Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom, haideti pe prima pagina!

Va invit la o

Irina, confuzia cred ca eu am creat-o ieri nescriind numele de alint, Nuka al fetitei Sofiei ci Irina.

Va dorim o zi buna si va salutam,

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Nuka!

Noi ne-am intors aseara de la Voineasa, fetele se simt acolo ca acasa (pacat ca nu e casa noastra de vacanta, si trebuie sa platim cazarea de fiecare data). Azi "s-au ascuns" sa nu mearga la gradi, si le-am lasat acasa, daca tot nu merg la serviciu. Nu exista dimineata sa nu spuna ca vor sa stea acasa; motivul principal e ca le e dor de mine la gradi. Iar cand ajung la gradi, le sclipesc ochii si fug repede in clasele lor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ha ha Ioana, ce mici santajiste...si urechiusele mele au auzit astfel de cuvinte induiosatoare, dar am rezolvat punandu-i o poza cu noi toti in sacul de gradi....ca doar si eu la birou am la fel, si imi mai trece dorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Si noi ne-am intors ieri de la munte, am fost la Sirnea.Alexia a fost tare incantata, s-a jucat in zapada, a facut si 3 omuleti de zapada si evident a plans cand ne-am intors.
Au inceput copiii sa viseze la cadourile de la Mos Craciun?
Anul acesta ce se mai poarta?
Alexia mi-a zis ca i-a spus spiridusul in somn ca o sa primeasca 10 cadouri.Ea vrea sa vada tot sacul mosului in casa ei.Cand am intrebat-o de ce vrea 10 cadouri ce credeti ca mi-a raspus:"Pai daca sunt desteapta!"

Subscriu si eu la faza cu "Te iubesc!" si ni-l spunem de cat de multe ori putem pe zi.Si eu si Octav i- am simtit lipsa in copilarie ca deh, tot din generatia asta suntem.A si mai e faza cu laudatul,"pe vremea noastra" se purta chestia cu:"nu trebuie sa lauzi copilul ca i se urca la cap" si asa de mult mi-as fi dorit sa fiu laudata cand faceam ceva bine.Dovada sta stima mea de sine care e la cote de avarie.Incerc sa nu repet si eu gresala asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, zici ca poza in sacul de gradi a oprit vorbele dulci de genul "nu vreau la gradi" dimineata?
Casiana, ce frumos! Si Miruna a facut un om de zapada in weekend, era foarte entuziasmata.

Copiii mei nu vor nimic de la Mos Craciun, imi zic ca nu asteapta atat, sa le iau eu mai repede. Ma gandesc sa le cumpar niste halate & truse de doctor - Smaranda urla de cum vede un doctor, si poate asa isi schimba parerea. Daca aveti link catre o trusa medicala "buna", va rog dati-mi si mie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Legat de cadouri de Mos Craciun, V. vrea bani si Anca card de credit.

Pe Anca o rezolv cu un card de carton, dar la V. e mai greu

Ramasesem datoare cu un raspuns la Tonnia, referitor la noua scoala a lui Victor.
E ok, ce imi place aici ca nu sunt diferente majore intre scoli (cel putin primare) si gradinite.
Are aceleasi manuale, teme mai multe (deh, a mai crescut un an) si se pune tot asa accent sa accepti diferentele celuilalt, pe maniere.
Diferenta este ca la scoala actuala se face mult mai muzica. Asa ca V. canta la fluier.

Si noi ne spunem "Te iubesc des".
Inainte de o criza, incep cu "Anca, te iubeste mama" si cu " Je t'aime, Anca" si parca urletele mai scad din intensitate.

Casiana, asta cu increderea la cote de avarie o am si eu.
Am auzit atat de des:"nu mai sa intri tu la examenul ala, sa fii si ultima".
Si zau, ca nu eram batuta in cap.

Pe cand A. cu V. cred ca pot face orice.si chiar daca gresesc, nu e grav. Ca se putea si mai rau.

A, si eu ador sa raspund afirmativ la intrebarea pusa in fiecare dimineata de Anca:"Azi ramanem acasa?"
Dar de cele mai multe ori (5 din 7) raspunsul e "Nu".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna dimineata

Baietii mei nu prea fac figuri dimineata cu mersul la gradinita dar nici prea entuziasmati nu sunt, se bucura cand anunt un chiul.
Si noi ne spunem "te iubesc", nu chiar in loc de la revedere, dar de multe ori. Dinu cam face misto. Zice: te iubesc atat de mult incat....(pauza) stai un pic ca am niste treaba/ ce desen o fi pe Minimax/si alte variante care nu au legatura. Si se amuza normal. Uneori ma intreaba dupa pauza aia: despre ce vorbeam?
Sa inca nu face misto.
Nici la mine nu prea declarau parintii cand eram copii, nici nu ma indoiam ca ma iubesc.

Cge, si eu vreau de la Mos Craciun ce vor copiii tai, haha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

hello

Kristinutza, Radu e tare mie mi se pare foarte frumos cand oamenii isi descopera pasiuni; asta pentru ca sufar ca nu am fost indreptata niciodata in aceasta directie, asa ca incerc sa ma indrept acum:) si sa ii indrept si pe ceilalti:)

si noi ne spunem te iubesc destul de des, mai precis eu ca MAria nu prea imi raspunde in cuvinte, ci doar cu pupici; oricum de iubit in cifre nici vorba nici gand :)

am fost la intalnirea de inceput de an cu educatoarea MAriei si mi-a laudat-o foarte tare; sunt foarte mandra si fericita, mai ales ca observatiile ei se potrivesc cu observatiile mele:)

voiam sa va spun ca explicatia cu dublatul inimilor a functionat foarte bine si MAria efectiv s-a linistit si cand e suparata ii spun sa desenam cum se dubleaza inimile din dragoste si accepta imediat

Maria nu prea spune ca nu vrea sa mearga la gradinita, dar mai nou a venit cu ideea ca la 2 ani sa il dam si pe Stefan la gradinita sa fie impreuna; mai rau e ca stie exact cand o sa aiba Stefan 2 ani si a repetat ideea de mai multe ori, asa ca o sa am de luptat cu chestia asta:)
in schimb cand e la bunici face tot ce poate sa chiuleasca de la gradinita:)

mai ploua mult?

Ramona, mama Mariei si a lui Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, da, la noi a fost o imbunatatire evidenta dupa ce l'am trimis cu poza ...de la crizat la un pic stresat; i-a pus-o educatoare in tavita lui si se ducea si o lua de acolo de cate ori ii era dor.:)

Apropo de chiul, am plecat din oras intr-o joi si i-am zis ca are zi libera de la gradi.....acum de cate ori lipseste un copil de spune, plin de "repros": Cutare a avut zi libera azi!:)

Sunt asa simpatici la varsta asta...

Nici Milan nu vrea mai nimic de Craciun si noi suntem in criza de idei, insa de cand cu acvariul mai avem o sansa...poate primi un melc, sau crab sau alte ciudatenii:)

Ioana, trusele sunt o idee buna...noi am avut mai multe, de prin Cora...nici una de super calitate. Insa intr-o perioada mergeam cu ea la dr.C .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vlad nu protesteaza nimic legat de mersul la gradi. El negociaza la greu ora de plecare. Cand il luam dupa-amiaza aveam aceleasi discutii in fiecare dimineata in usa gradinitiei. Ma punea sa vin "fix cand ma trezesc", sau "dupa ce termin de mancat gustarea". Observa de la o zi la alta ca am ajuns mai devreme sau mai tarziu. De cand il iau la pranz ne despartim pe scari la gradi. Nici macar nu mai intru cu el. Astept sa deschida usa si sa ma asigur ca e luat in primire.
Acum e la bunica la Cluj. Se bucura mult sa mearga, dar inca se desparte greu de mine. Bineinteles ca a plecat cu poza mea intr-o carte. A tinut neaparat sa-mi dea si el mie poze, in cazul in care mi-e mie dor de el .
De Craciun vrea o noua masinuta ca una veeeche si stricata si pe care nu se indura sa o arunce sau sa o dea. In schimb a pregatit deja cadouri pentru Mos (a vazut niste desene in care prietenii faceau schimb de cadouri). A cedat o alta masina veche si i-a facut Mosului niste desene.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput