Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

bio-cin se gaseste si la help net...am gasit eu...la cateva farmacii din buc;
ANDREEA - cred ca se gaseste si la farmacii cu comanda on line; daca nu gasesti, spune-mi mie, iti iau si iti trimit.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

mersi de oferta, esti draguta, as always... da, am vazut ca sunt pe net...dar cred ca o sa gasesc si in farmacii, daca caut...sa vedem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, la multi ani !! Sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri o viata intreaga de tuste !

Roxxy, ma bucur mult ca a inceput Matei sa manance !
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, noi inca rezistam...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

bio-cin se gaseste si la help net...am gasit eu...la cateva farmacii din buc;
ANDREEA - cred ca se gaseste si la farmacii cu comanda on line; daca nu gasesti, spune-mi mie, iti iau si iti trimit.

mersi de oferta, esti draguta, as always... da, am vazut ca sunt pe net...dar cred ca o sa gasesc si in farmacii, daca caut...sa vedem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

am citit si eu ce zic alte mamici, se pare ca merita! succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Deci..... in seara asta eu si sot ne-am asezat sa mancam (chestii nesanatoase: cartofi prajiti +friptura de porc). Matei a venit imediat si s-a asezat langa noi si a inceput sa se serveasca . Bineinteles ca l-am lasat (desi stiu ca era nesanatoasa mancarea pt el).I-am pus si niste cascaval. A ciugulit din toate. Nu a papat f mult, dar e clar ca i-a revenit pofta. Ceea ce m-a bucurat e faptul ca i-am dat o bucatica de carne si nu a refuzat-o. Carne nu mai papa de vreo luna decat pacalit (adica facuta pasta). Pana ieri nu-i mai trebuia decat lapte. Eu sunt tare fericita. Sunt convinsa ca de la sirop se trage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu ...
Mai ...eu am facut chestia cu tinutul sub plapuma..si asa e ..transpiratia scade rapid febra...si asta o stiu si batranii .Prin transpiratie se elimina toxinele din organism.Doar ca e neaparat necesar sa fie hidratat.
Si la ingrijirile medicale in scoli... suntem invatate sa acoperim bolnavul in caz de febra...
Aici sunt multe de discutat... fiecare merge pe mana cui vrea ... Dar si eu tin minte(nu am mai racit de vreo 5 ani) ca atunci cand aveam febra uscata era crunt...si dupa transpiratii repetate imi era asa de bine ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis noi nu avem treaba cu inecatul...iasmi papa singura sis eminte de dovleac....

deci azi nu a facut iasmi febra deloc....daca ii dadeam antib sigur ziceam ac de la el e bine...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Sa cititi acest articol. Sunt cateva chestii demne de retinut.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Sa cititi acest articol. Sunt cateva chestii demne de retinut.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

foarte bun articolul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

da , mai, bun articolul, dar fiecare tolereaza altfel febra si reactioneaza altfel la ea;
prosop ud la temperatura camerei eu am prestat si in spital(punandu-i doar suozitor cu paracetamol) si acasa - cu succes, adica in 15 min scade febra cat sa o poti lua incotro cu copilul...deci chiar a scazut febra pt ore bune...clar ca de aici incolo se administraza antitemice;

asta cu transpiratia e ok...dar nu mi se pare ok sub plapuma...
daca se supraincalzeste rapid copilul, face convulsii...

si acum, sincer, cati dintre copiii cu febra beau lichide suficiente? a mea nici nu deschide gura...acum, cand cu raceala doar lapte a baut...ii faceam ceai..nimic..nici apa nu a baut...si asa mi-a facut mereu cat a fost racita sau a avut febra.

o zi buna!
a mea nu a mai tusit deloc azi-noapte...la culcare i-am dat siropul ce se colectase in ridiche...

Mergi la inceput

inca ceva - nici chestia cu paracetamolul nu e reala, sau nu e clara...nu se opreste paracetamolul la prima scadere a febrei si nici nu se administreaza paracetamol numai pentru febra...asta o stim prea bine ...nu tot ce se scrie poate fi aplicat intocmai...e bine sa mai intrebam si un pediatru priceput, de preferat, cel care cunoaste copilul;

Mergi la inceput