Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Babytza, parca mi-ai dat aripi cu decalotarea asta asa usoara, cred ca si noi vom ajunge la asta si ma trec toti fiorii si toate spaimele. Acum m-ai mai linistit. Felicitari soricelului! Acum presupun ca voi trebuie sa intretineti asta, nu?

Ne-a zis ca baie ii putem face fara probleme doar sa nu umblam acolo deloc.
La fiecare schimbat de pampers sa punem pansament steril imbibat in rivanol.
Sa urmarim daca cumva nu face pisu , si daca nu face sa il punem cu funduletul in baita cu apa calda. Asa va face si nici nu va ustura.
Sa punem maine dimineata inca un supozitor cu novocalmin.
Vineri dimineata mergem la ea si il va decalota ea (adica trage ea pielicica si curata acolo cu pansament) si va pune iar crema acolo. A zis sa nu facem noi asta ca e posibil sa ne speriem de culoarea pe care o are.
Apoi gata, dupa trei zile abia vom incepe sa decalotam noi odata la 2-3 zile la baita.

Babytza si puiiValentina David

Ma bucur ca a decurs operatiunea super.Apropo de cum va arata putza cateva zile de acum in colo,sa nu va speriati,e umflata,are aspect tumefiat dar trece cam intr-o saptamana.Cand il veti decalota voi la baita o sa merga destul de greu si posibil sa-l jeneze prima data dar daca faceti zilnic e ok.Noua ne-a zis la 2 zile dar nu mergea,era mai mereu lipita si il jena asa ca zilnic decalotam dam cu dusul cu apa doar fara sapun ,tragem la loc si gata.Ah si eu am pus comprese cu rivanol vreo 2 saptamni la fiecare schimbat de scutec sa fiu eu sigura ca nu pateste nimic.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Radu

Ada sa va traiasca puiul mic !!!! Sa fie sanatos, voios si norocos !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina stai linistita, ca daca mai uit ceva , pe tine te sun Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Elena, studioul se afla in cladirea Casei de moda Venus, iar folografii au acest site: www.fotografiidefamilie.ro

Ce departe e Baneasaaaaaaaa

Cu mine vorbeai?!?!? Nu mi-a mai zis nimeni Elena.... de cand am terminat facultatea, cred.. NU chiar, dar oricum... Credeam ca recunosc studioul, dar ma-m inselat! PUP

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy iesi din butoi,uite o sa te inveselesti.

Rox cu mare placere!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula,Piolica,Babytzamultumesc
Sunt multe de spus,din pacate s-au adunat prea multe si parca nimic nu merge.Singura bucurie a mea sunt copiii,in rest sunt singura cu gandurile si grijile mele.Nu vreau sa intristez subiectul asa ca ...oricum faptul ca imi sunteti alaturi chiar si numai virtual inseamna fff mult ptr.mine

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Radu

Ada sa va traiasca puiul mic !!!! Sa fie sanatos, voios si norocos !!!!!!!

Multumim, Doamne ajuta!

Ma duc sa-l pupacesc

La multi ani, Sorina!
Andreea, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si voioasa, norocoasa si iubita!

La multi ani, Luca!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laura, BIG HUG!!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

RADU!!!

Ada sa fiti fericiti ,toti impreuna,multi ani de-acum incolo.

Musette

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIII
RADU SA TRAIASCA, RADUCU SA TRAIASCA, LA MULTI ANIII!!

Laura fruntea sus , uite si eu simt asa ca tine de multe ori si mi se pare ca imi pica cerul in cap, dar cand ma detasez un pic (cand pot) parca nu mai e asa rau
iti propun sa luam copii si sa ne vedem la jumatatea drumului intre bucuresti si oradea si sa-i lasam pe soti de izbeliste

Nocom eu nu prea am incaltari pentru pici, am asa niste ghetute dar nu de iarna, problema e ca nu il pot incalta aproape cu nimic, decat cu modele care se deschid foarteee mult pana aproape de varf nu stiu ce-o sa ne facem la iarna

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput