Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Multumesc mult de urari si telefoane, va pup.
TDI, sanatate multa-multa fetei!!!
Alaturi de SEBI
Danelutza spune:
La multi ani, Olga M !
La multi ani, Gabitza !
Sanatate, fericire si numai bucurii, alaturi de cei trei baieti ai tai !
Teddy sanatate multa Alyssei.
Nici a mea nu stie sa umble la calculator, asta pentru ca nu o las eu ca-l omoara de tot , dar cica sa-i aduca mos craciun calculator roz
De trancanit trancaneste, si-mi da niste raspunsuri de ramin cu gura cascata.
Intr-o seara mi-a spus: "stai de vorba cu fiica sotului mamei mele", mi-a trebuit ceva timp sa pricep ce a vrut sa spuna
elisor spune:
LA MULTI ANI OLGUTAM!
LA MULTI ANI GABITZA!
SA FITI MEREU IUBITE SI INCONJURATE DE MULTA DRAGOSTE, SA AVETI SANATATE SI VIATA LUNGA, FERITA DE NECAZURI SI PLINA DE BUCURII!
Teddy exact ce va lipsea, gripa, of mai, cat va mai e dat sa patimiti?! Ce sa spun, sanatate multa si vreau sa aud ce repede se pune Aly pe picioare
Cornelia ce colegi te supara, doar nu de la munca? Sanatate si voua, multa, multa, multa !
Clara intrebai si eu de serbare si cica s-a schimbat curicula anul asta si dimpotriva dupa fiecare proiect din asta cum au avut pana acum toamna, orasul-tara, iarna (care va urma) trebuie sa faca ceva, daca vor serbari, orice. La ei proiectul toamna a fost finalizat cu o expozitie cu vanzare din lucrusoare facute de manutele lor. Proiectul orasul se va finaliza cu o mica reprezentatie pe scena teatrului, iar in decembrie serbarea.
monu serbare fara parinti? dar pentru edu ca zau daca pricep. Bianca a avut la cresa doua serbari fara parinti dar mi s-a parut extrem de ciudat, motivatia fiind timiditatea copiilor cu asa public numeros , dar acum ca sunt marisori ce scuza mai invoca? Aiurea!
Daniela e mortala fie-ta , si eu am citit de doua ori sa pricep imbarligatutra de rubedenie, ce mai e tare
daca ai timp nu-mi dai si mie o reteta de placinta cu mere care sa mearga la fix, adica usoara asa ca pentru novici ca mine , by the way, ti-am studiat site-ul cu mancarici, felicitari!
Noi am fost azi la o plimbare in natura, undeva spre 7 scari, daca stiti, s-au simtit fetele excelent (Bianca si Patricia, prietena ei), au facut intrecere care culege mai multe conuri apoi au inceput sa arunce dupa noi . La un moment dat au vazut intr-un bradulet o blana insangerata de oaie si intr-un suflet ne-au spus ca a venit ursul si a mancat o oaie si apoi i-a pus blana in pom ca sa vada lumea ca a mancat-o si acum e moarta in burta lui
Maine va pun poze cu iesirea
Dumnica placuta!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
La multi ani, Gabitza!
Dar mai bine las pe altcineva sa va felicite pe amindoua, si pe tine si pe Olga:
monu spune:
Deci, anul acesta serbarea va avea loc fara parinti, doar edu si copiii, din ordinul ministerului pe motiv de..... gripa!!!
o sa fie ciudat pentru ca micutii sunt nerabdatori sa arate parintilor ce au invatat. era sa uit. la serbare are dreptul sa participe mos craciun. si daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca serbarea nu e pt noi ci pentru mos craciun. asa ca.... poate il rugam pe mos sa filmeze copiii sau sa punem o camera wb live in sala sa vedem si noi serbarea.
gabitzam spune:
Multumesc, Gabi
Ia uitati www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-11-20/21:25:45" target="_blank">aici ce imaginatie are baiatul meu, nu degeaba vrea sa-l faca ta-su arhitect Toate desenele lui sunt asa explozive, cu toate culorile posibile. Si in general abstracte
Alaturi de SEBI
Danelutza spune:
Elisor doar astea doua le-am facut si sint foarte bune, dar mai am citeva in vizor , asta pentru viitor, ca deja cintarul incepe sa ma calce pe nervi
Tdi spune:
Cred c-am scapat! Aly nu mai are febra, aseara dupa ce i-a scazut greu de tot 40-ul n-a mai facut, sper sa fie ok. A stat ieri toata ziua pe canapea, imediat ce incerca sa se ridice o apuca plansul de dureri de cap si oase. Azi a dormit pana la 13.00 de ne-am speriat, se pare ca a recuperat ca acuma se joaca si a mancat niste cereale, ba l-a si ajutat pe tati la faca un tort de mere.
gabitzam spune:
Ce bine ca este bine Alyssa!! Imi imaginez ce spaima ai trait din nou!
Alaturi de SEBI