Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Babyangel, mai usor cu nervii si cu plansul.Pai ce,, vrei sa iasa bebeu trist si plangacios.El cu ce a gresit sa te simta trista?. Bea niste ceai de tei si poate o sa-ti fie mai bine.Eu iti dau un maaare asa de dimineata ca sa incepi ziua mai bine si o.

Delia13 19+ David Andrei

Delia, saracutu de bebe nici nu a mai indraznit sa se miste aseara...Serios! Avea ora lui de miscare si imi era tare drag..
Da' asera cred ca s-a speriat de "cutremur" ca ma scuturat din toate incheieturile de la plans...

Iti dai seama ca am capu cat un butoi, si ochii umflati! ma duc sa ma mai pun putin in pat ca nu ma simt in stare sa stau treza (inca)

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

aoleo linda, tu, ala era batman :)))
acum fie vorba intre noi sunteti curajoase, eu mor de frica, am gasit odata in casa o omida mare rosie, ma urmareste si acum , am ramas marcata

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Eh, cu liliecii n-a fost grav (era o colonie mica presupun) pt ca nu erau in casa, ci intr-o gaura pe exterior, insa ii auzeam in perete in fiecare noapte pana am descoperit. In schimb am si eu repulsii la alte animalute (vi..mi, gan..ci, soa..ci, om.zi), pe care daca le vad tip si ma urc in varful patului daca sunt cu cineva, sau cu toata greata le omor daca sunt singura. Scuze daca am facut sila cuiva.

14+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Si eu cu plansul am patit-o in ultimele 4 saptamani in fiecare sambata (probabil ca atat ma tin bateriile, o saptamana). Dar aveam o tristete din aceea ca nu mai gaseam nici un motiv de bucurie! Sa vad cum va fi sambata asta... poate scap (sper eu). Oricum, de vina sunt hormonii, cu siguranta! Dupa ce trec ochii umflati vedem ca viata este frumoasa de fapt! Pup pt fetele triste!

14+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetelor, am gasit pe un site aparatori pt sani pt alaptare ca sa nu faci rani si zice ca sunt din silicon.Voi ce credeti? Ati auzit de astea sau ati folosit?

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neataaaaa:)

Ioanact imi pare tare rau de somnul tau pe bucati! Recomand din suflet O PISICA CEL PUTIN! Nu scapa nimic de pe urma unui martan suparat:)

Vladi baftaaaa

Babyangel nu te mai gandi la plans! ai scapat de emotiile adunate! acuma ca ma gandesc nu mi-ar strica nici mie, ca prea mi se pare ca toata lumea are ceva cu mine in ultima saptamana!

Delia13 ma gandesc ca aparatorile alea le cumparam sau nu atunci cand e cazul! ca poate o sa ai sani betoiiinngggg care nu se irita si se comporta exemplar!:)

Lindal :):):):) ma amuza la maxim ideea unor lilieci in casa! cred ca as chema toate animalele de casa pe care le detin: 3 pisici si 3 caini sa ma scape de batmani! plus ca m-as muta in gazda:))

Dayanara nu mai zii de omizi si alte taratoare cu mult mai multe picioare decat au nevoie ca mi se intoarce stomacul.... bleaxxx!!!

Mai fetele... se termina cu somnul si la mine. de la 4 azi noapte ma foiesc de o parte pe alta, transpir de imi sunt ude leoarca tricourile (le si schimb)... azi o sun pe dna doctor sa o intreb ce ceai somnonoros am voie sa beau! poate mai citesc ceva si pe net! aaa.. mandarinele functionau ca si somnifer citisem eu pe undeva!

pe mai tarziu! Gaby

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

neata burtici,

Aseara am incercat si eu o metoda pe care o aplic cu succes la Calin (dar nu stiu de ce nu mi-a dat prin cap sa o aplic si la mine) pentru a dormi bine noaptea, si anume: o cana cu lapte cald spre fierbinte(cat suporta fiecare) inainte de culcare. Stiti cum am dormit? Ca un prunc. M-am trezit de cateva ori dar imediat am adormit la loc. A fost o noapte de vis ptr mine.

Cuplansul ma lupt si eud e ceva timp. Ieri n-am mai rezistat si am tras o portrie zdravana de plans de ma-u certat toate colegele de servici. Rabdare cu Calinut nu mai am nici eu deloc si chiar imi fac mustrari de constiinta. Incerc din rasputeri sa ma controlez ca saracutul nu are nici o vina ca sunt eu sensibila si irascibila.

Cand am ramas insarcinata am sunat la o asistenta de la Municipal sa o intreb cam care mai sunt scorurile la cezariene in spital. 500 Euro este partea medicului dar cica este scor general, nu doar la municipal. Probabil la anestezist 100 euro iar la asistente.... fara numar.

Vladi iti tin pumnii ptr amnio. Tu esti oricum o curajoasa....

Siropul de propolis il luam si noi cand eram mici. De cand l-am nascut pe Calin tata mi-a facut capul mare cu propolisul. Ca sa scap de gura lui, i-am dat copilului si surpriza.....chiar functioneaza f bine.

Ieri am cerut si eu insicatii despre unde gasesc listuta noastra, care este userul si parola?? Ma jutati??? Pls!!!!

Pupici la burtici.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

17+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello burtici!

M-am trezit cu aceeasi stare nasoala de ieri. Ma doare un pic capul si sunt iritata fara prea mari motive.

Noroc cu voi ca m-ati amuzat cu vietatile din casele voaste ( sorry ). Eu am gasit ieri 3 rame plimbandese prin casa, probabil le-am adus cu ghivecele de flori.

Rebiana- asa e probabil ca travaliul dureaza mai mult de 3 ore dar nu pot sa ma bazez pe asta. La prima sarcina pierduta a durat 5 ore si am zis ca o sa raman fara spate , iar la a doua a durat 20 de min maxim. Stiu ca nu se compara o nastere la termen cu o pierdere de sarcina la 8 sapt dar mai stii?!

Andira- ce curajoasa esti . Eu daca as fi trecut prin ce ai trecut tu mi-as pune epi din luna a 7 a sa fie sigura ca scap de durere.

Gaby- vreau sotul langa mine pt confort, nu am nevoie sa prinda copilu sau sa bage camera acolo sa filmeze. Vrea sa stea langa mine si sa vorbim, sa treaca timpul mai usor. Eu sunt tare necomunicativa daca ma doare ceva plus ca nu ma pot relaxa cu persoane staine in preajma.

Anca- Chiar asa de neascultator este Lucas sau si hormonii tai isi fac de cap? un pt tine. Poate ar fi bine ca sotul sa vorbeasca cu Lucas si sa-i explice ca pt tine e perioada in care esti mai sensibila si trebuie sa te protezeje de griji. Doar o idee nu stiu daca cea mai buna

Vladi - Bafta la amino, desi sunt sigura ca e totul ok. Ieri in parc am vazut un baietel pe care il chema Ludovic, si ma gandeam ca ar fi un nume potrivit pt bebe din burtica. . Ce conexiuni fac si eu ...

sper ca azi sa fiu mai coerenta decat ieri.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutari, fete burtoase!

Iar nu mai stau locului o clipa, asa ca abia apuc sa va mai citesc.

Vladi -- Doamne-ajuta sa fie totul bine azi!

