laparoscopie 12
Raspunsuri - Pagina 15
leopard13 spune:
Jaguar!
Prietena ta de ce s-a operat???? A avut tot chist??? Tot laparo???? Sau altceva?????
Am auzit ca Dr. Albu e bun mai ales pentru FIV si laparo de sterilitate...Oare a operat si chisturi dermoide?????
Tu ce ai avut???? Ce ti-au zis ca ti-au gasit dupa operatie?????
Te-a durut rau cand te-ai trezit din anestezie???? Ai avut sonda de pipi???? Dar drena????? Ai stat mult in spital???? Ti-a pus pansamente cand ai plecat din spital???? Ti-i le-ai schimbat singurica acasa????
Ceilalti 3 medici de la privat, pe care ar trebui sa-i ocolim pentru ca ti-au dat tratamente in loc de operatie....de unde erau????/De la clinici mari ca Medlife, Euroclinic,etc???????
Scuza-ma ca te deranjez cu atatea intrebari, dar sunt foarte speriata si fricoasa si nu stiu incotro s-o mai apuc....
De 2 luni nu ma mai bucur de nimic! Nu mai pot sa ma concentrez la nimic, de dimineata pana seara ma gandesc doar la operatie
Am plans aproape in fiecare zi, am slabit 6 kg! Si asa eram eu slaba!
Vreau sa scap si eu odata ca nu mai pot! Vreau sa ma bucur si eu iar de viata!!!!!
Nu mai stiu incotro s-o apuc!!!!
Dl. dr. Tutunaru, nu stiu daca are la clinica si paturi pentru spitalizare, stiam ca face laparo la clinica lui dar apoi iti da drumul acasa...Nu ca nu mi-ar placea, dar fiind chist dermoid...cred ca imi trebuie drena!!!!
Fetele...mai astept vesti de la voi...
Nu ma lasati singura!!!!
Pupici!!!
Am mai trimis o chestie scrisa dar nu a aparut si am scris din nou! Scuze!
leopard13 spune:
Mirela, multumesc frumos pentru tot!!! Tu la dr. Tutunaru te-ai operat de chist???? Te-a durut dupa??? Ti-a dat drumul acasa sau ai stat internata???? Ai avut sonda si drena???? Ce ti-a gasit??? Cum a fost????
Scuze, pentru intrebari!!!!Dar, mi-e frica si am emotii!
Cu cat mai multe raspunsuri...cu atat poate prind si eu curaj!!!
Stau cu banii ca VACA, nu mai pot sa ma bucur de nimic...si frica asta ma termina psihic!!! Trebuie sa reusesc si eu!!! Si sper cat mai repede!!!!
Astept cu drag raspunsurile voastre!!!!
Ellyshor spune:
Elena...hey, incearca sa te linistesti! Nu rezolvi nimic daca te consumi, mai ales ca te asteapta o interventie pe care trebuie sa o intampini cu bateriile full, forta si optimism.
Inteleg perfect ca esti ingrijorata si chiar stiu ce simti Si eu am o stare de agitatie pentru ca nu stiu cat imi taie din ovarul cu dermoidul si daca va mai ramane functional sau nu.
Trebuie sa fim insa optimiste si sa avem incredere in Dumnezeu ca va fi bine. O atitudine pozitiva conteaza extraordinar de mult, sa stii! Incearca sa te linistesti pentru ca cel mai important pt tine acum este sa gasesti un medic bun care sa te opereze cu succes.
Nu stiu daca este necesara drena, o sa aflu saptamana viitoare
Eu sper sa nu fie necesara, dar...daca va trebui, o suport si pe aia, ce sa mai fac?!
Te pup si te rog sa te linistesti pt ca vad ca esti fff stresata si iti faci si mai rau asa.
O sa fie bine, ai sa vezi...dar trebuie sa luam lucrurile incet si cu calm, atat cat se poate.
Babyboom...vino la mami...acum
jaguar spune:
Leopard, am aparut
Scuze, cam batran jaguaarul si a dormitat nitel, de aia nu a auzit strigatele tale disperate
Hai ca le luam pe rand;
1.Tu trebuie sa te calmezi si sa te linistesti, ca te asteapta o intervantie si ai nevoi de relax. Pune mana si da un tel sau du-te o fuga la MedLife, culege informatii, eventual o vizita la Dr Albu.
Eu stiu ca el opereaza si chisturi, deci fruntea sus si curaj!
2.Prietena mea care s-a operat la MedLife, a facut operatie clasica pentru salpingectomie si a gasit si un chistulet pe care l-a inlaturat.
3. O alta prietena de amea s-a operat de chist dermoid acum 7ani,
nu a avut nevoie de drena.Din ovar nu se taie mult, doar se curata finut si atat.Prietena nu a avut probleme mai tarziu, a ramas gravida repede si cred ca chiar a ovulat pe partea respectiva in luna aia.
4.Eu am avut hidrosalpinx, adica am scos o trompa.Plus cealalta trompa desfundata si ovare curatate, pe unul aveam 2chistulete si apoi au curatat toate aderentele de acolo, ca erau destuleee.
Nu m-a durut operatia cand m-am trezit, decat o jena mai puternica ,dar imediat iti administreaza calmante. Eu in schimb am avut stari de greata si am vomitat destul, asa am eu organismul, ca asta nu e o regula, chiar majoritatea nu au asa ceva.
Da, am vut sonda urinara(de pipi), este obligatorie in orice interventie cu anestezie generala.Dar nu m-a deranjat deloccc, mi-a scos-o cand am iesit din terapie. Drena nu am avut.Am stat internata 3 zile cu totul, adica 2 jumate, ca a 3 zi la pranz m-am externat.
Nu am avut de schimbat pansamente, am avut fire care se resorb, iar pana sa plec din spital mi-a schimbat acolo pansamentul si deja a 2 zi l-am si dat jos ca asa mi-a spus.Am avut 3 zgaraieturi in concluzie, a fost lucrat super finut.E mai greu un pic post operator, ca te dor coastele si umerii de la gazul acela, dar cam in 2-3 zile trece tot.
4.Acei medici "obositi" de-a dreptul sunt de la clici private din Ploiesti, printre care si Dr Nonea, care daca nu ma insel lucra si la Elias in Bucuresti. Halalll medici, nici nu vreau sa va povestesc mai amanuntit cum a descurs consultatia practic, in 5 min a luat banii si practic a zis ne vedem in 3 sapt.de ceeee????? ca sa dau alti bani de pomana?
Deci, toti 3 au zis ferm si clar ca am chist ovarian si m-au pus pe AC 3 luni si de fapt eu aveam urgenta putea sa crape trompa oricand....
In concluzie, te rog sa te linistesti si sa iei lucrurile de la un capat cu calm si totul se va rezolva sunt siguraa!!!
Daca te mai intereseaza ceva, intreaba orice.
Pupiciii dulciiii si nu mai plangeeee nu iti face bine deloc!
Incearca la Dr Albu, intreaba-l. Incercarea moarte n-are. Dar eu sunt sigura ca te rezolva! Scuze ca a durat atat raspunsul, intre timp am facut un tratament la cineva.
Capul sussss!!! Esti fetitza mareee!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leopard13 Mirela, multumesc frumos pentru tot!!! Tu la dr. Tutunaru te-ai operat de chist???? Te-a durut dupa??? Ti-a dat drumul acasa sau ai stat internata???? Ai avut sonda si drena???? Ce ti-a gasit??? Cum a fost???? Scuze, pentru intrebari!!!!Dar, mi-e frica si am emotii! Cu cat mai multe raspunsuri...cu atat poate prind si eu curaj!!! Stau cu banii ca VACA, nu mai pot sa ma bucur de nimic...si frica asta ma termina psihic!!! Trebuie sa reusesc si eu!!! Si sper cat mai repede!!!! Astept cu drag raspunsurile voastre!!!! |
la mine a fost exploratorie, nu am avuy nik, la Tutu e un obicei sa recomande la toate pacientele histero si laparo.
am acceptat pt ca mi spusese un alt medic ca as avea 2 fibroame, dar nu a fost nik.
leopard13 spune:
Fetelor, va pup!!!! Multumesc din suflet pentru ca ma sustineti!!!!
Acum sunt in concediu 2 zile si apoi cred ca trebuie sa-mi vina ciclul!!! Eu nu il am regulat!!!! Si, apoi, cred ca ma duc sa-l vizitez pe dl. dr. Albu!!!!
Dar, nu stiu cum fac, ca eu sunt tare pana ajung in fata cabinetului, apoi cand intru....fara sa vreau, desi ma abtin rau de tot, imi vine sa plang!!!! Si cam uit si scopul vizitei!!!
Fetelor, eu NICIODATA NU AM FOST ASA!!!!!!!!!!! Nu ma mai recunosc!!!!
De cand am aflat de operatie...Am luat-o razna rau de tot!!!!
Am aflat acum 2 luni ca trebuie sa ma operez si nici in ziua de azi nu m-am operat!!!!
Si chiar trebuie sa ma operez cat mai urgent!!!! Luna asta neaparat!!!!!
Tot aman de frica!!!!! si realizez ca tot mie imi fac rau....
Sunt cu capu cred....
Fetelor, va multumesc din suflet si o sa va mai intreb si eu cate ceva....Acum insa ma duc sa fumez o tigara ca simt ca iar o iau pe aratura....
Pupici multi de tot!!!!
mirela2 spune:
aoleu, nu ti fie frica
o sa vezi ca i simplu, si personalul de la med e tare dragut, in rezerve ai tv nu a sa te plictisesc, plus ca poate sta si sotul cu tine......
noi suntem cu tine
jaguar spune:
Leopardul meu scumpic,
sa nu iti fie frica, ai sa vezi cat de usor si simplu este si nu ai motive sa te consumi atat. Da , e super in rezerve la Medlife, personalul ff dragut, o sa te simti tratata ca o printesa.
Alt sfat, daca poti sa ajungi la dr Albu pana vine ciclul, sau macar sa discuti problema cu el, ca de obicei se procedeaza in felul urmator;
suni la ei pentru programare la operatie in prima zi de ciclul.
Operatie se face pana in ziua 11-12 maxim, bine mai sunt si exceptii, dar asa ar fi indicat.
Asa ca mergi pana in ciclu sa vorbesti, ca apoi este tarziu si pierzi luna asta.Si iar ai o luna de stresss aiurea, ca cu cat amani mai mult cu atat mai rauuuu....
te pooopiccc si mergi fara teamaaaaaa!
leopard13 spune:
Multumesc mult fetele!!!! Tocmai v-am scris cred ca jumatate de ora...si brusc am apasat pe ceva...si am iesit din site si am pierdut tot ce am scris!!! Offf!
Jaguar, stiu, dar ce sa fac...ca maine e vineri si cred ca nu obtin eu o programare asa repede!!!!Ca sigur trebuie sa-mi vina!!! Poate chiar in weekend....Dar daca ma vede imediat dupa ciclu...nu poate sa ma programeze si sa ma opereze???? Poate am noroc!!!! Sper !!!! Sa scap si eu odata ca o iau razna de tot!!!
Ce bine ca nu ai avut drena!!!!Poate scapam si noi de drena...Eu si cu ELLYSHOR....Ce bine ar fii!!!!Doamne ajuta!!!
Referitor la sonda de pipi am aflat de pe net ca multe fete au facut iritatii si infectii urinare de la ea.... Si ca dupa ce le-a scos-o se ridicau din 5 in 5 minute din pat sa faca pipi ca le astura....
Eu am o colega la serviciu care s-a operat mai demult la un doctor care acuma este in strainatate si a avut pile mari...Ei nu i-au pus sonda de pipi dar veneau tot timpul asistentele la ea si ii puneau plosca...Si nu a avut probleme....Oricum ea cand s-a trezit din anestezie...a inceput sa planga si o sedau din nou....iar dormea...iar se trezea iar plangea...iar o seda....Dar nu a comentat nimeni comportamentul ei ca avea pile mari....
Am innebunit de tot...am vazut si cum se fac operatiile astea pe youtube.....
Eu mai am o intrebare TAMPITA!!!! Eu cum ma sui pe masa???? Ca dupa ce ma opereaza...ce sa mai fac...pot sa plang cat vreau ca faptul e consumat...si sunt operata deja.....Dar intrebarea e...Eu cum ma sui pe masa de operatii????? Ca eu cred ca mi-i se face rau instant cand vad medicii echipati si sala de operatii....Nu, pe bune, fara gluma, eu cum ma sui pe masa?????
Pupici multi de tot!!!! Dupa ce scap...va chem la un gratar la mine...
Stau la curte...intr-o viluta modesta a matusei mele....si sa ne distram pe terasa....
Atat de mult ma bucur ca v-am intalnit!!!!!!!
leopard13 spune:
Mirela, ce bine ca nu ai avut nimic!!!
Dupa...ce.... scap si eu de chestia asta...Cu bine!!! Sper!!!!
Ne facem de cap la un gratar si
Multumesc pentru incurajari...am mare nevoie....Cand imi scrieti voi...asa bine ma simt....
Fetelor, am scris o tona....de ce nu apare???? Iar am facut vreo prostie la calculator?????Sper sa nu!!!!!