**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Aoleu, oare chiar nu mai exista pediatri normali? Ma gandesc si eu cand ma duc daca ma ia cu diversificarea ii zic pas si ma duc la altul.

Aveti grija ca asa cum incepeti asa o sa fie toata viata bb, si asa se aduna durerile de stomac pe fond de mancat aiurea, stres etc... daca mai incepem si noi cu stangul, bietii copii.

Io nu inteleg d ce dr astia nu se pun la punct, de ex d ce frate nu recomanda probioticele astea in caz de reflux, cu rezultate atat de bune... imediat ranitidina, si nu numai in ro, e epidemie generala sa nu fie la curent cu noutatile.
Chiar citeam un studiu ca mamele se informeaza pe net sii in comunitati virtuale pt. sanatatea bebelusului si alte chestii si se duc la dr doar sa le confirme si sa le reteteze.
Nu ca e mai destept sau mare oul decat gaina, dar nici nu platesc ca sa il informez eu de noile chestii.

uof, m-am ofticat, bineinteles ca fiecare face cum crede ca e mai bine

inutsa, ce frumoasa e Bianca si ce bine sta ridicata!
Am citit stirea, mi se pare lipsita de informatie si dupa ureche scrisa, nu crek e vinovat preotul, dar nu mai stiu cum sa desacralizeze riturile si preotii.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Nu v-a trezit mirosul de Balazs tuseste intr-o veselie,sper sa nu faca cine stie ce complicatii...Insa pana e vesel,febra nu face,papa si doarme bine,incerc sa nu ma stresez foarte tare.....Timea a plecat ieri la socrii,sta pana maine....am profitat de lipsa ei si am facut ordine in dulapiorul ei de haine....o gramada de hainute ramase mici...Doamne,cat de repede ne cresc copiii....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Motana,ai dreptate,asa sunt majoritatea doctorilor....culmea e ca unii se si enerveaza cand parintele e informat si indrazneste sa-l contrazica sau sa-i puna niste intrebari Giova,vazut pozele,in sfarsit.....ce dulce e Edi........ma distreaza la maxim cand vad fratiorul/surioara calare pe bebe mic,care nici mac nu scoate,ci e topit....Edi sta mult in brate?Nu te doare spatele?De gogosi nu mai zic nimicInutsa,ti-am mai zis,ai a frumusete de bombonica,m-au topit pozele eiGreiere,bine ai venit printre noi,sa-ti traiasca Greierasul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Motana te referi cumva la ce mi-a zis pediatra mie? Daca da...nu mi-a impus nimic de diversificare, doar mi-a vorbit..nu mi-a zis sa ii dau de acuma (decat zeama de orez pentru saunul apos).
Pe la 4 luni jumatate zice ea..sa incepem cu suculetul doar si eventual mar+cereale daca e cazul..nu asta e diversificarea propriuzisa..cica cea de la 6 luni cand trebuie sa bagam legume, ousor, carnita.

Ideea ei (si nu mi se pare absurda) este sa incepem putin mai devreme cu suculetul ca sa se obisnuiasca organismul pentru celelalte..sa nu le bagam toate odata intr-o luna si din acest motiv sa inceapa durerile de burta si fitzele la mancare...

Acum fiecare face cum vrea

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata....
nu mai pottttt....vreau "concediuuuuu".....moama ce poate sa imi faca Darius....la 2 noaptea el are chef de joaca...chiar daca nu e ora de masa, la 2, 2 si ceva face ochii mari, incepe sa maraie...il duc sa il schimb....ca de...o fi ud bietul...si a prins o pasiune pt masuta de schimbat din baie...deodata incepe sa rada, sa dea din picioare, sa gangureasca...mi-e drag de nu mai pot, chiar de e 2, dar ma lasa puterile....., asta de 2 zile...ca sa nu mai zic ca papa din 3 in 3 ore sau sa mai povestesc de crizele de seara.... sa mai rezist...3 sapt mai am pana ajung in tara, la mama....nu vreau decat o noapte de somn
giova....cum dumnezeu reusesti sa faci fatza la tot si sa mai si raspunzi la toata lumea....
haideti a va zic ceva tragico-comic....fusei ieri la ambasada sa iau titlul de caltorie pt asta mic, ca sa pot veni in tara....in lipsa pasaportului se da asa ceva...un pasaport la ambasada dureaz 4 luni asa ca am luat titlu de calatorie iar pasaportul il fac in rom.....bunnnnnn.....1. ca era full la intrare si nu se deschisese ; 2. sa vedeti e "om" lucreaza acolo (nu generalizez pt ca sunt si oameni demni de acel post)...mai intai am sa va zic ca acum o luna cand sotul a fost sa ii ridice cert de nastere a intrebat o ....si ma scuzati, de obicei nu judec omul dar asta chiar e asa cum voi zice...o vaca grasa si proasta, cu greatza pe ea cat casa...doamna...ce acte trebe si cat e valabil un titlu de calatorie...ea, insira actele si ii zice ca o luna e valabil, darrrrr sa fiu si eu cu bebe la scoaterea acelui act....bun, zis si facut....deci am ajuns la ambasadaaaaaaaaaaa....surprizaaaaaaaaa....la intrare te scaneaza...ceea ce pana acu nu s-a mai intamplat...trecem peste asta, ne-am amuzat copios..ajungem la ghiseu...alta surprizaaaaaaaa...aceasi vaca grasa si gretzoasa....depunem actele, eu eram undeva la vreo 5 m in spate, intre oameni, pe scaun....i-am zis sotului sa ma strige cand ajunge la ghiseu...ajunge el la ghiseu, a uitat sa a strige...ok...depune actele, ii zice ce vrea, aia ia actele, se uita si nici macar nu a intrebat..da mama si bebe???? deci ne-a scos aiurea la plimbare in ambasada...sii inspiat al meu o intreaba iar... cat e valabil...ea, cu nonsalanta....5 zile...al meu...poi cum doamna, acum o luna am intrebat si mi-ati zis altceva....ea, cu aceeasi nonsalanta...o luna nu?????nu-i venea sa creada sotului....se uita ca la tampiti la ea....si ea....poi cat vreti sa fie valabil????? el...poi copilul iese pe 14 noi din tara...bun il facem pana pe 15.11, deci nici macar luna....deci astia n-au nici o regula, nik...ca sa nu mai zic ca un kkt de hartie....55 euroooooo....toate taxe a ambasada s-au ieftinit, asta s-a scumpit....niste cretini....si acum cireasa de pe tort....stiti cum suna o cerere pt un titlu de calatorie????? suna asa....subsemnatul.....si acolo trebe sa scrii numele bebelui...am lesinat instant....ca la noi la nimenea.....deci subsemnatul Darius Mihail, care habar nu am sa vb, fac cerere scrisa...asta se numeste pe limba romana fals in acte....oricum, sotul i-a promis "doamnei" o plangere pe siteul ministerului...asteptand acolo scoaterea acelui titlu am auzit atitudinea ei si fatza de alti oameni....eu inteleg ca e greu sa lucrezi cu oamenii...eu inteleg sa sunt oameni si oameni cu care ai deaface......dar daca nu esti capabil, schimba frate job....ma rog, deci asta a fost aventura la ambasada romaniei din Bruxelles
si acu apropos de pediatri....miercuri, vizita de lunara la pediatru....ma apuca iar rasul, ce de enervat am renuntat sa ma mai enervez....ajungem in cabinet....il ia pediatra, il masoara, cantareste....palpeazaaa pt prima dataaa si ii zic de ochisor care curge...ea..a, conjunctivita..ser fiziologic......de o luna pun si nik ii zic, mai punet, imi rasp...renut la sub pt ca in rom voi merge la cineva si vm vedea ce e de facut....si vede atzuca rosie de la mana...vaiiiiii, sa nu il strangaaaa (de parca eu nu stau 24 din 24 cu el si nu vad)....deci mai imp e sa nu il stranga atuca la mana decat sanatatea ochisorului
va pup...ma duc sa vad de apuc 30 min de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca, rad in fata calculatorului cu copilul in brate. Copilul se uita uimit ce e cu zguduiala asta de nu mai prinde tzitzi.
Sper ca ai reusit sa dormi bine!

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua si de la noi!

Mutla sanatate bolnaviorilor! Of, sezonul asta... Si e abia la inceput.

Noi am stat acasa toata saptamana. Copiii mari inc amai tusesc si mucesc si vad ca a reinceput si Vladimir sa aiba noaptea nasul infundat. Sper sa ramana doar atat.

Miercurea viitoare ne-am programat la vaccinul de 4 luni, iar joi vrem sa plecam iar pentru un week-end. Sper sa putem si sa fie bb bine dupa vaccin.

Am vazut si eu poze multe, dar spre rusinea mea inca nu asociez toate nick-urile cu pozele, oricum imi pastrez impresia ca zmeurelele sunt cele mai tari .

In seara asta lasam copiii cu buni si mergem sa ne face de cap , ca sarbatorim 10 ani de casatorie. He-he, anul trecut ne propusesem sa mergem in Caraibe sau in alt loc exotic. Dar nu stiam ca il am deja pe Vladimir in burtica si nici criza nu era asa acuta. Acum ne multumim cu o iesire in oras . Sper sa reusim macar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Blanca, rad in fata calculatorului cu copilul in brate. Copilul se uita uimit ce e cu zguduiala asta de nu mai prinde tzitzi.
Sper ca ai reusit sa dormi bine!

Mami lui Filip, 1 august 2009

Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

si eu radeam aseara pe infundate...da, pana la urma a adormit, a vrut papa pe la 5 si ceva si a adormit apoi pana la 10..acum e in patut "chiraie" singura si se freaca la ochi ..clar ii e somn iar dar o las singurica sa adoarma..sper sa pot..

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna!

cornelia La multi ani fericiti impreuna! sa va iubiti si sa va bucurati unii de altii!

despre diversificare...eu la Ana am inceput diversificarea la 6 luni (la recomandarea pediatrei si asta m-a facut sa am si mai mare incredere in ea; asa intentionam sa incep la 6 luni). adica am inceput la 6 luni cu sucul de morcovi, apoi mar si restul. nu a avut deloc probleme digestive.
asa ca si la Tudor voi proceda la fel.

noi plecam afara. va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Cornelia,la multi ani impreuna!!!!!Si eu intentionez sa incep diversificarea dupa 6 luni....treptat,usurel,nu o sa ma grabesc.....sper sa ma tina lapticul pana atunci.....Deja mi-e groaza de gatit,aburit,blendaruit,stors,etce mult mai usor sa-i bag tzitzi in guritaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput