laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

Ellyshor, te pup!
Am fost la trei medici pana acum si mi-au zis ca e pozitionat in stanga...dar nu mi-a zis nimeni unde e....
O fii pe ovarul stang??/ Langa ovar???? Intre el ovar si trompa???? Habar nu am!!!
Al meu are 4 si ceva cm si cica nimeni pana nu face examenul histo-...... nu pot stii sigur 100% ce este....Singura doctorita care mi-a zis 100% sa stau linistita ca nu e ceva grav a fost o doctorita de la CFR2, o cheama Budu Antoaneta....Dar, nu vreau sa ma operez acolo....
Am cautat 2 luni pe net un medic bun si in sfarsit cand am zis ca l-am gasit....Am fost foarte DEZAMAGITA! Se numeste dr. Ion Ionut, tot de la Giulesti!!!
Auzisem pe net despre el ca este altfel decat toti medicii...ca poti vorbi cu el si ca iti explica si cel mai important ca TE FACE SA AI INCREDERE IN EL. Eu nu vroiam sa ma ia in brate....Dar raspunsurile lui toate au fost ceva de genul...NU STIU...POATE....Daca vrei sa te operezi....Pai, eu cand am fost la CFR 2 gagica de acolo, dr. Budu Antoaneta, care este o SCUMPA, mi-a zis sa vin urgent dupa Pastica se poate torsiona ovarul sau se poate maligniza....
ca ma opereaza si sa nu mai stau asa....I-am zis ca turbez de frica si mi-a aratat o gravidutza care intrase in cabinet si zicea...Uite-o, o vezi pe fata asta/??? I-am facut cezariana si acum e iar gravida...Vezi....Si e bine mersi!!!! A avut puterea sa ma convinga ca totul este BINE pana la urma!!!!
Insa, dl. dr. Ion Ionut cand l-am intrebat daca trebuie sa ma operez urgent....mi-a zis...FACI CE VREI.....

VREAU SI EU UN DOCTOR CARE SA IMI INSPIRE INCREDERE.....TU CAND TE OPEREZI???????

Mergi la inceput

Te pup Ellyshor!!! Multa bafta!!!! Si fii tare!!!!

Mergi la inceput

Fetele....Nu s-a mai operat nimeni de chist dermoid?????????

Vreau si eu un doctor bun care sa-mi inspire incredere...Si care a mai operat chist dermoid laparoscopic....
Please, HEEEELP!!!!!!!!!

Pupici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey!

Si eu am auzit lucruri bune despre dr Ion Ionut, dar nu am avut tangente cu el.
Mi se pare lipsa de profesionalism abordarea lui.
Eu am fost intai la dr Corina Neamtu, endocrinolog pe parte reproductiva si ea mi-a vazut chisturile. Mi-a zis clar ca trebuie laparoscopie.
Apoi m-a trimis la dr Niculesc, care mi-a facut si el o echo si a confirmat diagnosticul si necesitatea interventiei laparoscopice.
Nu inteleg de ce te tot paseaza de la unul la altul, si nu-ti spune nimeni clar daca e necesara operatia. Bineinteles,in afara de dr de care mi-ai spus deja si care ti-a zis sa faci laparo.

Nu stiu ce sa-ti mai spun, du-te sa te vada si dr Tutunaru. Fetele au o parere fff buna despre el si din ce am inteles e un profesionist.

Eu am operatia programata saptamana viitoare pe 12 mai.

Pupicei dulci si multa bafta!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Elly!Am auzit si eu ca dr. Tutunaru e bun!
Astept vesti de la tine si dupa laparo!!! Bafta multa!!!Te pupic!

Si, mai astept si eu ceva raspunsuri de pe la fete!!! Poate ca nu suntem singurele care ne operam de chist dermoid.....
Cand scap de aceasta interventie.....CAND??????? am zis ca ma !!!!
M-as duce la o clinica privata! DAR UNDE?????? Unde e doctorul acela bun in laparoscopie implicand chist dermoid?????? Unde e???????
Pupici multi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna ziua fetelor
Am facut si eu laparo acum 2 sapt, acum sunt bine.
Elly, te pupic si iti doresc multa bafta sapt viitoare!
Sa vii cu vesti bune! iti tin pumnii stransi!
Leopard, daca tot spui ca dispui de bani pentru laparo la privat, sfatul meu este Dr Albu, la Medlife. te costa cam 30mil din cate am auzit. Dr Albu este ff bun si priceput.
Nu te stresa, o sa reusesti sigurrrrr!
multa baftaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

si tutunaru opereaza laparo la clinica privata
suna la 0733999999 si intreaba tot ce vrei
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Dr Tutunaru cam da cu flit si ia la misto, mi-a zis cineva care a fost la el...
Dehh unii mai sunt plini si de arogantza, si asta e unul din ei!

O prietena de a mea s-a operat ieri la Medlife cu Dr Albu Dragos,
e super multumita de tot, si de doctor si de conditii.

Cat despre Dr Ion eu nu pot spune aceleasi lucruri, nu imi explic comportamentul lui cu tine...
Practic si teoretic, el m-a salvat din marele"rahat"...
Mergand la 3 medici, cica buni la privat, toti mi-au pus diagnostic gresit si ma lasau cu o porcarie de tratament, pe cand eu trebuia sa ma operez urgent...
Am ajuns la Dr Ion si am deslusit "misterul" si m-am si operat destul de repede...
Multa bafta! si daca mai ai nevoie de info te ajut cu placere

Mergi la inceput

Oare nu s-a operat nimeni de chist dermoid?????
Doar eu si Elly ne operam??????

Jaguar abia astept vesti de la tine!!!! Vad ca si tie iti plac felinele!!!!
Elly, si mie imi zice al meu Elly...Pe mine ma cheama Elena!
Toate sunteti niste SCUMPE!!!!
Va pup si astept vesti de la voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

leopard uite aici pret la medlife
76 LAPAROSCOPIE - DRILLING OVARIAN 60 min 1 zi(le) 1850 RON
77 LAPAROSCOPIE - SALPINGOVARIOLIZA 60 min 1 zi(le) 1850 RON
78 LAPAROSCOPIE EXPLORATORIE 60 min 1 zi(le) 1850 RON
72 Interventia la nivelul chistului sau abcesului ovarian 60 min 1 zi(le) 2850 RON
73 Interventia laparoscopica la nivelul chistului sau abcesului ovarian 90 min 3 zi(le) 2850 RON

ti l recomand pr dr Albu, cu toate ca eu am facut laparo cu Tutu cand inca le mai facea in spital, acum la el la clinica e vreo 2000 lei, nush daca cea exploratorie sau si cu interventie.

deci si cum spunea jaguar, daca iti permiti fa o la medlife
succes

Mergi la inceput