**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

am revenit.l_am adormit pe strunfulet,era cam mofturos mititelul,imi este asa de mila de el cand il vad cum isi indeasa manutele la gingii.raportez si eu bebe care vrea sa se ridice si care vrea sa stea in fundulet.gangurim cu toate literele din abecedar si radem in hohote cand mami danseaza.ne place tare sa stam pe burtica si tinem capusorul sus,sus de tot.la baita ne place si mai mult creca inotator ne facem
POGOS la multi ani lui TUDOR
RALU ce baietel perspicace ai.abia astept sa_l aud si eu pe DENIS cand spune mama.
cand sotul e plecat la munca si ne suna eu dau pe vivavoce si sotul vb cu DENIS iar el se uita numai la telefon si gangureste asa alintat,imi este asa de dragmaine poate reusesc sa pun pozici noi
noapte buna fetele

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Buna seara!Gata si noi baita, am bagat-o la somn ca era maraita. Azi am iesit si noi in parc si am stat 2 ore. A dormit aproape tot timpul.De dimineata am fost la pediatra. A zis ca este foarte bine. Avem 5.700, 60 de cm si ca fontanela e cam mare sa ii dau 3 picaturi de Vigantol si calgiu gluconic 4 ml in ceai.Ce m-a mirat foarte tare e ca pediatra a zis ca pot sa ii dau deja suculet de morcov, mar portocale sa incep treptat. Mie chiar mi se pare cam devreme.Eu zic sa mai astept cel putin pana la 4 luni.
In rest si noi incercam sa ne ridicam direct in picioare, sa ne intoarcem intr-o parte, iar pumnii sunt numai in gura. I-a luat sotul suzeta "urata"si vreau sa zic ca mai mult de 5 secunde nu o tine. Incearca sa isi indese pumnii pe langa suzi
Nici eu nu am primit nimic acasa referitor la indemnizatia de 85%. Azi am fost sa iau banii pe trusou si iar nu i-am luat.Se dau pentru dispozitiile trimise pana la 09.08.2009, iar eu am primit-o pe 01.09.Deci luna viitoare...Alocatia mi-a intrat pe card pe doua luni, insa indemnizatia.... cine stie cand o iau...
Meleea- da seamana sora mea cu mine. Toata lumea ne intreaba daca suntem gemeneEa este mai mare decat mine cu 3 ani.
Moniland- bine ai venit din vacanta!Tare frumos e in turcia. Parca acolo ai fost nu?Si noi am fost anul trecut chiar cu o luna inainte sa raman
Badurox- La multi ani tie si printesei, sa fiti sanatoase!
Pooh- sanatate va doresc, bine ca nu i-a dat antibiotice.
Ayda_m- si Sara are niste brobonele care se simt numai la pipait dar pe obraji. Nu prea le-am dat atentie am zis ca trec de la sine, dar vad ca dureaza de ceva timp. Am uitat sa intreb pediatra. Mereu fac asa, uit!!!
Rallu, Blanca- puiutii vorbareti.
Lu-ana- drum bun si un bebe strumf cuminte!
Giova- imi pare rau pentru banii pierduti!Si eu gandesc la fel ... mai bine de banii aia luam nu stiu ce pentru bebe...Alta data o sa stii.Am o oftica pe astia de la banca....avem un credit ipotecar in CHF si au un curs Profita ca nu se gasesc pe piata franci...si ma ard la buzunar
Poooop mamicile si zmeuricile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

http://picasaweb.google.nl/home
Buna seara, am terminat de facut bagajul, mamaie pleaca maine iar eu incep sa fiu mamica full time.
Badurox la multe lunite sanatoase si fericite! sa cresteti mari! Da ,sunt cam de o seama zmeuricile, la o saptamana.
Sara amira,e frumoasa, si seamana cu zmeurica mea asa de bine, i-am aratat o poza mamei mele fara sa-i spun si m-a intrebat unde e facuta poza si cine e doamna care o tine in brate. A crezut ca-i maria-catalina. Va frumoaselor.
Am ceva emotii maine suntem singure toata ziua, sotul merge in germania sa o duca pe mama la aeroport si eu nu am mai stat cu ea de la 2 saptamani.
Sper sa ne descurcam. Zmeurica doarme asa de bine... noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

ma chinui sa o adorm...nu vrea si pace..rade si chiuie...am plimbato, am leganato..nu si nu...pe picioare nu o pun..

acum e in patut la ea in camera si "vorbeste" nici gand de ..arunca suzeta si gangureste...

ce sa mai fac??????

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Am aruncato la taica-su pe umar..poate poate...

Intre timp citesc metode de adormit copii pe alte siteuri si..mor de ras in surdina...auzi tu :

"bblisa mea adormea pina de curind doar daca stateam aplecata peste patutzul ei (care are marginile inalte, sa nu cada kupilul cind se ridica) si o mangaiam juma de ora, cu muzica de linistire si lampitza aprinsa, etc, etc, mediu propice sa adoarma kupilul.
Si o tot alintam in timp ce ea se foia si bombanea.
Mi-am facut spatele praf.

Am vrut sa ma bag cu ea in patutz la un moment dat, de disperare sa gasesc o pozitie mai comoda pina adoarme kupilul.

In final, am descoperit o solutie minune: ii sting veioza si muzica.
Orice sursa de zgomot si lumina din jur.
E foarte uimita ca asa, brusc, se face totul negru si nu se mai aude nimic.
Se ridica, se uita in jur, si cind vede ca NU MAI E nimic de vazut, auzit si facut, se trinteste pe saltea cu naduf si adoarme instantaneu"

"Sa va spun si eu cazul nostru. Fetita mea are acum 14 luni, si pana acum o saptamana reteta de somn era: lapticul de seara in patul nostru si apoi suzi si somnic cu mine, ea tinandu-se ferm de urechea mea. Cand mergeam noi la culcare o mutam (cateodata)in patutul ei (tot la noi in camera) iar in timpul noptii cand se trezea o luam iar cu noi.De acum o saptamana-am profitat ca a fost sotul plecat- am inceput programul de educare copil. Adica, ii dau lapticul la mine pe genunchi, nu culcata, dupa care suzi, si o pun la ea in patut si dau drumul la un ursulet cantator care proiecteaza si niste imagini haioase pe tavan. S-a obisnuit foarte repede asa, problema e ca trebuie sa stau lungita pe jos intr-o rana langa patutul ei ca sa ma poata tine de ureche. Nu spun ca mi-am rupt toate oasele pe chestia asta dar... asta e."

rad si pland de somn.....da Doamne sa adoarma si Eva mea...

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Blanca,eu dupa ce ii dau noaptea sa manance o pun in patut, o pup si plec. Merg jos sa mulg ce mai ramane.Nu stau langa ea.Dupa o ora urc la ea in camera si o gasesc adormita. O aud de jos cum da din picioare si vorbeste dar o las, nu o bag in seama.
Sper sa faceti repede

Mergi la inceput

A adormit...yupiiii....noroc cu sotul.

Ma bag si eu in pat ca cine stie la ce ora i se nazareste ca vrea o "gustare".

Nopate buna fetili...

Edit..sa trezit ...............................................................

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Blanca, am murit de ras singura la calculator.
I-am citit si sotului si a zis ca Slava Domnului, fi-su n-are apucaturi de-astea sa ne traga de urechi.

I-am mai citit sotului si depsre metoda Karitanne (sau cum s-o numii) si a tinut el musai s-o puna in practica.
Si uite asa, spre uimirea mea, bebe al nostru s-a culcat singur in seara asta. E drept ca minunea s-a produs la 11 si ceva si nu la 10 si ceva cum vroia mami dar n-am leganat, cantat, crizat, etc ca de obicei.
Sa vedem daca ii iese figura si maine seara.
Acu ma duc sa bag si eu cornul in perna ca maine dimineata la ora 8 imi da strumful trezirea si tin mult la somnul meu de "frumusete".

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna mamici de zmeurasi si zmeurele, am multe pagini de recuperat caci eu vin la voi de la burtici de sept.- oct. Urmand sa nasc prin cezariana ca si prima data credeam ca orice-as face tot in septembrie voi naste dar leutul meu iubit a venit pe ultima suta de metri... a zodiei . Asa incat o sa va rog sa ne primiti in gasca si pe noi: bebe 21.08.2009 Victor Cristian (3000 g, 49 cm, cezariana la 36s, Spital Polizu) si mamica Elena (23.03.1978)astfel incercand sa egalam scorul bebeluselor . Sperand ca ne primiti sa ne mai plangem uneori sau chiar sa ne laudam cu ultimele gangureli va sarut si ma intorc la citit din urma.

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra Victor Cristian si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Fetelor, ati citit?
http://www.click.ro/actualitate/din_tara/copilul-omorat-botez-preot_0_833916729.html
O Doamneeeeeeeeeeee
merg sa-mi pup bebelina si sa o strang in brate

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput