Nuanta potrivita de blush
Ce culoare de fard de obraz e indicata la un ten alb/palid?
Auriu/maroniu ma fac si mai palida parca, iar cu ce e mai intens par pictata.
Multumesc
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Raspunsuri
CorinaDani spune:
perle iluminatoare de la avon, este o combinatie de perlute albe si roz, sidefate. cel mai bine se aplica pe fata cu pensula, coloreaza discret si dau un aspect luminos, satinat.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
rose_selavie spune:
Nuanta de fard de obraz potrivita o poti gasi uitandu-te in oglinda dupa o plimbare iarna, sau cand te imbujorezi,exact acea culoare sa o cauti. Iti trebuie o pensula speciala care sa nu lase dare si cu care treptat aplici culoarea pana la intensitatea pe care ti-o doresti.
Daca vrei si contur mai accentuat al fetei ai nevoie de 2 nuante, una mai inchisa pe sub pometi si alta mai deschisa de-asupra.
Daca ai tenul alb evita din start nuantele prea portocalii sau maro, care pot da un aer artificial machiajului.
chiquitita spune:
Va multumesc pentru raspunsuri. Eu intr-adevar cand ma rosesc fac un roz rosiatic asa, ma gandeam eu ca din gama rozaliu trebuie sa caut insa acum e plin de nuante de toamna ca deh, e sezon. O sa ma uit si la perlele de la avon sa vad.
carolinah spune:
Si eu cred ca iti trebuie ceva pe roz, cel mult piersicuta, ca sa arate fresh, proaspat, dar perfect natural.
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiquitita Ce culoare de fard de obraz e indicata la un ten alb/palid? Auriu/maroniu ma fac si mai palida parca, iar cu ce e mai intens par pictata. Multumesc Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007) |
Si eu sunt posesoarea unui astfel de ten.
Cel mai bine, mi se potriveste nuanta ASTA
Ai putea merge la reprezentanta si testa...
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
18+cu...Albastrica"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
XIO spune:
Cauta la seventeen. Eu mi-am gasit un blush nu pe nuante de roz ci de maro care imi sta perfect , zici ca sunt imbujorata.![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
chiquitita spune:
Cateodata testez ai aleg prost! Mi-am luat acum 2 saptamani un blush de la seventeen si cred ca arata cam ca nunata aratata de Nikole insa mai inchisa as zice, super incantata si acum nu prea mai imi place pt ca desi dau doar un puf iese prea intens din prima si parac nu imi sta bine. De asta vara m-a prins soarele aiurea pe fata si parca am o usoara pata maronie pe un obraz, care vad ca se decoloreaza in timp insa momentan imi accentueaza nuanta de palid. A, si uitasem sa mentionez ca pometii mei nu sunt foarte proeminenti asa ca all in all nu prea e de bine.![]()
Off-topic, Nikole... albastrica? Felicitari Felicitari! 
carolinah spune:
Eu cred ca nu pensula ta nu este suficient de buna si/sau nici textura blush-ului destul de fina... Acesta este motivul pentru care ti se pare ca este prea mult din prima.
Eu folosesc numai farduri minerale si pensule de la Everyday Minerals si fiind totul f fin, accentuez cat vreau.
In alta ordine de idei, pt ca blush-ul sa arate bine pe fata, trebuie ca pielea sa fie f fina si hidratata, deci nu uita de peeling regulat si crema hidratanta.
chiquitita spune:
Caro, se poate sa ai si tu dreptate cu pensula si textura. De hidratat pielea, o hidratez si mai fac si cate un gomaj cam o data pe saptamana.
XIO spune:
Pai scuturi pensula cand aplici? O incarci prea tare?
Si eu am tenul alb alb dar imi sta de minune blushul asta .
Am o preitena care lucreaza la B&B si ea mi-a recomandat gama asta ca e foarte buna si ieftina...tot ea m-a invatat sa scutur pensula dupa ce o dau prin blush , cum sa aplic samd.
Cand il foosesc dau putin si pe nas ca sa par bronzata![]()
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html