**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bun si cu-cu, Blanca...important e ca au zis ceva, chiar si numai din intamplare.
Eu is tare fericita chiar daca n-am apucat sa aud minunea.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vad ca robert a lui Rallu e perspicace rau. bravo pitic! te cred ca erau emotionati ai tai.....
Uite si Alex al meleei incearca sa se ridice.
Nasol ce zici tu cu sucurile, imi vine rau cand aud.

Edi atinge jucariile, azi chiar l-a prins pe tat-su de nas, aseara pe mine de gat si ma tinea ne-ne...ce fain a fost.
El nu incearca sa se intoarca, dar incearca sa se ridice. sta in bouncer si musai sa-l leg, ca atat isi misca umerii si capul, de se desprinde de spatar...cred ca vrea direct in picioare.
Si noi vorbim la greu, toate sunetele posibile, si cantam si chiuim...doamne ce mortal e cand scoate un chiuit.

Moniland super ca ai prins culoare. pai pe criza asta tu arzi camasi? nu am primit nici eu banii, nimic...si ii astept...mama-mama.
inutsa mersi de pont. trebuie sa fac si eu reteta asta, poate sapt. viitoare.
foarte bine isi tine capusorul, e tare dulce.
Badurox nu a facut o forma mai grava, ci nu a fost otita bacteriana, ci virala. asta nu trece cu antibiotic, degeaba a luat.Dar uite ca suntem ok cu tratamentul homeopat.
tort?yammy.
pooh slava domnului ca nu e asa grav.
Luisa nu am primit nimic acasa, dosarul l-am depus in 15 aug.
Blanca Edi face asa la san doar ziua. dim. cand e somnoros trage la greu, fara scheme.
cu-cu?bun si asta.
Ayda ma bucur sa aud ca zmeurica ta e ok si nu s-a procopsit cu vreun virusel. doamne ajuta tot asa sa o tineti.
Flosideea edi e ok, pana maine mai continuam cu belladona, dim. si seara. sper ca e ok, nu mai tipa.
Marco a fost ok, l-am dus, dar mi-a facut circ, ca nu vrea. of...asa e dupa ce sta acasa.

gata, ma cere bebe.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

moniland bine ai revenit!

rallu, ce minunat! al meu pitic cand are o jale mare ca nu-l iau la san incepe sa planga cu "mmmaaaaa". ma amuza f tare, ca nu face tot timpul asa, doar cand vrea la san si eu il aman. parca ma striga

meleea ai baiat mare deja. Tudor inca nu da sa se intoarca, doar sa se ridice in fun si eventual in picioare. cum zicea si giova trebuie legat bine in leagan ca risc sa-l adun de pe jos.

inutza cred ca e dementiala prajitura. trebuie sa o incerc si eu.

ce bine ca e cald afara. noi avem program de 2 ori pe zi de iesit in parc. e asa bine la soare

va pup

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

badurox la multi ani tie si printesei tale!

si Tudor a facut astazi 3 luniteeeee. ce repede mai trece timpul...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am intrat in casa, in sfarsit..am iesit pe la ora 2 si abia acum la 5:25 am intrat in casa..Eva inca doarme..mi-a dormit vreo 3 ore si afara....daca stateam in casa cred ca era un chiunat continuu si vreo 15 minute de somn.
Am cautat soarele, cand pe o bancuta, cand pe o bordura...dar a fost asa bineeeeeee....mi se facuse mie foame/sete dar important e ca am stat atat afara...dupa zilele acelea cu ploi incontinuu....

Giova si a mea tot numai ziua face...noaptea (daca e cazul) si dimineata trage cu pofta mare de tot.

Apropo...aseara iar am avut cantec la adormite, pana nu am luato la mine in pat si dat inca o portie de papa pe la 11 si ceva nu a adormit..apoi a vrut papa la 3 juma', apoi la 7 fara iarasi, pe la 10 din nou....ufff...nu stiu ce a apucato. Acu' daca doarme nu a mai mancat de pe la 1 jumatate cam asa.....sigur se trezesc cu o foameeeee...

Pogos, la multe lunitze..sa fie sanatos Tudor

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Oare pe vremea asta e bine de scos bebe-ul?Cam bate vantul....
Si EVA mea sta pe burica cu capul tzontzoroi din prima si vrea sa se ridice din bouncer ca la tine GIOVA de zic ca acus sare din el...
tre` sa incep sa fiu atenta ca.....
fetelor de cate ori mananc de fata cu ea....se uita la mine si clempane ca o barza si ii dau degettuk pe la guritza si ea face hap de deget...
inca e reflexul de suctiune nu?ca doar nu inceope sa-i fie pofta,nu?

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

felicitari pt primul dintisor
si DENIS de o saptamana se trezeste noapte din ora in ora si plangfe si isi baga manutele in guri
fug sa trezit bebe si e tare marait

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Felicitari pt primul dintisor Luizei mele i-a dat primul dintisor la 4 luni si mi s-a parut chiar prea devreme atunci ... si deja la 4-5 ani au inceput sa i se schimbe ... acum la 7 ani tragem maselutele .
De abia mai apuc sa va citesc printre picaturi cand mai am o clipa de ragaz cu atatea pregatiri .
DaGiova o sa ma imbrac mireasa chiar daca la unii nu le prea convine . Daca noi acum ne am hotarat ... asta e ... avem deja 10 ani de cand suntem impreuna .
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Salutare!
Am intrat sa va spun ca noi ne pregatim de plecare. Mergem o saptamana la buncii la Turda pana sotul meu termina de renovat baia. O sa fie cel mai lung drum de pana acum a lui Bogdan. Am emotii, mai ales ca mergem cu fratele meu si lui nu prea ii place sa opreasca dar acum cu noi nu o sa aiba ce face.

Baduroxla multi ani si pt tine si pentru zmeurica ta!

Merg sa mai fac din bagaje, revin .....

Mami de bebe strumf Bogdan (29.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!

Va scriu cu Bia in brate, a adormit conectata la "borna"
Am fost azi in oras un pic. Tati ne-a facut poze, asa ca le-am adaugat la semnatura.

Sa va arat cum sta fii-mea cand e in fundul gol: asa. Ce ma amuza cand o vad asa . Uneori ridica si fundul in sus .

Daca stau prost la capitolul poezii si cantecele, am mers in librarie pt o carte cu poezii, ca sa citim cu Bia [nu ca ar intelege mare lucru , da'ma rog, sa am eu ce vorbi cu ea]. Mult timp nu am stat ca a inceput "sirena", am iesit val-vartej de acolo cu prima carte picata sub mana. Dar pan's-ajungem la masina sa-i dau papa, Bia tot plangea. Asa ca i-am dat suzeta "urata" de la Chicco si mare mi-a fost mirarea cand... a adormit cu ea . E prima data cand accepta suzeta asa mult . In felul asta m-a scapat de privirile oamenilor de pe strada la auzul "sirenei" . blanca dac-ai fi aici te-as pupa de recunostinta ca ai recomandat-o, e eficienta la noi, eu care ma plangeam ca e jale la capitolul suzeta si ma tipa cand mi-e lumea mai draga [gen cumparaturi, plimbari]

blanca deci si voi ati luat putin in greutate luna asta, uff. Merci pt aprecieri la adresa Biei

ayda ti-am admirat pozele . Iti recomand 'urata'

flosideea

giova . Eu duminica iar fac prajitura aia, ca ma omoara senzatia cand mi se topeste in gura

pogos e buuuunaaaaaaa prajitura

eumada ce tare e, pofte, hai? Si Bia face asa cand mananc eu . E reflexul sigur

badurox

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput