Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ioanact spune-mi si mie la ce dr ai fost prima data ca sa stim de cine ne ferim.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Ti-am trimis PM cu numele Dr.
Cine vrea sa m stie numele, sa-mi spuna si va voi trimite PM (nu vreau sa fac public numele).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Rebiana27 asa sa ne ajute Dumnezeu, pe toate sa avem nasteri usoare!
Delia13 sunt de acord cu intalnirea..urmeaza sa stabilim ziua.
..Ce sa ma uit pe pereti, am sarit din pat si m-am dus in alta camera, chiar daca era m frig, dar am putut sa dorm..sa speram ca nu vor m veni.
Somnic usor si tie!

Fetelor, ma tin de 2 zile sa va intreb: stiti ceva de Alessicoo? Nu a m intrat demult..cum decurge sarcina, ii este bine?
Sper sa vada mesajul si sa ne dea de veste, ca sunt bine.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am vazut ca vorbeati de soricei. Am avut si eu o experienta sa zicem, ca noaptea tot auzeam zgreptanat de gherute si nu stiam de unde vine (locuind la bloc la et 4 din 4). Pana intr-o seara cand am descoperit misterul: intr-o gaura in perete, tencuita pe interior dar in exterior acoperita doar cu un petec de tabla, de la un fost cos de fum de soba, isi facusera cuib... niste lilieci, cu activitate nocturna, evident.
Ioanact, de ce nu chemati o pisica sa rezolve?

14+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aoleo linda, tu, ala era batman :)))
acum fie vorba intre noi sunteti curajoase, eu mor de frica, am gasit odata in casa o omida mare rosie, ma urmareste si acum , am ramas marcata

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Ioanact, de ce nu chemati o pisica sa rezolve?

14+
Pictura pe sticla
Poze

Daca nu rezolvam cu capcana, ne gandisem si la varianta cu pisica .
Chestia e sa nu m faca alte gauri sa intre altii..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Fetelor, am ajuns la Geneva. Ba chiar de vreo 3 ore va citesc - gata, am recuperat tot, nimic nu a ramas necitit!
Sint tare impresionata ca ati tinut minte data la care fac eu amnio si v-ati gindit sa-mi urati de bine... va multumesc din suflet!!! Dar va rog eu nu va mai bateti capul cu mine, ca aveti si voi problemele voastre, plus ca eu cind citesc ce probleme are saraca DIANAMI nici macar nu-i vine sa mai deschis gura sa ma vait de ceva.

DIANAMI: sa va dea DD sanatate, tie si puiului tau! Tare imi pare rau ca nu ai apucat sa citesti avertismentul meu cu laringita - am tot insistat pe el de le-am zapacit de cap pe toate fetele, tocmai pt ca mi-am dorit ca ncii o mamica pe care o cunosc sa nu treaca prin ce am trecut eu cu copilul aproape sufocat! Ai mare grija de acum inainte, vestea proasta e ca daca un copil a facut o chestie de asta cu obstructie respiratorie, e posibil sa mai repete faza, nu neaparat acum ci la alta infectie a gitului... asadar sa fii precauta! SANATATE!

OANKA: iti multumesc pt grija - ai fost foarte draguta cu sfaturile ca sao las mai moale, simt ca ai un suflet cu adevarat bun si generos... Ai dreptate, o sa incerc sa o las mai moale cu treaba de acum inainte... Vladimir e aproape vindecat, mai curge putin nasul si mai tuseste, azi a plecat cu bunica la Iasi ca e in vacanta de la gradi, iar eu oricum am plecat din tara si tata are el mare eveniment saptamina asta... asadar ne-am imprastiat cu totii :) Multumesc pt intrebare!

Scuze, fetele, voiam sa vorbesc cu multe dintre voi, dar e tirzu si o sa ma culc, miine la prinz am programarea la amnio. Multumesc ca imi tineti pumnii, sa stiti ca voi fi viteaza, doar si alte fete de aici au facut amnio si nu au mai batut atita darabana ... sper sa fiu si eu norocoasa ca ele si sa decurga cu bine + rezultat linistitor (rezultatul peste vreo saptamina o sa-l am).

