Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cori felicitari pt rezultatele bune si pt bebe jucaus - primele miscari :)

ioanact, fetita e dulce foc, se joaca mult cu tricicleta? lui ivan nu.i mai place, i.as cumpara o masinuta, dar asta in momentul cand va veni bebe nou acasa

miria nu vad linkul a parut ca reclama ilegala, nah

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Un nou capitol aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Si eu ma tot uit dupa carucioare de ceva vreme.Am gasit azi unele dragute si la pret convenabil pe www.suzeta.ro.Nici eu nu vreau sa dau prea mult pe el ca nu prea am de unde ,dar vreau sa aiba si landou, asa ca cine s-a uitat de carucioare sa posteze adrese va rog, desi parca as cumpara din magazin unde sa-l vad eu singur cum arata, dar cine stie poate gasesc pe net unul super misto si convenabil

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Citat:
[

Anca, Lucas e cam de varsta lui Mihai. Care e problema. Surioara care vine, scoala? Ca si noi avem probleme, mai ales cu scoala si cu faptul ca incepem sa ne schimbam atitudinea, crestem, ne apropiem de adolescenta. Incepe sa iasa personalitatea la suprafata. Mi-e greu cu asta, foarte greu, pentru ca mi-e frica sa nu gasesc exact limita intre a-i lasa libertatea necesara formarii unui caracter puternic si lasatul "de capul lui". Pentru asta imi pun mii de intrebari, probleme, mai ales ca sotul e cam afara din problema asta.
Dar trebuie sa ne tinem tari si sa ne amintim ca sunt tot bebelushii nostrii dragi

Carmen sa ne ierte fetele ca suntem putin offtopic...da, Lucas are 9 ani si exact cum ziceai, incepe personalitatea sa iasa la iveala...ce ma deranjeaza acuma e ca e putin delasator si foarte uituc...nu tine minte excat ce ii convine! Am pus reguli dar nu prea le respecta, si asa mai departe ;dar la scoala suntem foarte bine..multumesc lui DD pentru asta

Anca
20+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Da, stiu ca suntem off topic, dar tot iti voi spune ca regulile sunt facute ca sa fie incalcate uneori , ca fiecare copil are ritmul si caracterul lui si ca este imposibil si nu e bine deloc sa crestem copiii dupa regulile altora.
Aceste reguli trebuie sa fie un punc de plecare si cam atat.
Uituc si delasator este si Mihai, si eu ma supar, il cert, dar nu e un capat de lume asta. E perioada. Si mi-am dat seama ca nu face nimic cu rea intentie, sau mai stiu eu ce. Si stii ceva, altii sunt mult mai rai. Am vazut eu multe cazuri.
M-am lungit, scuze fetelor care nu au nici o treaba cu subiectul, sariti mesajul si promit sa nu mai revin

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput