laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Sabrinela, Puregonul e f eficient la stimulare (vb din experienta). Nu stiu cat costa in RO.
Ce ma nelamureste insa, in cazul tau: daca ti-a zis dr ca vede lichid (hidrosalpinx)cum ti-a recomandat IA?
Spuneau fetele ca la IA sunt necesare trompe sanatoase si curate.
La FIV nu ai treaba cu trompele dar si atunci, daca se vede ceva lichid, se recomanda inainte o laparo (pt clemare/ scoatere). Aici iar vb din experienta.

Succes!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

guzelnico, asa stiam si eu ca daca ai lichid este toxic pentru embrion,dar chiar sa se vada ecografic acel lichid in trompa?eu m-am operat acum doua luni sa-mi desfunde trompa si uite ce patesc,nu stiu ce sa fac,sa mai merg la o ecografie?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

sabrinela: in Romania niciun dr. nu mi-a zis ca ar putea vedea la o eco daca am sau nu hidrosalpinx pe trompe. In Ungaria insa dr. a zis ca se poate vedea. Poate or avea aparatura mai avansata... sau poate interpreteaza altfel imaginile de pe ecran. Oricum, luna asta dr. din Ungaria mi-a zis ca din imaginea de la eco s-ar parea ca am un hidrosalpinx pe trompa si ca ar fi mai bine sa fac mai intai o laparo, ca sa-l elimin daca e acolo, si abia mai apoi sa fac FIV.

Mergi la inceput

Sabrinela, din pacate, am inteles ca acel lichid se poate reface si in 2 luni. Sorinake cred iti poate spune mai multe. Hidrosalpinxul este otravitor si pt spermatozoizi, deci bietii nici n-apuca sa faca ceva ...

Din ce am citi eu din articolele postate la subiectul Hidrosalpinx parca, acel lichid poate fi si o acumulare in urma punctiei foliculare de la FIV.
Eu am 2 FIV-uri la activ dar FIV3-cel norocos il voi face doar dupa laparo (cu scoatere de trompe, caci tot fetele spuneau ca la clemare tot mai scapa lichid)

Tabitha, nu stiu ungurii cum or fi, dar turcii sunt mari bautori de cafea. Probabil de-astea le da mana "sa ghiceasca" in eco si lichidu' din trompe.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

guzelnico: ii stiu pe turci, ca la ei am facut primul FIV.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tabitha

guzelnico: ii stiu pe turci, ca la ei am facut primul FIV.

Tabitha

Si maine e o zi

Unde, unde?

Mergi la inceput

guzelnico: la Izmir am facut, la o clinica privata care se numeste: Irenbe TIP ve TUP BEBEK MERKEZI (sper ca am scris corect)

Mergi la inceput

Frumos oras Izmirul. Dupa mine, cel mai frumos din TR.

Cand ai facut FIV si cu ce finalitate? (daca nu te deranjeaza sa-mi spui, bineinteles ).

Mergi la inceput

guzelnico: FIV-ul l-am facut in 2005, cu ICSI. Sotul meu are azoo, asa ca el a trebuit sa fie supus unei biopsii testiculare si am facut FIV-ul cu spermatozoizi luati din biopsie, congelati si apoi decongelati. Am avut un singur embrion bun, iar FIV-ul nu a reusit, din pacate.

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud asta! Iti doresc din toata inima rabdare si putere! Sa iesiti invingatori in lupta pt bb mult-dorit!

Mergi la inceput