laparoscopie 12
Raspunsuri - Pagina 17
leopard13 spune:
Am citi pe net de salpingectomie si scrie ca se face si prin laparo!!!!!! De ce a operat-o clasic pe prietena ta???????? Oare nu se putea descurca laparoscopic??????
Jaguar!!!! De ce a taiat-o????????????? Ia facut taietura ca la cezariana, nu??????????????????//
Jaguar, nu ma lasa!!!!!!!
jaguar spune:
Leopard, am inteles, deci nu vrei sa fii mamica.
Poate ii convingi sa nu te puna pe cracane, dar eu stiu ca de obicei
asa procedeaza, poate tu ai norocul sa nu te incadrezi in tiparul asta.
Sa iti raspund la intrebarea ta cu trompele infundate; daca ai cumva trompele infundate si nu umbli la ele sa le desfunzi sau stau asa o perioada mai lunga, sar putea sa nu poata fi rezolvata problema mai tarziu, si sa poti fi mamica doar cu fiv.
Cel putin in cazul meu nu s-a mai putut face nimic cu o trompa si au scos-o iar cealalta era infundata si plina de aderente...
In fine sper ca atunci cand vei dori sa ai un bebe sa vina repede si sa nu te chinui ani in sir,,, eu am mai mult de 8 ani de cand tot sper si lupt pentru un bebe...
Am vazut si urmatorul mesaj, hai sa iti spun de prietena mea.
Au hotarat sa faca operatie clasica nu din cauza ca nu puteau fi scoase trompele laparoscopic, ci din cauza operatiilor precedente in urma carora s-au format foarte multe aderenteeee si atunci e periculos sa faci laparoscopie pentru ca poate atinge ovarele.Chiar daca e mai siplu sa faci laparo, dar un medic priceput stie sa ia decizii bune in favoarea pacientului! Sper ca te-am lamurit cu operatia...
jaguar spune:
Nu i-iau facut taietura mare ca la cezariana, e sub slip foarte mic si foarte finut...
Elly unde ai disparut?
Zi-mi cand te internezi
Ellyshor spune:
Tra la la laaaaa la! Bora Bora here I am!!!
Jaguar
Pup dulce obrajorii pentru incurajari!
Sa stii ca si la mine e prima operatie Mi-e teama si mie, dar incerc totusi sa ma calmez si sa iau lucrurile usurel. Mie cel mai mult mi-e teama de ce gaseste dr in timpul operatiei pe acolo...parca il si aud ca ma trimite direct la FIV dupa asta....si...atunci ar fi cam nasol, ca nu-mi permit un FIV acum
Vedem insa....vedem...si intre timp ne bronzam nitzel
Marti de dimineata, adik pe 11 trebuie sa fiu la Giulesti, la 7.30. Imi fac internarea, vb cu dr si apoi...o sa-mi rod unghiile pe acolo
Miercuri e operatia si joi sper din tot sufletul sa ma intorc acasica
Tu cum te mai simti? Si ce ti-a zis dr despre urmatorii pasi?
Elenush-invartelush...mai mama, pai ce iti spusei eu pana acum??? BORA BORA....atat conteaza. Ei si ce daca stai un pic cracilata?!
Sa-ti zic: au inventat astia sezlongul de ultima generatie, care iti permite sa te bronzezi si in locuri unde pana acum...n-ajungea soarele. Eiii...de ala e vorba! Noi suntem privilegiatele care il incearca inainte de a intra pe piata
Capisci???!
Noo...acum sa nu te aud ca nu vrei sa te bronzezi si pe acolo, ca nu te cred. Numai gandeste-te ce invidie o sa trezesti in jurul tau
Inca ceva, injectiile in burtica nu dorrrr!!!
Din ce am inteles se fac pentru coagularea sangelui, si stiu ca a facut si bunica mea dupa o operatie la shold si nu o dureau deloc pt ca se fac cu un ac micutz, micutz.
Hai mai scumpo, ca nu e asa rau...toata treaba e sa iesim sanatoase de acolo, si in cazul meu...cu sanse pt BB...si al tau...dar ai zis ca mai tarziu
Pupiliciiiiii!
Babyboom...vino la mami...acum
jaguar spune:
Ellyyy te pupiccccc
ce m-am distrattt vai sa mor de rasss nu altaaa
ce tare faza cu bronzatu'la pasarici hahahahaaaaa
pai vedeti ma fetelorr noi avem pasarici vedete
toata lumea le baga in seamaaaa hahahaaaaa
Am nteles Ellysor, deci marti te preziti la ei, iti fac analize de dimineatza si apoi freci pisica pe acolo si eu am facut la felll ufff ce m-a plictisisemmmm.
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun ca din cate stiu eu, Dr Niculescu este singurul medic care te tine cu o zi mai mult in spital, adik abea vineri o sa te externeze
No ce sa mai zic, parca ti-am scris in mp cum si cat se da pe acolo.
Fii fara frica o sa vezi ca trece repede si important este asa cum ai zis si tu, REZULTATUL!!!
Eu sunt bine, urmatorii pasi, monitorizare eco sa vedem daca tampitul meu de ovar de pe dreapta mai face treaba, ca doar cu el am sanse...
Mi-a dat termen de 6 luni, daca nu raman, atunci e clar ca trecem la alt nivel... e clar ca nu am sanse natural...si atunci mergem sigur la fiv, insa nici noi nu avem bani de fiv, cel putin 1 an stiu sigur ca nu putem face asta.Dupa cine mai stie, Dumnezeu cu mila...
Acum suntin asteptarea ciclului de dupa operatie, apoi imi fac drum la Dr Ion prin ziua 12-13 ptr monitorizare...
Deocamdata cam asta e planul de bataie, merg dupa ciclul asta la monitorizare, ca urmatorul nu stiu daca voi mai fi in tara!Deja suntem pe picior de plecare, asa ca ma bucur enorm ca macar am rezolvat problema urgenta si am apucat sa fac laparo....
Eu raspund mai greu, fac clatite gagici
vreti si voi?
jaguar spune:
Leopardul meu a disparuttt???
Am zis ceva ce te-a speriat sau poate ca ai treabaaa
A si cu injectiile alea, are dreptate Elly, nu doare DELOCCCCCC!!!!
Asa ca stai tranquillaaaa! CApisci? hai ca am dat-o si pe limbi straine
Hai ca va dau neste clatite acusicaaaaa
Ellyshor spune:
clatite...au maiculitzaaa....
cred ca fac si eu asta seara...ca prea s-au razvratit papilele mele gustative
Jaguar, cum adik vineri? sa ma externeze vineri? pai...boeyyy...nu asa ne-am inteles! Imi iau jucariile si plec
Eu cand am vb cu el, adik cu dr Niculescu, mi-a zis 3 zile: ma interneaza, ma opereaza si ma elibereazaaaaaaa
Pai joi ce sa fac toata ziulica acolo??? Noooo...nu se poate...noooo!
Maman zici ca mi-ai trimis MP?
Adik, tu mie....trimis MP?
Zau dc am gasit ceva....si zic "zau" si cu limbutza scoasa daca vrei
Ellyshor spune:
Gagici, ma bag un pic la somnic ca imi pica ochii in gurita
Intru mai pe seara, ok?
Spor la bucatareala Jaguar!
jaguar spune:
Ellysor, eu asa am auzit de Dr Niculescu, dar daca el ti-ai zis 3 zile, atunci e supeeerrrrr!!!!!
Era o tipa in salon cu mine care a zis ca sta 4 zile si era tot la Niculescu.
Iubita ti-am trimis mp "dincolo" unde am stat noi de vorba mai multtt
hihihiiii sa nu zici ca nu te-ai prins
Gata intru si eu mai incolo, merg sa-mi termin clatitele.
Va puupiiiccccc