Va imbratisez cu drag pe toate, si miine spre seara intru iar sa va citesc, ca-mi sinteti dragi :))

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana, Dayanara, Ioanaa28 - multumesc

Miria - stai sa-mi aduc aminte ce mi-a dat dr, ca mi-a dat un pomelnic intreg de picaturi, mai mult sau mai putin naturale. Ideea principala insa a fost ca nu au nimic la plamani, insa trebuie neaparat sa scapam de secretiile nazale, altfel ajung la otita.
Humex, Peritol, Sinopret (sau ceva de genul asta, imi scapa) si picaturi de nas. Daca in 7 zile imi mai fac temperatura, le dau Augumentin. Sper insa sa nu.
Multa sanatate si fetitei tale!

Liliana - multumesc ca mi-ai spus , o sa intreb si eu de Propolis. Soacra-mea deja mi-a zis de mai demult ca vrea sa le dea Propolis, ca e f buna, dar am apucat sa le dam niste solutii pt imunitate pe care ni le-a recomandat dr lor. Dupa ce le trece bronsita, vedem ce putem face sa le fie mai bine.

Ellanik - hai ca v-am dat reteta super-simpla, si sa vezi si ce bune sunt

Dayanara - parca tu intrebai daca asista si sotul
Eu in nici un caz nu vreau sa-l bag la asta, in primul rand mi-e ca lesina pe acolo si vor trebui sa aiba grija de el, in loc sa vada de mine , si in plus, cum zicea si Michelle, nu vreau sa ramana cu imaginea bebelusului iesind pe acolo, si sa-i treaca orice chef pe urmatoarele 6 luni .
Dar vad ca sunt soti care vor sa asiste, bravo lor pentru tarie!

Vad ca vorbeati de epidurala: eu n-am apucat-o la nici o nastere.
La prima am avut niste dureri cumplite, eram desfigurata de durere, si am crezut efectiv ca ma rup in doua. S-a suit asistenta pe burta mea cu cotul cand eram pe masa de nastere, ca sa o scoata pe Irina. In fine, nici nu vreau sa mi-aduc aminte.
La Nati a fost mult mai simplu, dar eu eram ingrozita sa nu se repete experienta pe care am avut-o la Irina. Am avut travaliu mult mai lung a doua oara, de la 4 dimineata si am nascut la 2 ziua, dar suportabil si cu dureri urate (dar in nici un caz ca cele de la prima nastere) de pe la dilatatie 7-8. In fine, mult mai ok decat la Irina.
Ca urmare, cred ca nici nu mai cer epidurala acum, am deja experienta cu muscatul patului .

Mergi la inceput

Aliemi - nu stiu daca ne mai citesti sau te-ai mutat la beblusii de mai-iunie, vroiam sa-ti spun ca eu am avut infectia cu Ureaplasma la prima sarcina, descoperita in primul trimestru, si exact cum spunea Miria, am facut imediat tratament cu Sumamed. E permis in sarcina.
Substanta activa e azitromicina, pe care am luat-o si in sarcina nr 2, la fel, fara probleme.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

aoleo linda, tu, ala era batman :)))
acum fie vorba intre noi sunteti curajoase, eu mor de frica, am gasit odata in casa o omida mare rosie, ma urmareste si acum , am ramas marcata

Si eu la fel sunt, pentru orice gandac as fi in stare sa-mi chem sotul. In seara asta tocmai a cules o chestie mare si neagra de pe plasa de la bucatarie - el zice ca era un paianjen imens.
Cred ca ma incuiam in camera daca eram singura acasa...

Mergi la inceput

Vladi - multa bafta maine la amnio! sa ne dai vesti despre tine!

Si gata, ma duc sa ma culc, ca maine ma infiintez la servici.
Ma simt ca un extraterestru, n-am mai dat de 1 an si ceva pe acolo, am lucrat la client. Sa vad cum o sa fie...

Mergi la inceput