Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (224)
Raspunsuri - Pagina 5
alinam spune:
La multi ani, Mihai Cristian, Alexandru, Radu-Cristian, Ana-Maria, Vanessa Sarah Maria, David Andrei, Alexandra Marina, Lucas!
Tonnia super jucarii pe ookee , de 2 ore ma uit continuu, deja ma gandesc la cadourile de craciun !
Ioana75 spune:
La multi ani Lucas!
Tonnia, multumim pentru linkuri.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Diana30 spune:
Buna dragelor!
M-am urnit si eu sa scriu(sa mai apuc la clubul scutecelor) ca de citit va citesc relativ des.
Va multumesc pentru urari si urez si eu multi ani si sanatate copiilor nostrii!
Am implinit si noi onorabila varsta de 4 ani,dupa cum am citit pe aici,ne incadram in "standarde".
Ii place la gradi si continua sa faca innot de 2 ori pe saptamana.
Dupa 4 ani am indraznit sa plecam 4 zile in concediu fara el.Totul a fost bine si el s-a distrat la bunici,deci mai plecam.
Va pup si sper sa apuc sa scriu mai des.
dana_lucia spune:
Hello, hello! Haideti pe pagina 1!
"La multi ani!" pentru aniversatului de ieri: Matei-Alexandru .
Va salutam si va uram un weekend placut!
Dana Lucia si scolarul Alberto
kristinutza spune:
futuremother, merci de lamuriri! treaba aia cu +/ - imi scapa daca nu imi scriai :).
la multi ani aniversatilor!
despre cadouri... noi acum pt Craciun prospectam ofertele de piane. se pare ca profesoara de pian il considera pe fi-miu "exceptional" si Radu ia destul de in serios toata treaba asta. eu stiu ca are o ureche f buna si aplecare catre muzica clasica, dar nu m-as avanta de acum la cine stie ce pian. daca peste 1 luna se razgandeste? :)
in fine, merita niste bani sa-l vezi pe slabanogul de fi-miu ce postura serioasa si patrunsa are in fata pianului, cu degetelele alea mici ale lui raschirate pe clape, cu ochii beliti pe portativ si cantand dupa note, masuri si alte cele.
acum ramane de vazut cam cat ne permitem.
fetelor... ce mai umpleam paginile cand eram la odisee si la sugaci. ma simt din ce in ce mai denaturata. n-am mai pus mana pe o carte de specialitate sau macar pe un material banal in care se dau niste minime indicatii despre dezvoltarea copilului la varsta asta...
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom, va invit la
"La multi ani!" aniversatului zilei, Razvan.
Mai e atit de putin si ne vom muta de la scutece....zboara timpul nu alta! Poate marcam momentul cu un virtual party sa mai animam putin pe aici!
Simbata placuta tuturor si salutari de la noi!
Dana Lucia si scolarul Alberto
b_irina_c spune:
La multi ani sarbatoritilor
Ioana e bine cu Vlad acasa. Pana acum merge treaba, e atat de bucuros ca il iau la pranz si ca stau acasa ca face cam tot ce ii zic . Cu Miru a fost foarte bine. S-au jucat s au pictat, mai ales Miru.
In rest toate bune si frumoase. La Ranca a inceput sa ninga asa ca facem planuri pt WE viitor.
WE placut tuturor !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
diana_n spune:
Buna fetelor,
Ce chestie am prins, cu Nicholas ma mut de la Odisee la Clubul scutecelor, cu Peter de la Clubul scutecelor la In Floarea copilariei
Am fost Trick or Treat in seara asta. A fost o vreme superba, daca stiam il luam si pe Nicholas (a ramas cu sotul acasa sa primeasca alti copii). Peter a prins repede ideea: cine avea lumina stinsa nu dorea "colindatori", asa ca ma tragea la casele cu lumina si decoratii. Am umplut galeata cu dulciuri, acasa i-am spus cate are voie sa manance in seara asta, restul maine si in celelalte zile. E asa de ascultator, a terminat ciocolata si a inceput sa manance un mar acru, da' acru... nu stiu cum a putut
Diana, hei, bine c-ai mai venit pe aici ! La Multi Ani lui Mihnea!
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
kristinutza spune:
hmm, chiar cand ma gandeam ca intru pe forum in 2 zile consecutiv (cum nu mi s-a intamplat de fff mult timp), vad ca toate scriem de fapt mult mai putin decat pe vremuri :(.
tocmai ne-am intors de la o zi de nastere a unui baietel f frumusel (2 ani) unde Radu s-a simtit f bine. fiind acolo copii in majoritate mai micuti, mi-am reamintit cum era cand trebuia sa stam langa bbi in oontinuu. acum... lasi copilul sa se joace si tu stai la o vorba :).
as vrea sa anim discutiile de forum, dar imi dau seama ca si eu intru rar si spun putine :(.
hai sa incerc cate ceva: lui Radu ii e f bine, consider ca am facut o miscare f buna ca l-am mutat la gradi de stat. are o educatoare buna, si-a facut prieteni, invata multe lucruri interesante, in plus nu mai sta de dimineta pana seara la program, ci il ia soacra-mea dupa masa de pranz. stie literele, cifrele bla bla.
a! sa va povestesc ce discutie am purtat cu Radu adineaori: l-am intrebat daca el stie ca il iubesc f mult si ca o sa-l iubesc intotdeauna. a zambit si mi-a spus ca stie, ca ii spun tot timpul. mi-a mai spus insa, pe un ton putin vinovat, ca el nu ma iubeste tot timpul: cateodata ma iubeste, cateodata nu. i-am spus ca eu cred ca el ma iubeste de fapt tot timpul. ca si eu cateodata ma supar pe el, ca din cand in cand nu-mi place de el, ca ma supara, dar asta nu inseamna ca nu il iubesc. ca eu il iubesc tot timpul. si ca probabil asa si el: cateodata ma place, cateodata nu. dar ca de fapt ma iubeste tot timpul. vreau sa va spun ca i s-au marit brusc ochii si s-a simtit f usurat. mi-a zis ca am dreptate, ca asa simte si el. si chiar cred ca s-a simtit f linistit la gandul ca, daca nu ma place cateodata, asta nu inseamna automat ca nu ma iubeste.
cred ca-s cam melodramatica. poate e ora de vina. in plus, faptul ca nu-mi vine alceva de povestit in minte, dar cred ca a fost f important pt baiatul meu sa inteleaga ca faptul de a fi suparat pe cineva la un moment dat nu inseamna musai ca nu il mai iubesti.
eu am avut, probabil ca majoritatea din generatia mea (recte voi), parinti care nu mi-au spus niciodata ca ma iubesc. poate si de asta am adoptat un stil pur americanesc de a spune la 2 vorbe "te iubesc". cred ca e important pt copiii nostri sa constientizeze ce inseamna iubirea.
nu stiu de ce ma duce gandul la anya. anya, ne citesti din umbra? daca nu, macar as vrea o vorba de la jadi sau de la cineva care mai stie de anya :).