Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor, sotii vostri vor sa asiste la nasterea in sine? ce spun?
spun nasterea in sine adica nu travaliu, ca si cu mine a stat in tot momentul dar cand efectiv a venit momentul expulsiei n.a putut si a iesit afara, apoi dupa ce l.am nascut pe ivan si mi l.au dat in brate, in timp ce ma aranjau ce.,mi faceau acolo, l.au chemat dar am zis eu ca nu.l las sa intre ca sigur i s.ar fi facut rau :)))
acu zice ca va intra dar tind sa cred ca ori ii vine rau ori nu intra

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Dayanara eu nu vreau ca sotul sa intre cu mine la nastere. Ma gandesc ca saracul o sa ramana cu sechele... As vrea dupa aia sa se uite cu... placere... la "pasarica" mea... fara sa isi aduca aminte ca a iesit ditamai bebeloiu pe acolo

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

De data asta, o sa fac tot cezariana, iar cand a fost cu Dami, sotul a filmat toata operatia, asa ca sper sa se poata si acuma.
Bine, a fost cu cantec filmarea. A luat nu stiu cate distonocalme, iar cand a inceput sa filmeze, tinea aparatul pozitionat spre mine si el statea cu capul intors.
Eu as vrea sa se poata, ca sa am amintire si sa vad si eu cum s-a intamplat.

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

linda ne intalnim la un suc de fructe cu mare drag atunci cand poti sta in picioare fara sa ai dureri de burtica. pup la bebe
dayanara eu sigur nu mi-as dori sa intre sotul cu mine in sala de nasteri sa mai port o grija in plus si pentru el. la toate analizele de sange pe care le-am facut impreuna era mereu in pragul lesinului. are oroare de ace si de asistente(nu stiu de ce a prins oroare de ele pt ca soacra mea e asistenta ). cand ni se lua sange asistentele ma intrebau mereu pe mine daca ma simt ok la recoltat, daca mi-a fost rau vreodata bla bla, pt ca ma vedeau mai firava, si eu zambeam cand stiam ca cel cu stare de rau e sotul. asa ca sigur l-ar culege de pe jos sa ma vada cum nasc
am vazut zilele trecute poza unei prietene imediat dupa nastere si am ramas socata cat de chinuit ii era chipul, cu ochii rosii si umflati, fata vinetie . asta e, trebuie sa trecem si peste asta, caci nu se poate altfel.
oana nu intra in panica cu analizele proaste. asteapta sa vb cu dr ta si iti va da tratament pe care il vei asimila si gata cu stresul. si la mine hemoglobina e 10.3 dar nu intru in panica din moment ce nu mi-e rau si mai si mananc ca o purcica tot ce prind. pana la ultimele analize luam ferro-folgamma 1/zi, iar dupa analizele cu anemie m-a pus sa iau ferrogradumet 2/zi. m-a luat de maini dr mea si mi-a spus ca e f normal in sarcina si sa nu ma sperii daca vor mai scadea aceste valori. mai iau elevit 1 zi da/ 1 pauza. ella cred ca or fi niste vitamine slabute, dar dr a zis sa merg pe mana ei.
ma bag la savurat 1 kg de struguri negri cu boabe mari, caci tare innebunita am fost toamana asta dupa ei. am mai mancat azi o rodie dar a fost asa acrisoara
o seara placuta tuturor

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

alina cum se simte micuta Ioana? speram ca i-a trecut raceala si acum e voioasa prin casa
vladi puiul tau cum e? mult succes pt amnio. tinem pumnii sa ne dai vesti bune ca nu se poate altfel. pupici si pt tine

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu as vrea ca sa asiste sotul la nastere. Si el vrea ( copil de doctor nu are probleme cu sangele si altele) numai ca, daca raman la doctora actuala, la Giulesti nu se poate.
Asta a una din marile nemultumiri legate de spital, daca nu cea mai mare.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa, daca pui si travaliul nu prea ai sanse sa nasti in 3 ore, asa ca ajungi la Constanta. Eu nu mai sugerez nimanui sa plece la spital in ultima clipa, cu dureri ingrozitoare, cum am facut eu care m-am dat "mama ranitilor" si am suportat aproape 10 ore de travaliu acasa! (drumul de la noi pana la spital, in Bucuresti, dureaza cam 2 ore ca e trafic in capitala nu glumaaa!)
Roxana la nasterea lui Luca aproape ca era sa nasc numai cu sotul, in masina . N-a fost insa asa ci am apucat sa ajung la spital, cu dilatatie 7. Sotul n-a avut voie sa intre in sala de nastere (nici pe palierul respectiv n-a avut voie sa stea... spitalul era in carantina) si probabil la fel se va intampla si acum. Intr-un fel mi-ar placea sa fie prezent (chiar daca nu si constient ) pentru ca va realiza odata pentru totdeauna prin ce trece o femeie care aduce o viata pe lume! Deocamdata nu-mi pun problema prezentei lui ci sper (din suflet!) sa apuc epidurala... oricum nu mai am intentia sa plec de chiauna aproape de momentul 0.

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am intrat pe fuga sa ii urez lui Vladi amnio usoara maine, bebe sanatos!
sa treci repede si fara probleme!

Dayanara f bine ai facut ca nu l-ai m-ai lasat sa intre! la travaliu ar fi ok sa stea ca sa ai suport moral! la mine sper sa se gate repede cu cezariana!

Honey ar fi bine sa il lase daca doreste. dar nu cred ca ar trebui sa fie asta cea mai mare problema! pupici

noapte buna si ne vedem maine la cafea!

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Vladi mi-a fost gandul la tine saptamana aceasta, stiind ca este una foarte incarcata. Bafta maine la amnio... sunt absolut sigura ca totul va fi in regula!!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vai rebiana, ce draga mi.e mie epidurala, de acum imi vine sa mi.o pun, pe cuvant
fara sot eu pot dar fara epi nu

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput