laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Deci si voi stiti ca acel lichid nu se vede ecografic,atunci ce-o fi vazut dna dr.mi-a dat si o poza cu o dungulita neagra,dunga aia ar fi lichidul din trompa.Nu stiu ce sa mai cred...si inca ceva fetelor;la stimularea cu puregon nu te cheama mai devreme de zece zile la monitorizare?mie mi-a zis sa incep din z3a cm,7zile si in z10 sa merg la eco.Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Sabrinela, in principiu ar trebui sa te monitorizeze macar o data inainte de perioada ovulatiei, ca sa-ti dozeze Puregon-ul in fc de rezultatele analizei de sange pt estradiol si ale ecografiei. Dar poate ar fi mai bine sa verifici si la subiecul Inseminare (au am facut FIV-uri si ma chema mai des- Z6, Z9, Z11, Z12).

Daca perioada ta fertila este dupa Z10, atunci cred ca e normal sa te cheme dupa 7 zile de Puregon. Banuiesc ca medicul tau stie durata CM si de aceea ti-a indicat Z10. Ce ti-a recomandat pt spargerea foliculilor?

Fii increzatoare!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Nu mi-a recomandat nimic pt. spargerea foliculilor si nici analiza nu a zis sa fac,ce analiza trebuie sa fac?cred ca am sa fac eu.

Mergi la inceput

guzelnico,eu mi-am facut luna trecuta in z3 a cm estradiolul si am avut rezultat 81,74,val.normala 30-120.Cred ca este bine,tu ce zici sa-l mai repet si luna aceasta inainte de inseminare?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

nu am facut IA pt ca luna asta ovulatia e pe partea deapta acolo unde am trompa infundata! Luna viitoare o luam de la capat! Doamne ajuta tuturor!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

Nu mi-a recomandat nimic pt. spargerea foliculilor si nici analiza nu a zis sa fac,ce analiza trebuie sa fac?cred ca am sa fac eu.

maria

Sabrinel, nu te ingrijora, probabil iti va da injectia miraculoasa pt spargerea foliculilor (atunci cand va considera ca acestia au dimensiuni suficient de mari). In Z10, cand te duci la control poti intreba medicul. Daca va vedea ca esti informata sunt sigura ca va avea mai multa rabdare sa-ti explice procedura.
Despre analize iti pot spune ca eu, in perioada stimularii (aceeasi ca la IA)faceam estradiol si eco si, in fc de rezultate, imi doza injectiile. Parerea mea e sa nu te apuci sa te intepi, inainte de a vorbi cu medicul. Am observat ca in RO nu prea se poarta monitorizarea stimularii cu estradiol si eco (in cel mai fericit caz doar cu eco).

P.S. 1. Inainte de a merge la dr putem "ticlui" niste intrebari cu care sa te duci la dr., sa fii pregatita si informata.
2. Analizele uzuale ti-au fost recomandate- banuiesc.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Tabitha, nu stiam ca se poate si asa, dar mi-am facut si un teste acum 3 zile si este negativ cu toate ca nici azi nu a venit CM - sunt deja 6 zile de intarziere...luni o sus pe doc
sorinake, imi pare rau ca ai ratat luna asta....dar luna viitoare sti ca este sigura treaba

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Macarie, analiza de sange Bhcg ti-ai facut?
Sa ne aduci vesti minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Macarie: nu esti singura careia nu-i vine CM. Eu azi sunt ziua 33 si nimica... Iar insarcinata nu am cum sa fiu, ca am avut abstinenta totala.

sabrinela: nu am facut stimulare cu puregon, asa ca nu stiu ce sa zic. La IA eu faceam cu ovamit sau clostilbegit, si incepeam eco de prin ziua 8, caci la mine ovulatia era prin ziua 11-12. Bafta multa.

sorinake: lasa, nu te supara, sa speram ca luna viitoare vei ovula pe trompa buna.

Mergi la inceput

Fete dragi, am sosit de la dr.
Antibioticele nu au "topit" lichidul din trompa stanga. Asadar, LAPAROSCOPIE scrie pe mine, luni dimineata (ulterior, dupa 2 luni, urmeaza FIV3-cel norocos). Dr mi-a spus ca in cadrul aceleiasi interventii imi face si histero si laparo (o fi vreo promotie).

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput