Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
cori felicitari pt rezultatele bune si pt bebe jucaus - primele miscari :)
ioanact, fetita e dulce foc, se joaca mult cu tricicleta? lui ivan nu.i mai place, i.as cumpara o masinuta, dar asta in momentul cand va veni bebe nou acasa
miria nu vad linkul a parut ca reclama ilegala, nah
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Delia13 spune:
Si eu ma tot uit dupa carucioare de ceva vreme.Am gasit azi unele dragute si la pret convenabil pe www.suzeta.ro.Nici eu nu vreau sa dau prea mult pe el ca nu prea am de unde ,dar vreau sa aiba si landou, asa ca cine s-a uitat de carucioare sa posteze adrese va rog
, desi parca as cumpara din magazin unde sa-l vad eu singur cum arata, dar cine stie poate gasesc pe net unul super misto si convenabil![]()

Delia13 19+
David Andrei
kossir spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babyangel
Carmen sa ne ierte fetele ca suntem putin offtopic ![]() Anca 20+ cu Tereza sau Codrinsi mami de Lucas |
Da, stiu ca suntem off topic, dar tot iti voi spune ca regulile sunt facute ca sa fie incalcate uneori
Aceste reguli trebuie sa fie un punc de plecare si cam atat.
Uituc si delasator este si Mihai, si eu ma supar, il cert, dar nu e un capat de lume asta. E perioada. Si mi-am dat seama ca nu face nimic cu rea intentie, sau mai stiu eu ce. Si stii ceva, altii sunt mult mai rai. Am vazut eu multe cazuri.
M-am lungit, scuze fetelor care nu au nici o treaba cu subiectul, sariti mesajul si promit sa nu mai revin
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar

Tereza sau
Lucas