Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca nu stiu cum se voteaza...ancaaaaaaa!!!!!

voi ati dat la copii pastile de supt hexoraletten sau tantum verde???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

anca dr pediatra care a venit acum la noi mi-a recomandat asta...nu am incercat inca....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia eu una nu as face asta.
Azi s-a incheiat votarea ,maine dau alt link

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

da.....si mie mi se pare ciudat....mai ales ca nici nu am mai auzit de "metoda" asta....

aaa si inca ceva....cand a venit dr iasmi era in tricou si colanti,,si in casa sunt vreo 22-23 grade...asa s a minunat...de ce tin fata asa dezbracata....mie nu mi se parea dezbracata...eu eram la fel imbracata!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

CRISTINA, PUSSI, LA MULTI ANI DIN INIMA, CU SANATATE, FEIRCIRE SI MULTE IMPLINIRI! O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO - cred ca pana in primavara tot asta vom discuta: la noi curg mucii...noi tusim...imi pare rau pt Stefanut, a mea e mai bine, dar fiind doar prima zi de gradi, ma astept la orice...ii dau sirop de patlagina, am intrebat-o pe dr si a zis ca ii pot da + ridiche neagra cu miere cum ai zis tu; mai avem nurofen si maine si cam gata...daca nu e bine , ne intoarcem la medic.
BB - ce sa zic, poate de data asta va fi tratata corespunzator...

eu nu am imbracat-o la febra, ca poate face soc...novocalminul e real ca scade febra imediat, dar nu vad legatura cu impaturitul..daca are frisoane , da invelesti copilul, dar altfel, il cam supraincalzesti...
iar pastile de supt, nu i-am dat decat bilutele cu propolis, si homeogene, homeovox, ca mi-e frica cu altceva sa nu se inece...si asa dr mi-a zis sa nu ii mai dau pastilute sa nu se inece;

multam de raspunsurile despre siropul de care intrebam, nici eu nu auzisem de el, acum stiu numai de bine despre el, dar pt adulti care tusesc, nu pt copii...nu ii dau;

la parintii mei la Fetesti , acum 2 sapt a murit o fetita de un an si 10 luni, care a aspirat un bob de porumb in plamani, a murit imediat...
...stiti ca eu sunt socata cu asta dupa episodul din 4.06 cu covrigul, asa ca ma feresc pe cat pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Pentru fetele cu pitici mofturosi la mancare, la noi incepe sa se vada o imbunatatire a situatiei incepand de aseara de cand i-am administrat un sirop recomandat de doctora noastra de la spital. Siropul se numeste Bio-Cin si se gaseste doar la farmacia situatia vizavi de spitalul Victor Gomoiu. Acest sirop contine drojdie, malt si lecitina si la doua ore dupa ce i-am dat prima lingurita a mancat o banana si un ou fiert+o cana de compot (mentionez ca de o sapt manca doar lapte).
Ii dau 2 lingurite pe zi. Azi a mancat un bol de melcisori cu lapte si scortisoara, un bol mic de ciorba de dovlecei, un iaurt+biscuiti. Mi se pare ca suntem pe drumul cel bun. Eu cred ca de la sirop i se trage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Pentru fetele cu pitici mofturosi la mancare, la noi incepe sa se vada o imbunatatire a situatiei incepand de aseara de cand i-am administrat un sirop recomandat de doctora noastra de la spital. Siropul se numeste Bio-Cin si se gaseste doar la farmacia situatia vizavi de spitalul Victor Gomoiu. Acest sirop contine drojdie, malt si lecitina si la doua ore dupa ce i-am dat prima lingurita a mancat o banana si un ou fiert+o cana de compot (mentionez ca de o sapt manca doar lapte).
Ii dau 2 lingurite pe zi. Azi a mancat un bol de melcisori cu lapte si scortisoara, un bol mic de ciorba de dovlecei, un iaurt+biscuiti. Mi se pare ca suntem pe drumul cel bun. Eu cred ca de la sirop i se trage.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

uauu..bravo Matei...hmmmmm...si eu vreaaaaaauuuu! sirop, adica... chiar ma gandeam sa-i caut unul...sa incep sa-i dau ceva...oare doar in Bucuresti se gaseste????

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

ma bucur f mult! daca se mai moftureste A luam si noi!

Mergi la inceput

bio-cin se gaseste si la help net...am gasit eu...la cateva farmacii din buc;
ANDREEA - cred ca se gaseste si la farmacii cu comanda on line; daca nu gasesti, spune-mi mie, iti iau si iti trimit.

Mergi la inceput