laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Eu am fost vineri la cab.particular al doctorului(inainte i-am dus histerosalpingografia si spermograma sotului,a zis ca-s ok,si ca mi-a ramas testul postcoital de facut cand i-am zis ca nu raman de nu stiu cati ani gravida) si m-a monitorizat si a zis ca maine ar trebui sa fac testul postcoital;fiind sambata a sunat la laborator sa vada daca lucreaza cei de acolo si d-na Stela a zis ca da si i-a zis ca trimite pe cineva;la laborator,acolo la Departamentul de Reproducere Umana,la Gine 1;
Altfel nu stiu cum trebuie ajuns,poate trebuie trimitere de la medicul de familie ,nu stiu,dar oricum analiza se plateste;
Bafta si sa-ti iasa bine testul,sa nu ai probleme iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Elly multa bafta la laparo. Nu stiam ca se face in Craiova. Eu sunt din Craiova dar am facut la Giulesti acum 3 zile.
Pt cine a facut drilling ovarian (decorticare): Ovulatia a avut loc in prima luna? La cate zile a venit cm ?

Multa bafta tuturor care urmeza sa faceti aceasta interventie. Sa nu mancati nimic cu o zi inainte si in dimineata interventiei sa nu beti nici macar apa ( ca sa evitati varsaturile de dupa)

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

scuzati-ma ca dau buzna!
Sunt putin disperata.Incerc sa-mi fac programare pentru o laparoscopie la Giulesti si nu reusesc (nu raspunde nimeni pe sectie, adica la doamna Viorica Constantinescu, interior 2212). A mai incercat cineva si a reusit acum dupa Pasti?
O zi placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui redramy

scuzati-ma ca dau buzna!
Sunt putin disperata.Incerc sa-mi fac programare pentru o laparoscopie la Giulesti si nu reusesc (nu raspunde nimeni pe sectie, adica la doamna Viorica Constantinescu, interior 2212). A mai incercat cineva si a reusit acum dupa Pasti?
O zi placuta in continuare!

Trebuie sa suni numai intre orele 13 - 14. Si trebuie sa insisti.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna tuturor,
Sunt Adriana, am aproape 28 de ani si de 2 ani incerc sa raman insarcinata. Sotul are astenoteratozoospermie, eu sunt suspecta de SOPC iar noul meu dr (dr Albu Dragos) mi-a prescris laparoscopie (in primul rand pt trompe insa daca mi se confirma si SOPC prob va fi si pt ovare). Diagnosticul HSG-ului a fost de trompe permeabile, filiforme (una sinuoasa) cu proba Cotte partial pozitiva, si avand in vedere in plus ca in trecut am avut chlamydia, domnul dr mi-a recomandat o laparscopie investigativa, banuind ca s-ar putea sa am aderente pe interiorul trompelor.
Va rog mult daca sunt printre voi care au facut laparoscopie cu dansul sa imi dea cateva pareri; face laparo doar la Medlife sau si la Filantropia? Intreb deoarece este destul de scump sa dau circa 2000 lei pe aceasta operatie daca as face-o la Medlife.
Multumesc mult si urez succes celor care se pregatesc sa faca laparo si teste cu 2 liniute tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Talida

Elly multa bafta la laparo. Nu stiam ca se face in Craiova. Eu sunt din Craiova dar am facut la Giulesti acum 3 zile.
Pt cine a facut drilling ovarian (decorticare): Ovulatia a avut loc in prima luna? La cate zile a venit cm ?

Multa bafta tuturor care urmeza sa faceti aceasta interventie. Sa nu mancati nimic cu o zi inainte si in dimineata interventiei sa nu beti nici macar apa ( ca sa evitati varsaturile de dupa)

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Buna fetelor!

Eu am amanat operatia laparoscopica din Craiova si am mers la Bucuresti sa ma vada si dr Neamtu, care mi-a confirmat ca e necesara interventia dar mi-a zis in niciun caz sa nu o fac in Craiova.
Am vorbit cu dr Niculescu de la Giulesti si la urmatoarea menstra trebuie sa sun ca sa ma programez pt laparo.

Daca ati facut vreuna dintre voi laparo cu dr Niculescu, dati-mi si mie mai multe detalii si impresii.

Talida
Activeaza-ti PM-ul ca sa discutam mai multe
Ce impresii ai dupa operatie?
Te pupic dulce!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

elly
eu o singura data am intrat in Giulesti...si am zis ca nu mai calc pe acolo ever ever....medicii umblau cu tigara aprinsa pe
holuri....madam Moisa cu noi in cabinet si a aprins tigara......mi se pare o nesimtire crasa....e totusi o mataernitate acolo un spitala de obstretica si mai ales o clinica de fertilizare......
sincer, nu stiu cum aveti voi curaj sa mergeti in spitalul ala sa faceti diverse interventii....
l am vazut si pe Niculescu ....n am nik cu el....dar.....eu cu medicii de acolo nici o injectie nu as face.
elly faci cum vrei tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

alina06stpoti sa ne spui cine te-a operat si cand? te rog..
ma scuzi ca dau buzna dar, am o nelamurire(personala)...
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

Fetele, trebuie sa ma operez de chist dermoid!!!!! Cred ca laparoscopic!!!! Dar nu stiu unde si la ce doctor!!! Puteti sa ma ajutati si pe mine???? Am facut imprumut de 5000 ron pentru operatia asta....Si nu am doctorul. As vrea undeva la privat sau daca nu, macar sa gasesc o rezerva cu baie in camera ca si asa mi-e frica rau de operatie...A mai facut cineva laparo de chist dermoid????? Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine!!!!!!Unde??? Cu cine???? Cum este dupa operatie????? PLEASE.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Leopard13
Saptamana viitoare urmeaza sa am operez si eu laparoscopic pt chist dermoid de 2 cm si chist endometriozic.

Tie ce ti-a spus dr? cat e de mare chistul si unde e pozitionat?
Din experienta nu pot sa-ti vorbesc despre operatie decat dupa ce o fac, dar sa stii ca majoritatea fetelor care au trecut printr-o astfel de interventie au catalogat-o ca fiind relativ usoara.
Bineinteles, totul depinde de reactia fiecarui organism.

Eu ma operez la Giulesti, la dr Niculescu.
Te pup si iti doresc multa bafta!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput