Nuanta potrivita de blush

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

A, da, de asta uitasem. Nu te dai cu blush numai pe pometi, ci si cu pensula aproape curata putin pe nas, barbie si frunte, fff usor. Asta ca sa nu para ca ai fata alba cu doua pete rosii.. si stiu eu ce vorbesc ca sunt alba si palida moarta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu zic ca o scutur bine, avusesem mai demult o culoare draguta si nu mi se parea ca iese prea inchis.
Si cu pometii astia, dupa cum am spus nu prea ii am si ma machiase o cosmeticiana mai demult asa cam spre tample (ma refer la blush), sa para trasi unde ar trebui, insa mie mi s-a parut aiurea ca parca mai rau ii scotea in evidenta ca nu sunt proemineti.
M-am machiat destul de rar in oras (la ocazii...foarte ocazii)si o data nimerisem o tipa super, foaret frumos m-a machiat, insa alta data am nimerit una de nu mai termina cu criticatul: vaaai dar nu aveti pometi, vai dar genele nu vi se intorc deloc, nu am mai vazut la nimeni asa gene (e drept ca sunt lungi si groase dar drepte, alta problema desigur), vaaai etc ca am zis ca plec complexata de acolo.
O sa mai caut, poate si alta periuta.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput