rog sa ajung sa-i vad mari,da sunt sfarsita. |
Eu te inteleg perfect... In ultima vreme si eu simt tot mai des asta. Faptul ca sunt mai mereu singura ma darama, oricat de puternica mi-as dori eu sa par/sa fiu.
Mai Laura, ar trebui sa ne propunem si noi o intalnire sa plangem una pe umarul celeilalte, ca vad ca pe la Oradea bantuie melancolia...
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Fetelor, eu imi pregatesc documentele necesare intalnirii cu firma de recrutare din UK pt. vineri, cand mergem la Cluj.
Ma puteti ajuta cu un model de CV, ca eu n-am mai scris unul de cand am terminat facultatea si acum trebuie sa le prezint astora CV-ul actualizat si inca in engleza
, deci am de lucru, nu gluma.
Piolica, spuneai ca si tu ti-ai terminat de curand CV-ul.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
La multi ani, Sorina!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Luca!
Nerantula, suuuper sedinta foto! abia astept pozele!
babymom nu prea pot sa te ajut cu model de CV ca nu am avut de-a face cu strainantatea, insa cred ca e valabil modelul europen...adica asha sa cauti pe net
dar poate ca stiu fetele mai mult
bafta multa!
Laura, te cred si te inteleg, daca ma pun in locul tau! eu ma mai ratacesc uneori, dar imi revin repede, nu sunt singura aproape niciodata si asta da, conteaza foarte mult!
chiar ma gandeam de curand cat de mult ma-am schimbat in ultimii ani si asta numai datorita sotului meu sau, sa zic asha, faptului ca sunt multumita
conteaza foarte mult si faptul ca sotul tau e mai mult plecat. povara grijilor pentru copii trebuie impartita cu cineva si fizic, pentru ca e epuizant
o discutie serioasa sau in gluma (dupa caz) un program prestabilit poate ca v-ar ajuta
adica sa stii clar ca in ziua de...si in ziua de...te poti baza pe el si pe ajutorul lui si iti faci si tu un plan de relaxare pentru momentele cu pricina
sa vezi ca e o relaxare in sine si numai simplul fapt ca-ti faci un plan pentru asta, bineinteles urmat de ceea ce ti-ai propus
si o imbratisare pentru toate
Paula, imi pare rau ca Mihnea a facut febra. da, te poti gandi ca iese vreo maseluta, vreun dintisor...dar cred ca ar fi bien sa mergi si pana la doctor, sa-ti iesi din pareri
nu stiu daca mai tineti minte ca acum vreo 3 saptamani, inainte sa pelcam, Razvan a facut febra o jumatate de zi...am fost la dr si a zis ca nu pare a avea ceva...la o saptamana i-au dat 2 dinti si 2 masele...
CD, sanatate multa Mikului!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Codruta, arata suuper parcul! si e si o fantana din aceea ca in Piata Mare din Sibiu!
ce parc e? parcul mare?? poate o punem de-o intalnire daca tine vremea cu noi
iar Vlad e un frumos si un adevarat voinic!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata
..am avut o noapte ingrozitoare,dupa ce ca aseara eram praf cu moralul
..pe la 1 a inceput Alexia foiala si pana la 3 tot asa a tinut-o ,n-am putut dormi ca tot pe mine era,la 3 zic hai sa-i fac un bibe ca poate de foame face asa,il refuza ,zic noah mergem la disco..mai stau vreo 15 min.,aceeasi foiala si incepe si sa maraie,ii dau bibe il si incepe sa bea,bea vreo 200 si in sec cand il iau de la ea,incepe si-mi vomita in jet
peste tot,saraca nu putea respira,de cateva ori s-a innecat
si nu mai respira,am crezut ca innebunesc.Nu bine se oprea ca incepea iar,si-am tinut-o asa pana la 4,a adormit apoi iar s-a trezit si vomita numai saliva,la 6 iar un pic ,acum doarme.
Vreau sa va intreb:Pot sa-i dau lapte cand se trezeste??
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)