Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Bravo ca n-au nimic la plamani. Asta ii dau si eu fetei mele: SINUPRET, KETOF (echivalentul PERITOLULUI la tine) si sirop de tuse. Si eu sper sa fie bine pana la urma, ca e pacat sa le bagam pe antibiotic.
Sanatate multa va doresc!

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burtici,

Sunt in urmaa, rau de tot cu cititul, si cu scrisul, cu toate.
Am vazut asa printre randuri ca avem burticute noi , bine ati venit, si sarcini usoare. Si viitoare mamica de trei copilasi dragalasi.

Vladimirescu tinem pumnii stransi si facem rugaciuni pentru tine. Cand poti intra, spune-ne cum a fost .

Ellanik, a fost superb sa putem vorbi asa, sper sa reusim sa facem acea "conferinta" . Cred, sper ca maine sa am mai mult timp.

De fapt, acum tot timpul meu e ocupat de catelusa .
Azi am fost la medic, am facut deparazitare, ceva de purici, o injectie pentru diaree si ceva otita. Am luat mancarica pentru bebelusi, pe care o combinam cu conserve de pisici , din care mananca doar conserva . Cam asta e. In rest, fuga dupa ea sa vedem pe unde mai gaseste de cuviinta sa-si faca nevoile.

In rest, mai citesc si mai maine.

Noapte buna tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Am insomnii, dar cu toate astea trebuie sa merg sa ma intind ca ma doare spatele. Poate asa imi va veni si somnul la un moment dat.
Daca nu, ma intorc sa vad daca ati mai scris ceva.

Somn usor, fetele!

Mergi la inceput

VALDIMIRESCU - Inca o data, Doamne ajuta, pentru maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata feteleeee! nu s-a mai trezit nimeni?Eu am dormit lemn toata noaptea nici la baie n-am mai fost. Cine vrea o cana cu ceai ca laptic nu mai am si imi e lene sa ies asa de dim.

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Am uitat sa va scriu ieri ca eram obosita ca nici la mine nu ar sta sotul la nastere sigur lesina pe acoloEl cred ca ar avea vointa si ar intra ,dar.......sigur pica ca il siu eu pe el.Vladi, bafta azi sigur rezultatul o sa fie bun.

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetele,

Harnicute ca de obicei, m ce recupera pentru o lipsa de doar catevaore bune

Eu aseara am rabufnit, si am avut o criza de plans ca sa acopere toate problemele din astea 20 de saptamani! Am dus-o asa mai bine de jumate de ora, sdi nu ma mai puteam opri
Sant cu nervii la pamantin ce-l priveste pe Lucas...nu mai am gram de rabdare cu el, si dupa ce il pedepsesc sau strig la el, apoi imi pare rau si am remuscri
Sper sa nu o iau razna de tot pana nasc

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

fetelor, vad ca vorbiti intens de nastere
Eu zic sa va pregatiti bagajelu, si sa va indreptati catre Bistrita: auziti preturi:

-la clinica noastra privata ( care este cu super conditii) o nastere normala(cu epidurala) este 3000 lei iar cezariana 3500 lei...all inclisive si sotul are dreptul sa via sa stea cat are chef, dar nu beneficiaza de manacre
Cel mai misti e ca dr. care e si patronul lucreaza cu casa de asigurari si ajungi sa platesti in jur 60%

-la spital( unde nasc eu), voi da 300 euro la dr. plus asistente, anestezist, si ce mai e pe acolo...ajung la acelasi pret dar si eu stau in rezerva singura cu copilasu, conditii ultra(baie noua, tv in camera, insotitor etc) Va fi bine , mai ales ca medicul meu e eful sectiei maternitate, si ma gandec ca se vor purta si asistentele omeneste, ca altfel le reclam.
Nu mai suport ifosele lor, asa cum am suportat la prima nastere.

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Babyangel, mai usor cu nervii si cu plansul.Pai ce,, vrei sa iasa bebeu trist si plangacios.El cu ce a gresit sa te simta trista?. Bea niste ceai de tei si poate o sa-ti fie mai bine.Eu iti dau un maaare asa de dimineata ca sa incepi ziua mai bine si o.

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Aaa...si eu am vrut sa asiste sotul la nastere..dar cand sa-l chem..l-am anuntat ca am nascut, nu-i venea sa creada, in max 1 h, de cand am intrat in sala de travaliu.
Sa speram ca a doua nastere va fi la fel de usoara.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Alina ce norocoasa ai fost. Cu siguranta va fi la fel de usor si acuma..
Eu nu ma pot lauda,ca am "col dur" ce nu se lasa dilatat, si cand ma gandesc la ce travaliu lung si chinuitor am avut, imi vine sa cer cezariana. Am avut 11 ore de travaliu continuu ( adica dureri din 2in 2 minute de la bun inceput)

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput