Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
miria_cristina spune:
IRINA - Intr-o maternitate romaneasca
sunt salile de asteptare, salile de pretravaliu, travaliu, salile de nastere, salile de operatie, saloanele (clasificate in functie de diagnosticul internarii, adica boli cu specific, sarcini cu probleme, nasteri normale, cezariane), salile de neonatologie si incubatoarele.
Pe sectia de Neonatologie mai exist un spatiu destinat alaptarii, acesta este facultativ in functie de capacitate unitatii respective.
Este adevarat ca de cativa ani, unele clinici/spitale s-au modernizat si au adaptat rezervele ca sa poata fi adus si nou-nascutul acolo.
Deci, cam asta e vorbind strict de partile spitalului de care poti beneficia ca internata.![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dayanara spune:
am venit si eu de la controlul cu moasa, l.a ascultat pe bebe, deci ii bate inima - tot ce ma interesa pe mine de fapt :)
babyangel ivan e mic, asa ca eu doar citesc ce scrieti si trag pilde
totusi imi amintesc mai demult cand spuneai ca e un copil sensibil, eu aia am retinut si e foarte important, poate acum doar are si el o perioada rebela
yaia si pe mine ma ajuta sa.l stiu langa mine dar nu am cu cine sa.l las pe ivan, poate pana atunci voi gasi o solutie, daca nu as sta mai linistita sa.l stiu pe ivan in siguranta
despre obiceiurile nasterii si dupa, sotul sta tot timpul, poate sa se uite si in dansa daca il tine, apoi poate ramane cu mama pana la externare, pe timpul travaliului la fel, se implica foarte mult e invatat cum sa ajute mama sa impinga etc
copilul ramane cu mama in permanenta, iar tatal e implicat in ingrijiri, spalat etc
nu e cu program de vizite, vine si pleaca cand are chef singura deosebire e ca intre orele 23 si 7 dimineata intra pe poarta de urgente
dupa cum stiti am si eu o pasarica :) sus ma refer, la cap
carucioarele, sunt curiosa ce parere aveti despre asta, concord neo
http://www.concord.de/es/#/productos/moving
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
andira spune:
Dayanara - imi place carutul foarte mult, e cam genul pe care mi l-as dori si eu, si care mi s-ar potrivi (sport, si mai ales pare usor de manevrat) - poate doar alte culori, as prefera un verde vesel, un portocaliu ceva (am fetita, na
)
Banuiesc ca se poate culca la orizontala, nu? N-am reusit sa-mi dau seama din poze cate pozitii are.
dayanara spune:
andira da cred ca se poate oricum are si landou si scoica
eu oricum am preferat sa.l tin mereu inclinat, dar adevarul e ca ivan nici n.a dormit cine stie ce in carucior, dar bebe 2 sigur va dormi, nu stiu de ce asa am eu impresia :))
culori sunt de toate , chiar e unu pe verde cam asa:
http://www.concord.de/es/#/productos/moving/buggys/neo/coleccion/vista-general
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Ei, dar aveti spor la scris de nu se poate. Am citit, am tot vrut sa rasound la una-alta dar am uitat aproape tot.
Si aici tatal poate sta cu mama in spital si orele de vizita sunt 24 de ore. Adica asa e la spitalele internationale, nu sunt sigura cum e la cele Chinezesti, dar cred ca la fel. Cat despre statul copilului cu mama, mie mi se pare esential sa stea din prima clipa, pentru ca atunci are copilul cea mai mare dorinta de supt si asa este ajutat alaptatul. Ca sa nu mai vorbesc despre nevoia copilului de a fi langa mama, dupa trauma pe care a suferit-o fiind scos de la locusorul lui cald. Eu am doua cezariene si pot sa spun ca, mai ales daca e tatal acolo, nu e mare branza sa ai copilul langa tine imediat. El nu face altceva decat sa suga si sa doarma in primele zile. Cand plange, il pui la san si tace. Cand trebuie schimbat, se ocupa tatal sau chemi o asistenta. Cred ca si in Romania poti sa chemi pe cineva, ii bagi un ban in buzunar si nu se supara.
Miria, Delia -- John face pian de la 4 ani, este mai mult o joaca, invata ritm, invata care sunt notele pe portativ si pe claviatura, canta cantecele simple. Ora dureaza 30-40 de minute, cartile de teorie sunt cu jocuri, este foarte dragut. Depinde de profesor, sunt convinsa.
Va pup si ma duc sa culc copiii, ca maine au excursie si tre sa fie odihniti.
20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
andira spune:
Aaaa, cel pe caramiziu si portocaliu e frumos foc!
Mi-as lua si eu. Nu-mi trebuie landou, iar scoica am, se vand si separat?
Cam cat costa, poti sa-mi spui? Ca idee, pt ca nu cred sa-i gasesc aici. Chiar asta e firma, Concord? Ca n-am auzit de ei.
Sa dau o cautare pe net...
Merci pt inspiratie! 
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Aaaa, cel pe caramiziu si portocaliu e frumos foc! Mi-as lua si eu. Nu-mi trebuie landou, iar scoica am, se vand si separat? Cam cat costa, poti sa-mi spui? Ca idee, pt ca nu cred sa-i gasesc aici. Chiar asta e forma, Concord? Ca n-am auzit de ei. Sa dau o cautare pe net... Merci pt inspiratie! ![]() |
eu merci, ca a o mare pasiune pt carucioare:) si ma intereseaza idei pareri etc
se numeste concord neo, ca firma asta concord mai are un model fusion, dar ala nu.mi place, se vinde si separat
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
andira spune:
L-am gasit la vecini, adica la unguri
: echivalentul ar fi cam 1350 lei.
Pt mine e cam mult, am zis ca nu dau mai mult de 5-600 lei, dar e tare frumusel.
Ma mai gandesc ![]()
miria_cristina spune:
Am vrut sa arat niste carucioare, macar ca idee, avand preturile, modelele, culorile diferite, dar imi zice ca fac reclama si nu ma lasa sa pun link-ul.![]()

Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-2733-carucior-sport-moving-light.aspx Uite si aici niste carucioare, macar ca idee, difera preturile, modelele, culorile. |
Scrie cu spatii intre litere, ca sa nu apara ca reclama, chiar as vrea sa le vad
.E de ajuns sa pui spatiu la primele litere, si nu-l mai ia ca link.