Babyangel -- cred ca cel mai greu este cand astepti al doilea copil, ai o gramada de emotii cotradictorii, nu stii daca il vei iubi la fel, ti-e frica sa nu sufere primul copil, te temi de cum vei face fatza cu doi copii, etc, etc. Cred ca mamicile la a doua sarcina sufera cel mai mult de pe urma hormonilor. Eu data trecuta plangeam din orice, ma siteam abandonata, singura, ma enervam, apoi ma simteam vinovata... E normal. Cu Luca, te inteleg perfect, cred ca toate ne simtim vinovate cand ne pierdem rabdarea cu copiii. Sfatul meu este sa cobori un pic standardele (adica sa il lasi in pace daca nu are chef sa manance tot, sa il lasi sa faca dezordine mai mult, sa isi mai modifice programul de somn/joaca, etc) Asa vei avea si tu mai putina presiune si va simti si elmai multa libertate. Copiii sunt afectati de sarcina, nu inteleg ei exact ce si cum, daar ii afecteaza, e ceva care ii depaseste si nu pricep si le creeaza teama, isi pun intrebari la care nu au raspuns. De aia cred ca e important in perioada asta sa fim mai flexibile decat inainte si sa nu ne mire daca vedem regrese in comportamentul lor. Succes si sa auzim doar de bine.

Delia -- aparatorile de san nu folosesc tutror mamicilor. De asemenea ele sunt de mai multe feluri si numai dupa ce pui copilul la san si incerci poti vedea care iti merg tie. Alaptat fara sani iritati nu exista si eu recomand sa va cumparati aparatori, cat mai multe modele posibile, dar sa fiti pregatite sufleteste si pentru situatia in care nu va vor ajuta. Un lucru pe care nimeni nu mi l-a spus cand asteptam primul copil este ca alaptatul este mai greu decat nasterea. Asta daca vrei sa alaptezi exclusiv din prima zi, fara formula, fara completari. Pentru mine asta este teama cea mai mare.

Sotul meu nu a stat in sala si tot a lesinat a iesit o asitenta si i-a aratat niste chisturi cat niste bobite de orez scoase de pe ovarele mele, apoi a iesit doctorul plin de sange sa il felicite si asta a fost -- a cazut ca secerat.

Cat despre vazutul lui bebe cum iese, asta nu se intampla, sotul sta la capul mamei in timpul nasterii, deci il vede pe bebe imediat dupa ce iese. Asta pentru mamicile care isi faceau griji ca ii piere cheful de sex. Am inteles, de la barbati care au asistat, ca au prins si mai mare drag de nevestele lor dupa aia, ca aveau o apreciere noua pentru ele care le facea atractive.

Ce sa va mai zic de noi? Copiii merg in excursie maine, la o ferma, cu scoala. Coleman pleaca din oras de duminica pana vineri, iar eu cred ca o sa iau copiii vreo 2 zile si ma duc la mama. Mama preda la o universitate la vreo 45 de minute de aici si au un campus superb, iar acum vremea e minunata, le iau bicicletele, rolele si ii duc acolo vreo 2 zile. In rest, nimic nou, trece timpul, creste burtoiul...

Va pup, tre sa fug sa iau copiii de la scoala.

20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Ne-am sculat si noi, eu deja in priza pentru ca Dami vroia sa manance desi are temperatura si tuseste din piept raut. Asa ca, am profitat si i-am dau un lapte cald pe care acuma vad ca-l bea singurica, fara mofturi.

ANCA - Nu-i bine sa Te chinui asa plangand. Si eu am tras o mama de plans cand mi-a desenat fata peretele, dar am continuat sa vorbesc frumos cu ea. Bietul tau copil nu trebuie sa suporte starea ta generala care oricum nu va trece in viitorul apropiat. Asta, mai ales daca e cuminte. Pai, sa vezi dupa ce-o sa nasti, depresii post gravidie, nesomn, oboseala, stres. Atunci ce-o sa faci?
Hai, gandeste-te la ceva pozitiv, pune nitica muzica si fa-ti curaj ca viata n-o fi chiar asa ursuza.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DELIA, GABI - Aparatorile pentru sani sunt bunute. Eu chiar am avut probleme mari cu sanii la prima nastere. Facusem niste rani (fistule) de ma treceau fiori in primele secunde cand o puneam pe fata la san. Eu zic, ca puteti lua ca daca alaptati veti avea nevoie. Eu am avut si absorbante. Si desi n-am alaptat pana la urma pentru ca era foarte putin lapte tot am continuat sa le pun pentru ca sanii ma dureau si tot aveam cu ce sa-mi patez bluza.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput