laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Heyyy Leoooo
Am inteles cum e cu ciclul, incearca sa mergi imediat dupa ciclu, poate totusi prinzi luna asta.
Heiiii iubitaaa cum adica cum te urci tu pe masa???
cu piciorusele tale scumpaaa si apoi nici nu o sa ai timp sa gandesti prea mult ce se intampla, ca imediat se taie filmul.
Eu in 10 secunde eram lemn, asa ca o sa dormi superrr bineeee...
Vezi cu gratarul ala, ai promis hahahaaa vin si te caut o sa strig mereu dupa tine pe aici
Acum serios, chiar nu e asa de complicat, nu fi speriata. Da lasa ca vorbim noi si dupa si atunci o sa zici ca am avut dreptateee
Nu te mai stresa cu sonda aia urinara, mai ales la privat au grija ca lumea, deci, nu o sa te infectezi.Si apoi e mai bine cu sonda decat cu plosca mereu,,,
Pupici cu lipiciiiiiii

Mergi la inceput

noapte buna si somn usor feteleee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Elena...m-am prapadit de ras
Cum mama, cum te urci pe masa? Hihhihii....ce dulce esti!
Pai hai sa-ti explic...cum vad eu lucrurile:
Cum se impune o tinuta estivala ....imi inchipui ca sunt in vacanta iar cand ma urc pe masa de operatie imi imaginez ca ma asez pe sezlong cu burtica la soare
Si uite asa....in timp ce nenea dr isi face treaba eu am parte de o super mini vacanta, sa zicem...in Bora Bora
Ce zici??? Pe sezlong stii sa te asezi?

Ia si aparatul foto cu tine...nu de alta, dar o data in viata mergi in Bora Bora

Poooooop fata stresata rau...i-auzi la ea, sa nu stie sa se aseze pe sezlong cu buritca la soare...

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Buna fetelorrr
Elly te puuppp, vai cat am ras si euuuu
ce imaginatie ai cu vacanta bravoooooooo
Cand te internezi iubita?
Dr Niculescu este ok, stai fara grija, eu l-am vazut doar atat, dehh eu am avut treaba cu altul in timp ce eram pe sezlong
Si apropo, stai pe un sezlog cu cracane, exact ca la control...
Iti tin pumnii stransi si multa bafta si curajjjjjj!!!!!
si tu m-ai incurajat cand eram in situatia asta si m-a ajutat enormmm

Leopardulee pe unde umbli mamica?
Hai ca ti-a trecut frica sigurrr, mai pove cum esti azi?

O zi minunata sa aveti! pooopiciiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

Buna si pupici la fete!!!!
Cand m-am trezit din somn la 6 dimineata sa fac pipi...primul lucru care mi-a venit in cap...OPERATIE!!!!
Si apoi m-am culcat si cand m-am trezit aveam stari de rau...o frica indescifrabila, tremurau picioarele cand stateam in picioare...si emotii ca si cand parca trebuia sa ma operez azi in 5 minute....si am inceput sa ma injur singura!!!
Acum sunt mai bine un pic!!!!
M-am programat la consultatie la dl dr ALBU, joi la ora 14,00.Sper sa nu fiu pe problema....
Na, ca am mai citit ceva pe net...Ca se fac injectii in burta inainte de operatie....

Am intrebat daca poate sta cineva cu mine cat sunt internata si mi-a zis ca nu!!! Program de vizita 10,00-22,00 si apoi pleaca acasa!!!
Sper sa imi faca o impresie buna dl. dr. Albu si sa-mi dea increderea in doctor de care am MARE NEVOIE!!!!Doamne ajuta!!!
Deci, cand ma sui pe masa...BORA..BORA...O sa zic tare ca sa ma conving pe mine singura ca asa e!!!
Poate se prapadesc de ras medicii, anestezistul si asistentele...

Pupici!!!!

Mergi la inceput

Leooo hahahaa cat m-ai distrat cu BORA BORA
bravoooo asa te vreau, optimista si da-o naibii de frica eeeiiii doar esti O DOAMNA in toata regula
Felicitari ptr pasul facut, programarea la Dr Albu
O sa iti placa sigur, e calm si iti explica toate lucrurile.
AM vorbit cu cel putin 20 de fete care au fost la el si toate au fost superrr multumiteeeee!!! asa ca te felicit pentru alegerea facuta!
Aaa vroiam sa zic, sa nu te sperie gandul ca nu poate veni la tine cine vrea, ideia este ca nu poate dormi cu tine acolo, dar vizite au voieee la greuuuuuu. pai la spital nu te lasa asa mult si nu au atatea ore ptr programul asta. Asa ca stai calma in privinta asta...
In cazul ca esti cu cm dupa tine joi, tu mergi oricum la consultatie, sa discuti cu el si sa stii ce ai de facut.
Multaaa baftaaa!!!!

Mergi la inceput

Jaguar????!!!!! Stai ca m-ai bagat in ceatza rau de tot!!!
Masa de operatie e ca cea de ginecologie???????????????/
Adica ma cracesc??????
Eu credeam ca e masa de operatie simpla!!!!!
Ca ma intind pe ea...BORA BORA si gata!!!!
Ellyshor, tu pe 12 scapi!!!!Bravo tie si pentru curaj!!!
Fetele, voi ati mai avut vreo operatie inainte de laparo???? Adica poate cam stiati la ce sa va asteptati?????
Jaguar, tu cand te-ai trezit din anestezie...aveai vreun tub in gat???? Sau in narile nasului????
Fetele...PROMIT ca dupa...ne facem de cap!!!!! Abia astept!!!
Sper sa scap si eu odata si sa fie bine!!!!
Ca, dupa operatie, alt stres...Rezultatul ala dupa 3 saptamani....

Pupici multi rau de tot!!!!!

Mergi la inceput

Da, Jaguar, fac exact ce imi spui tu!!!!
Merg la dl. dr. Albu, joi, chiar daca o sa fiu cu cm dupa mine!!!! Ai dreptate! Macar discut cu el!!!
Fetele, ce ma faceam eu fara voi??????
Multumesc frumos pentru ca sunteti alaturi de mine!!!!!

Mergi la inceput

Leopard iubita,
Nu te panica de masa de operatie, este ca cea ginecologica pentru ca in timpul interventie iti verifica si trompele cu o substanta.
Daca eventual este vre-o problema, iti repara si pe acolo tot, desfunda trompe sau le cosmetizeaza.Ideea este ca nu are nici un rost sa te opereze de nustiu cate ori , si de fiecare data pentru alta problema.Deci, felicitari pentru asta! ca daca tot te adoarme si umbla pe acolo, apoi umbla peste tot si face "curatenie".Ca doar vrem sa fim mamici, si conteaza tot, trompe , ovare, uter...
Sper ca te-am lamurit la intrebarea asta.
Eu cand m-am trezit nu aveam nici un tub pe gat, decat sonda urinara, perfuzia,si 2 furtunase cu oxigen pe langa nas(nu era nimic bagat in nas, nu te speriaa)si imi mai lua tensiunea din cand in cand.
Eu nu am avut nici o operatie inainte de laparo, asta a fost prima.
Prietena mea care s-a operat la Dr Albu acum 2 zile este ff bine, la ea a fost a 3 operatie.

Elly, deci te internezi pe 11, marti?
Tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Jaguar, eu nu vreau sa fiu mamica, cel putin nu anul asta sau la anul!!!! Poate peste vreo 2 ani sa mi-i se puna pata!!! Si la trompe, desfundarea lor am inteles ca are valabilitate vreo 6 luni, asa ca nu prea imi e de folos!!!! Se poate intampla ceva nasol daca am trompele infundate????
Eu vreau doar sa imi scoata porcaria aia de chist din mine!!!!! Si, sper, sa nu mai gaseasca nimic!!!!! Sa fie totul OK!!!! Sper din tot sufletul asta!!!!
Dar, poate ii conving sa nu ma craceasca!!!!! Sau sa ma craceasca dupa ce adorm...ca si asa sunt eu top stres!!!!!
Credeam ca e masa normala de operatie......

Mergi la inceput