laparoscopie 12
Raspunsuri - Pagina 2
Tabitha spune:
guzelnico: Iti multumesc pentru suport. Din pacate, dat fiind ca inca nu mi-a venit CM, nu stiu cand voi face laparo. Ori in noiembrie (daca imi vine CM azi - maine), ori in decembrie. Problema este ca in perioada 17-20 noiembrie trebuie sa fiu mort copt la serviciu... Ideea este ca doctorita vrea sa ma vada la mijlocul ciclului, in plina ovulatie, si abia mai apoi ma opereaza... deci, tre sa ma rog de CM sa vina cat mai repede. Oricum, va tin la curent.
uratica spune:
buna fetele!
guze,sorinake-
hmm..eu sunt in tara asta uitata de lume-spania!vreau sa strang banutii ptr fiv..stau pana la sfarsitul anului si apoi om vedea..
guze-nu te speria de antibiotice..ca nu au ce sa faca rau..si eu am luat asa..si mi-a prins ff bine..ptr ca aveam ureaplasma si micoplasma si cu instilatii recomandate de un mare dr..le-am imprastiat peste tot!si am luat apoi antibiotice pana am behait!deci parerea mea e ca sunt bune..insa nu ptr a scapa de hidrosalpinx!eu am trompele varza..insa din cauza blestematiilo alea de micoplasma ureaplasma-nu am hidrosalpinx..
sorinake,macarie-bafta!
tabitha-tinem pumnii!
pupi79 spune:
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: la cat timp dupa laparoscopie poti sa prestezi pt bb? Mai am putin pana la operatie si ma gandeam daca e posibil ca pana la sfarsitul anului sa am doua liniute.
vio
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pupi79 Va rog sa ma ajutati cu o informatie: la cat timp dupa laparoscopie poti sa prestezi pt bb? Mai am putin pana la operatie si ma gandeam daca e posibil ca pana la sfarsitul anului sa am doua liniute. vio |
Din ce povesteau fetele pe-aici, imediat ce te simti in stare.
Eu nu pot sa-ti spun decat ca, dupa HSG, medicul mi-a zis sa nu am contact sexual timp de 2 saptamani, existand risc ridicat de infectii. Laparoscopia mi se pare un pic mai complicata, este o operatie, in fond, vei avea 2-3 gaurele.
Personal, laparo nu am facut ... inca ... dar cred ca asta ma asteapta.
Iti doresc mult succes!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
pupi79 spune:
Multumesc guzelnico ,am sa intru sa va spun cum stau lucrurile dupa operatie. Imi este foarte frica dar ptr un bb cred ca merita efortul...
guzelnico spune:
Pupi79, pt ce faci laparo?
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
MACARIE spune:
pupi, eu am prestat imediat dupa la 3 zile si am ramas gravi ,asa ca .......
acum am si eu o intrebare...cat va intarziat CM dupa operatie?
mie trebuia sa imi vina pe 25 si nimic....nu am cum sa fiu gravi ca luna asta ovulez cu dreapta unde este trompa infundata, deci.....cat mai astept?
sorinake...saptamana asta faci IA?
uratica, FIV-ul il faci in spania sau in RO?
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Tabitha spune:
pupi: imediat ce te simti in stare. Daca faci luna urmatoare instilatii, in acea luna trebuie sa treaca 2-3 zile de la ultima instilatie pana la contact sexual.
Macarie: poti sa ramai insarcinata si daca ovulezi pe un ovar iar trompa respectiva e infundata, deoarece sunt cazuri in care trompa stanga, de ex., a preluat ovulul de pe ovarul drept...
pupi79 spune:
Fac laparoscopie ptr ca se banuieste existenta unor aderente.Acum 2 ani am avut o extrauterina si se poate sa se fi format in urma acestei operatii.
sabrinela spune:
sorinake, azi am fost la dr. in z13 a cm si deja ovulasem pe partea dreapta unde nu am trompasi dupa 2 luni de la laparo mi-a zis ca am hidrosalpinx,eu nu am avut asa ceva inainte de operattie, nu inteleg cum s-a facut(a zis ca este ff.putin lichid in trompa)eu am crezut ca nu se vede la ecograf,MACARIE si eu merg tot la dr. Cezara Bucur dar nu m-a operat ea ,mi-a dat din z3 sa fac puregon pentru stimulare ,sa incerc o inseminare artificiala luna noiembrie,a facut cineva stimulare cu acest medicament,costa mult?sorinake ai facut inseminarea?