Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (224)
Raspunsuri - Pagina 6
diana_n spune:
Kristinutza tu si Radu va meritati unul pe altul
Mie mi-au spus ambii parinti ca ma iubesc, mereu, dar ai dreptate, astia pe aici zic la 2 cuvinte I love you si asa fac si eu. De fapt l-am inlocuit pe "pa" cu te iubesc sau I love you, ce-mi vine la gura.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Kristinutza, ce frumos ca Radu face pian! Si e si talentat! Invata pe pian normal, din ala mare?
irina, ati fost la Ranca?
Mie mi-e frica de gripa porcina. Voi ati luat o decizie privind vaccinarea? Nu ca avem si cu ce...
b_irina_c spune:
La multi ani Nuka !
Tonnia inca nu, ne-a fost lene . Si avand in vedere ca de cate ori am fost era zapada foarte multa am decis sa mai asteptam o saptamana. In plus se pare ca va ninge zilele astea si poate ne decidem pentru WE ce vine.
Subscriu si eu la obiceiurile cu "te iubesc".
Vladut imi declara zilnic, seara la culcare, ca ma iubeste. Dar nu-mi mai spune ca pe vremuri "soarele meu" sau altceva de genul asta.
Intr-o seara imi spune ca de obicei "te iubesc, mami" si apoi scurt "hai sa ne iubim in cifre!" . Adica sa ne spunem unul altuia cat de mult ne iubim. Discutia a continuat ceva de genul:
Eu: te iubesc!
Vlad: eu de 10 ori mai mult!
Eu: de 20 ori...
V: de 30 de ori...
....
Eu: de 100 ori mai mult!
V: de 200...
...
de 1000 ori mai mult... de 2000 de ori... de 10 000... 20 000 ... 100 000... 200 000... ... ...
cand am ajuns la 100 de milioane am abandonat ca ne durea gura .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
La multi ani, Nuka!!!! Sofia, felicitari pentru fetita ta cea frumoasa!
Irina, deci in cifre va iubiti! Ti-am zis eu ca are veleitati de matematician.
miflore spune:
Buna dimineatza!
La multi ani Nuka!!! Petrecere frumoasa si cadouri multe!!!
Tonnia, mie-mi curge nasul de vreo 3 saptamani dar n-am tempe. Pot sa stau linistita sau nu prea?
Nasoala treaba cu vaccinul, am inteles ca se baga obligativitate de la 1 ianuarie in gradinite si scoli. Nu stiu ce se va intampla si de unde sa ne informam corect. E facut prea in graba vaccinul asta, testat insuficient, hmmm. Voi ce parere aveti?
Kristinutza, f. frumos cu pianul! Ana mea nu prea are rabdare, am fost 2 luni la muzica si am abandonat, era prea serioasa treaba pentru ea. Eu pot s-o invat daca vrea, noi avem pian in casa. Mi-ar place sa invete.
Va pup pe toate!
Tonnia spune:
Miflore, daca de 3 saptamani iti curge nasul si atat, nu-i porcina.
Se spune ca febra e obligatorie dar cei din Mexic spun ca au avut multe cazuri fara febra. Hmmm!
Nici eu nu stiu ce sa decid dar cum suntem in lumea a 3-a nici n-am de ce sa decid ca nu exista vaccin la noi. Doar asa...sa nu zic ca n-am si eu o parere.
Cert este ca noi suntem in alta faza, ne e frica de vaccin, dar am prieteni in USA care se tem ca raman nevaccinati si zilnic dau telefoane sa verifice daca e vaccin in spital.
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom, ma bucur sa vad ca e mai animat pe aici azi!
"La multi ani!" pentru Irina, aniversata zilei!
Sofia, sa iti traiasca fetita si petrecere frumoasa!
Kristinutza super ca Radu face pian, ai un baietel tare deosebit!
Si aici gripa porcina se face tot mai mult simtita, din fericire noi suntem cu totii sanatosi si speram asa sa raminem!
Si eu am parinti care ne-au spus si mie si fratelui de multe, multe ori sa ne iubesc iar eu la rindul meu folosesc mult I love you pt Alberto in loc de la revedere si nu numai desigur, aici multi parinti, de ex. la scoala, isi iau ramas bun de la copii cu "love you".
Un inceput bun de saptamina tuturor si salutari de la noi.
Dana Lucia si scolarul Alberto
miflore spune:
LA MULTI ANI IRINA!!!
Sa fii sanatoasa si iubita!
Ziceti ca n-ar trebui sa-mi fac griji cu porcina..., am citit pe undeva ca in 2-3 zile starea se inrautateste deci daca o tarai asa de 3 saptamani inseamna ca pur si simplu sunt racita nitel. Ma incurajez si eu.
Tocmai am primit un alt mail de la gradi cu atentionare speciala, sa nu ducem copiii raciti etc etc.