Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
elisor spune:
Ati fost la vot? Poate avem o sansa sa schimbam ceva...vom vedea.
Noi am fost la vot acum vreo ora pentru ca toata ziua Bianca a bolit. S-a trezit mititica in creierii noptii si a , apoi inca de doua ori iar spre dimineata a facut si febra. S-a plans c-o ustura ochisorii, o doare mijlocul, burtica si capul asa ca toata ziua a dormitat in pat, a recuperat oboseala de azi noapte. Febra nu a urcat mai mult de 38 si sper sa nici nu se intample. Astazi aveam programata vizita verisoarei Mara asa ca a trebuit sa contramandam. Sper sa fie doar o indigestie si sa se intremeze repede, maine oricum facem o vizita pediatrei exclus s-o ducem la gradi.
E asa de rusioasa fie-mea ca se tanguie sa n-o duc la dr. s-o consulte ca-i vede tzatzele , ziceti si voi.
Ia uitati ce www.dropshots.com/elisibia07#date/2009-11-21/13:37:35" target="_blank">zi superba am avut ieri.
Gabitza genial Andrei, tare-mi place desenul lui, cat ia luat sa-l faca? Pare tare migalos, iar buchetul de la Costi e splendid.
Teddy ma bucur ca vestile sunt mai bune despre starea de sanatate a Alyssei, sper sa fi scapat de ce-a fost mai rau/greu, sanatate multa!
Daniela sarumana pentru retete, cred c-o voi face pe a doua, mi se pare extrem de usoara, in loc de coaja de lamaie voi pune esenta, cred ca e in regula, nu? Acum imi amintesc ca le-am mai vazut retelele si am uitat sa le pun la favorites.
Monu nu lua de bun tot ce zic doamnele edu, ca daca ministerul dadea vreun astfel de ordin sigur se aplica pentru toata lumea.
Sunt curioasa ce arata exitpolul
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Sunt extrem de suparata, imi doream din suflet sa intre Antonescu in turul 2, daca raman Base si Geoana nu mai am nici o sansa in tara asta. Cat e de real exitpolul asta? Oare se mai poate schimba ceva? Daca situatia ramane asta in turul 2 nu mai merg. O bila de la mine pentru aceste alegeri, sunt foarte dezamagita
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
fran spune:
LA MULTI ANI GABITZA !
Sanatate si tot ce-ti doresti pentru tine si baietzii tai
Tdi-Multa sanatate . Trimis un PM
gabitzam spune:
Clara, Fran, va pup
Si eu am acelasi sentiment din cauza alegerilor, Elisor!
Andrei deseneaza mai mereu. Se joaca de fapt cu culorile, formele, cu spatiile, niciodata nu face ceva anume. Si desenul cu parcul de distractii de fapt cred ca a inceput asa, iar la final educatoarea i-a dat titlul asa, si chiar se potriveste. Si ieri facea ceva si l-am intrebat ce este si a zis ca nu stie, ca nu l-a terminat inca. La final a iesit o casa pe soare :) Era o chestie cu muuuuult galben, pe care il adora, si cu niste patratele colorate in toate culorile.
Alaturi de SEBI
ChrisDun spune:
Salutare,
Tdi, bine ca ati trecut de perioada critica. Multa sanatate !
Elinor, va invidiez pentru iesirea de ieri la 7 scari ! (imi doresc de mult sa merg acolo, dar mi-e frica de ursi) Am si eu o intrebare (scuze, nu ma pot abtine ): cand ati plecat, n-ati stiut ca faceti o drumetie ? Sau acum se merge pe munte in fusta ? ... e bine de aflat, cine stie cand ma mai apuca si pe mine mersul pe munte - sa stiu cum sa ma imbrac, sa nu ma fac de ras! Asta pentru ca am vazut pozele voastre, si le gasesc taaaare reusite! Nu ma pot opri sa ma minunez cat e de frumoasa Bianca, a luat ce e mai bun si de la tine, si de la Dan
Noi nu am mai iesit din Bucuresti de vreo luna.... si taaare imi e dor sa mai iesim - dar daca a fost Carina bolnava, n-am avut incotro.
In schimb, a fost prima data cand am pus muraturi si cred ca am avut norocul incepatorului: ne-au iesit excelente, nu ne mai saturam, iar maica-mea e uimita de-a dreptul
Gabitza, foarte interesante desenele lui Andrei. Si nu sunt chiar abstracte, dar sunt foarte frumoase.
Gabitza, Eli - Nu va tenteaza sa emigrati ? Eli, parca si tu cochetai cu ideea asta... eu acum iau in calcul si Noua Zeelanda, desi pana ieri nu imi doream asa de tare sa ajung acolo...
Vorba unui tip care are acum emisiune la Guerilla: daca zilele trecute ma gandeam la Djuvara, Paler, etc.... acum, ca sa imi treaca, ma gandesc la Fenechiu, Patriciu...
Saptamana asta incepe targul de carte Gaudeamus - anul trecut stiu ca daca am fi avut cardul de credit, as fi falimentat ... dar m-am dus cu bani ficsi. Si pentru acum mi-am alocat relativ putin, dar neaparat vreau sa ajung... joi sau vineri dimineata, ca sa nu prind aglomeratie.
Sa aveti o saptamana usoara !
gabitzam spune:
Chris, la 42 de ani si doi copii mici dupa mine, nu ma tenteaza sa imigrez.
Ma duc sa fac un capitol nou.
Alaturi de SEBI