Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara vai rebiana, ce draga mi.e mie epidurala, de acum imi vine sa mi.o pun, pe cuvant fara sot eu pot dar fara epi nu roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)POZE |
Exact asa si eu!!! Ii spuneam sotului, in gluma dar cu teama in suflet cat casa, ca eu imi iau o trusa de epidurala si pentru drumul pana la spital, sa-mi fac o doza ca mi-e ca n-o mai apuc
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
... completare....
Pentru ca la nasterea trecuta n-am mai apucat sa fac epidurala ca ma dilatasem f mult pana am ajuns la spital, oricine ma intreba cum am nascut, dupa ce am iesit din maternitate, primea acelasi raspuns: "...al dracului de natural" ca asa a fost!! ![]()
Mami de Luca si
17+ cu 
Ioanact spune:
Buna seara!
Eu sunt franta de oboseala, azi am calcat aproape toata lenjeria care o am, pt ca de 4 zile ne chinuim cu soarecii
, de cand am venit de la Iasi.
Nu va m zic ca nu pot sa dorm noaptea, aseara a fost cel m rau..m-am speriat asa de tare...am dormit in alta camera (singura) si pe la 12-1 noaptea , aud un soarece cum roade la lemne (facem focul la soba), exact la urechea mea..imediat am sarit din pat, l-am strigat pe sot, si am plecat amandoi in alta camera (deocamdata nu avem soba in acea camera si ne-am incalzit la calorifer)..a pus sotul capcane si dim erau 3 soareci prinsi..
Am descoperit pe unde au intrat, am astupat gaurile..si sper in seara asta sa pot dormi linistita.
Asa e la casa..si mai ales avem o vecina care si-a facut porumbarul langa casa noastra..
Asa..pe langa calcat, am mai spalat o masina
, si cosul tot plin e
nu stiu cand voi reusi sa le spal pe toate..e vb si de uscat..,am sters parchetul
+ praful de pe mobila, iar sotul a dat cu apiratorul (ultima oara asa tare m-a durut mijlocul, ca am zis cand este acasa sa de-a el cu aspiratorul).
Am vazut ca vb de cat costa o nastere..daca va zic eu cat i-am dat Dr cand am nascut-o pe Ioana, nu o sa va vina sa credeti..300 RON (am intrebat-o, de fapt sotul, si i-a rasp: "ca nu suntem la piata", in concluzie am dat cat am vrut noi), am mai platit 100 RON rezerva/zi, singura in rezerva cu bebelusa (asa i-am zis pana aproape de 1 an
). Am stat 3 zile, deci inca 300 RON, si ce am m dat pe la asistente..
Sa vedem anul viitor cum va fi, av in vd ca e vb de alta Dr..nu m merg la cea care am nascut-o pe Ioana, pt ca nu mi-a placut de ea..felul cum vb..etc.
oanka multumim de grija!
Ioana e vioaie chiar daca e racita..azi e un pic m bine.
Am scos-o si un pic afara, iar seara i-am facut baie si i-am masaj pieptul cu spirt..
Avem poze aici.
Ma duc sa imi incalzesc laptele si voi adauga si cereale..de cateva zile simt ca as manca intr-una..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
child spune:
Salutare!
Rebiana dar nu vrei tu sa nasti, mai bine la munte? Ca la noi, la privat sunt si preturi mai mici ca la mare, 2000 Ron natural si 2500 Ron cezariana. Singurul inconvenient este faptul ca, daca apar probleme in timpul nasterii te urca in salvare si te duc la Maternitate. In rest sunt conditiile descrise de Ella.
DIn pacate doctorita mea nu are contract cu privatul, asa ca eu o sa nasc la maternitate, dar o sa-mi iau camera speciala, tot cu conditii super, pentru care o sa platesc 100 Ron pe zi.
Ella
, ce mai conteaza cu cine seamana! Important ca este sanatos, ca la cat a fost de asteptat, nici nu mai aveam pretentii decat de sanatate!
20+ 
Ioanact spune:
Aaa...si eu am vrut sa asiste sotul la nastere..dar cand sa-l chem..l-am anuntat ca am nascut, nu-i venea sa creada, in max 1 h, de cand am intrat in sala de travaliu.![]()
Sa speram ca a doua nastere va fi la fel de usoara.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Aaa...si eu am vrut sa asiste sotul la nastere..dar cand sa-l chem..l-am anuntat ca am nascut, nu-i venea sa creada, in max 1 h, de cand am intrat in sala de travaliu. Sa speram ca a doua nastere va fi la fel de usoara. ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justin(a) ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Asa sa-ti ajute Dumnezeu! Se spune ca a doua nastere este mai rapida ca prima... ca timpul practic se injumatateste. Bine ar fi sa fie asa!!
Mami de Luca si
17+ cu 
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui child Rebiana dar nu vrei tu sa nasti, mai bine la munte? Ca la noi, la privat sunt si preturi mai mici ca la mare, 2000 Ron natural si 2500 Ron cezariana. Singurul inconvenient este faptul ca, daca apar probleme in timpul nasterii te urca in salvare si te duc la Maternitate. In rest sunt conditiile descrise de Ella. DIn pacate doctorita mea nu are contract cu privatul, asa ca eu o sa nasc la maternitate, dar o sa-mi iau camera speciala, tot cu conditii super, pentru care o sa platesc 100 Ron pe zi. |
Hmmm... si Brasovul ar fi si mai aproape!! Clar trebuie sa cercetez maternitatile private! Multam' de pont Child!

Mami de Luca si
17+ cu 
miria_cristina spune:
Ce fericite sunteti, fetele, ca ati nascut usor. Eu am stat 14 ore in travaliu si aveam dilatatie 3 cu toate injectiile lor, iar cand au incercat sa-mi faca niste calmante mai rau ma apucau durerile. In plus, cand era mai tare chinul ma albeam la fata si lesinam.
Pana la urma s-au milostivit si am fost bagata la sala pentru cezariana.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Delia13 spune:
Fetelor am intrat sa va citesc si m-a luat un somn
.ELLANIk, eu o sa nasc la Medgidia si parca mi-ai zis ca tu esti de acolo. Sunt la Eduard Balasa, nevasta-sa stiu ca nu e medic bun.Cat despre intalneala putem vb si cu IoanaCt si ne intalnim toate dk e sa ne vedem burticutele
.IoanaCt sper sa dormi mai bine in seara asta. E ff naspa sa ai soareci, stiu ca am dormit odata la cineva si toata noaptea m-am uitat pe pereti ca tot auzeam un zgomot ca de soarece si imi era frica sa dorm asa ca stiu cum e senzatia
. Va pup pe toate si somnic usor sa visati frumos.
Delia13 19+
David Andrei
ellanik spune:
Ioanact spune-mi si mie la ce dr ai fost prima data ca sa stim de cine ne ferim.
Delia, uitasem ca nasti la Medgidia.Scuze.Cat despre intalneala...punem mana si o comitem.
Cat despre asistat sotu la nastere eu am intrebat dr si au zis ca nu au sala de resuscitare pentru barbati alaturi.Al meu , cat e de mare si puternic il iau ametelile cand i se ia sange.Las' sa stea el acolo pe hol ca eu ma descurc.Atat mi-ar mai trebui sa am si grija lui!Oricum clinica la care merg face cadou filmul nasterii.Acu' nici nu as vrea sa imi bage camera in duda .Sa fie ceva frumos, fara sange si lacrimi.Deci sa tina camera inchisa mai bine.
Child asa e!Bebe sa fie sanatos.
20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

ivan (2.12.2006)